Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić.

Problem z mężem.

Polecane posty

Najgłupszym jest stwierdzenie "jestem mamą i te różne akcesoria są dla ludzi młodych i bezdzietnych, którzy nie muszą się bać, że im dziecko wejdzie w nocy do sypialni", a nie moja wypowiedź.

Gość 0na321
Nie martw sie ja urodzialam dziecko 1,5 roku temu i mam ten sam problem co ty, seks to juz dla mnie nie to samo co przed urodzeniem dziecka. Czuje nawet wstrent do swojego ciala. Ale od pewnego czasu jestem na diecie, chce schudnac , zmienilam kolor wlosow , za 2 miesiace mamy rocznice sluby chce dobrze wygladac i cieszyc sie seksem, moja rade nie zmuszaj sie do seksu bo to jeszcze gorzej

Gość co zrobić.
Ja się dwa razy zmusiłam i nic dobrego z tego nie wynikło.

Nikt Ci sie nie każe zmuszać do seksu. Masz zadbać o siebie. Razem z formą (może zmiana wyglądu) poczujesz się pewniej, bardziej atrakcyjnie. Poza tym, jak mąż Cię taką zobaczy, to jego reakcja tym bardziej zachęci Cię do dalszych działań. Zobaczysz, że na pewno pragnie Cię tak, jak przed ciążą.

Gość co zrobić.
J.D. ile ty masz? Może pogadamy jak już zostaniesz ojcem i nie będziesz pragnął swojej żony bo teraz nie masz chyba o niczym pojęcia.

Gość adaskost
smutne to...szkoda twojego męża

Wystarczająco dużo mam, żeby się wypowiadać na ten temat. Nie tylko ciało jest elementem erotycznych uniesień, podniecenia, a też Twoje podejście do siebie, do partnera i Waszego związku. W różnych sytuacjach widziałem już swoją ukochaną, a nie zmieniło to mojego podejścia do niej jako do "obiektu seksualnego", a dlaczego? Dba o siebie, chce dla mnie atrakcyjnie wyglądać. Jak dla mnie, to jesteś osobą, której po prostu nie chce się ruszyć, żeby o siebie zadbać. Ciekawi mnie co zrobiłaś, żeby wróciło to, co kiedyś było. Samo użalanie się do niczego nie prowadzi. Albo taka sytuacja Ci odpowiada i liczysz na to, ze mąż się przyzwyczai, albo po prosu nie chce Ci się ruszyć tyłka. Ale mąż sie nie przyzwyczai. Nie ożenił się z Tobą dla posiadania dziecka i pomocy domowej. Chyba, że próbowałaś już wszystkiego i to nie pomaga. Ale sądząc po Twojej wypowiedzi o byciu matką, raczej nie próbowałaś niczego. Spójrz w lustro i uczciwie sobie odpowiedz na pytanie "co zrobiłam, żeby było tak jak dawniej?.

Gość co zrobić.
J.D. a w jakich to niby sytuacjach widziałeś swoją dziewczynę? Proszę rzuć jakiś przykład.

Uciekasz od odpowiedzi. Nie rozmawiamy tu o mnie, tylko o Tobie. To nie ja mam problem, a, Ty najwyraźniej masz, ze swoją psychiką. Tylko nie chcesz się do tego przyznać, nawet nie bierzesz tego pod uwagę. Poza tym, dopóki nie opiszesz lepiej sytuacji, to ciągle będę miał wrażenie, że nic nie robisz. Bo tak naprawdę nie wiadomo, czy przytyłaś, ile przytyłaś, czy miałaś cesarkę i wstydzisz się blizny, a może masz rzadkie włosy, wypryski na twarzy. Powikłań po porodzie jest wiele. A Ty piszesz, że czujesz sie nieatrakcyjna, może trochę uściślisz? Bo jeśli nie są to nieodwracalne zmiany, to szkoda czasu na moją kolejną wypowiedź tutaj, gdyż to co napisałem wcześniej odnosi sie do takiej sytuacji. Pozdrawiam.

Gość z morzA
co zrobić mam drobne pytanie: czy tylko w mężu widzisz problem? czy w sobie również?

Gość problem z mężem
nie kobieto,to mąz ma problem z Tobą. Nadal widzi w Tobie kochankę, ale Ty wolisz być tylko matką. Dziwnie stwierdzasz, że erotyczne zabawki są tylko dla młodych, którzy nie mają dzieci. Absurd... takie zabawki są dla ludzi młodych duchem :D Weź się za siebie. Powspominaj jak było cudownie kiedyś, może znów będziesz miała ochotę na sex:)

Gość bedzie cud
i zostanie świetym jak jej nie zdradzi

Gość problem z mężem
też tak myślę.

Gość a możesz odp
jeśli to nie tajemnica - jak twój mąż radzi sobie z popędem? bo ja go normalnie podziwiam...ręczny? frustracja gotowa

Gość nie może byc
nie chodzi o to, zebyś dupe nadstawiała wbrew sobie! tylko żebys sama w tym przyjemnośc odnalazła! wiesz czemu nie masz przyjemności z sexu??? dlatego, ze jesteś w nim spięta i zestresowana!!!!! pisałam Ci jak krowie na miedzy, zebys czynniki stresujące wyeliminowała!!!! wtedy bedziesz sie czuła spokojniej i łatwiej Ci sie będzie rozluźnić i skupic na przyjemności! to jest Twoja sprawa co z tym wszystkim zrobisz, ale jak wolisz użalac sie na męża twierdząc,ze masz z nim problem to nie wiem po co pytasz o rade. Naturalnym jest pociąg fizyczny i potrzeba jaką jest seks. Więc albo Ty popracujesz nad sobą by było Wam obojgu dobrze, albo tkwij jak kołek w domu w roli mamuski i gosposi, a on niech szuka przyjemności gdzies indziej... myślisz że jemu nie jest ciężko??? myslisz,z e on nie uważa, ze Ty masz problem??? myslisz, ze on nie ma racji??? Jesteś w błędzie!!!!!!!! wiem,z ę może Ci być trudno, ale tutaj jest potrzebna twoja własna inwencja, twoje chęci i twoja praca nad sobą... niestety :)

Gość tez po porodzie
ja juz 4 tygodnie po porodzie "napadlam" mojego meza i nie przeszkadzala mi w tym blizna po cesarce i fakt ze przybylo mi sporo kilogramow. Po prostu mielismy na siebie ochote. Wiadomo, ze kobieta nie czuje sie super seksowna w takim stanie,ale podczas uniesienia wszelkie kompleksy znikaja :)

Gość J.D dobrze mówi
zgadzam się z Nim choć jestem kobietą. Ja też zmieniłam się fizycznie po trzech ciążach,do tego doszły problemy z tarczycą(nie mogę zgubić kilku kg.)Jednak mimo wszystko staram się być atrakcyjna dla mojego męża i on mnie w tych działaniach zachęca.Zawsze słyszę że jestem piękna,jak bardzo go pociągam i jak mnie pragnie.I dla niego jestem-pomimo tego,że sama w stosunku do siebie jestem bardzo krytyczna. Chcieć to móc!Szkoda mi Twojego męża.Zacznij pracować nad sobą dziewczyno a jak sama nie dajesz rady to może pomoc psychologa Ci jest potrzebna?

Gość mnie też ciekawi
J.D w jakich to sytuacjach widziałeś swoja partnerkę? Nie uciekaj od odpowiedzi...

Gość A twój mąż
robił Ci jakieś uwagi na temat Twojego wyglądu?

Gość lalalala000000
Jednak mimo wszystko staram się być atrakcyjna dla mojego męża i on mnie w tych działaniach zachęca.Zawsze słyszę że jestem piękna,jak bardzo go pociągam i jak mnie pragnie. A myślisz że facet ci powie całą prawdę? Nawet jak mu się nie będziesz podobać to będzie oszukiwał, że jest super.

Gość dawaj te zabawki i swojego
chłopa! też jestem matką ale chętnie się z nim potarmoszę :D