Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dziewczyna ze wsi

Witajcie, mam mały problem odnosnie preprowadzki

Polecane posty

Gość dziewczyna ze wsi

Jestem z małego miasta, nawet bym powiedziała z bardzo małego. Teraz przeprowadzam sie na studia do Warszawy. Ja mieszkam w takiej wsi pod Szczecinem. Tak wiec przeprowadzam sir na drugi koniec Polski. Ale nie chodzi o to, zawsze mnie ciagneło do duzych miast, zawsze byłam w nich obyta, nie zachowuje sie jak te typowe wiesniaki( chociaz zaraz pewnie "warszawiaki" mnie zwyzywaja, ze to przez takich jak ja ich masto ma zła opinie) , to odrazu sie wytłumacze. nigdy na zadnych forach a ni w rozmowach nie wyzywałam Warszawiaków ani Warszawy, jestem wrecz zachwycona tym miastem, i nie wydaje mi sie, ze bede lepsza bo mieszkam w Warszawie. juz jako małamdziewczynka pojechałam do Warszawy, rodzine odwiedzic i to miasto poprostu mnie tak zachwyciło, ze cały czas potem zyłam marzeniami zeby zamieszkac w ukochanej Warszawie. Wiele zwiedziałam innych miast europejskich rowniez sa piekne, ale Warszawa dla mnie to cos innego, chyba miałam sie uoridzc w Warszawie i przez przypadek urodziałam sie w szczecinskim. Ale boje sie, ze nie dam rady tam mieszkac. Boje sie, ze moje marzenie sie spełnia, ale jak tam pojade i pomieszkam dłuzej to bede chciała wracac. Czy ktos z Was gdy wyjechał do Warszawy lub innego duzego miasta tez chciał uciekac do rodzinnej wsi?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować