Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić.

Problem z mężem.

Polecane posty

Gość co zrobić.

2 lata temu urodziłam dziecko. Przed ciążą mieliśmy świetne życie erotyczne. Urozmaicaliśmy je wibratorem i różnymi fajnymi akcesoriami. Wczoraj mąż zaproponował żebym kupiła sobie jakąś fajną bieliznę bo brakuje mu tamtej mnie sprzed ciąży, że tęskni za seksem. Obraził się bo powiedziałam, że jestem mamą i te różne akcesoria są dla ludzi młodych i bezdzietnych, którzy nie muszą się bać, że im dziecko wejdzie w nocy do sypialni. Nie wyobrażam sobie teraz seksu. Co zrobić.

Gość Zoltan Kodaj
Udusić małżonka poduszką.

Gość nie moze być
ja sobie nie wyobrażam jak mogłas tak mężowi powiedziec!!!!!!!!!!

Gość co zrobić.
A niby co mam zrobić zmuszać się do seksu? Od porodu brzydko wyglądam. Nie chcę, żeby mąż mnie oglądał, bo nie ma się czym zachwycać.

Gość pannazapominalska
TO spółczuje mężowi.... Jak mogłaś mu tak powiedzieć, nie pomyślałaś że zranisz jego uczucia, wystarczy zamknąć pokój na klucz, ile dziecko ma lat? i przez takie kobiety, faceci nie chcą mieć dzieci ci niektórzy

Gość a co to znaczy
że jesteś mamą ? :O:O Nie rozumiem doprawdy , mamą tak ale kobietą , kochanką już nie ? po to za mąż wychodziłaś żeby urodzic dziecko a mąż ma iśc w odstawkę bo masz co chciałas ? Zenująca jesteś kobieto

Gość Kobieto puknij się w głowę
jak coś takiego można wymyślić!!!!????

Gość nie moze być
wiem, ze kobieta po ciążach czasem dziadzieje (sama jestem kobietą) ale trzeba na nowo obudzić wenus! mąż poterzebuje sexu z żoną - normalne! jak Ty mu go nie dasz, to pójdzie do innej niestety! :( co wolisz?? rozbudzić w sobie na nowo namietnośc, czy miec świadomośc,z e mąż poszuka ukojenia u innej??

Gość w temacie
Jak nie chcesz,żeby poszukał sobie kochanki to leć kupić tą bieliznę !!!! Co to za tłumaczenie, że teraz jesteś mamą i że dziecko może wejść. My mamy 4-miesięczną córeczkę, śpi z nami w pokoju i czasami boimy się, czy aby nie jest za głośno, zeby jej nie obudzić, ale rezygnować z seksu? Jeśli dalej bedziesz mieć takie podejście to Twoje małżeństwo zawiśnie na włosku i to niestety z Twojej winy.

Gość pannazapominalska
czyli dobzre zrozumiałam przez 2 lata zero seksu?

Gość nie moze być
w takim razie wszystkie kobiety po ciąży powinny sie wyzbuć pożądania! zadbaj siebie! zebys sie lepiej poczuła! pozbądź się kompleksów! skoro on chce seksu z toba, tzn, ze nadal go podniecasz, czyli nie jest tak źle :) a możesz przeciez na lapkę nocna zarzucić kawałek jakiejś załonki, zeby swiatło było przytłumione :) nie bedzie wtedy dobrze wszystkiego widac :)

Gość z morzA
SĄDZĘ, że 2-letnie dziecko nie ma nawet pojęcia co to sex, więc jeśli nawet was przyłapie chyba nic wielkiego się nie stanie? Mężowi rzeczywiście dajesz świetny (i uzasadniony) powód do zdrady

Gość nie moze być
i zły tytuł tematu widze, bo to nie jest problem z męzem, tylko z Tobą! mąż to zdrowy chłop, który ma zdrowe odruchy!! w koncu te dzieci tez z miłości powstały, na pewno było Ci wtedy cudownie... nie chcesz tego znowu poczuć??? nie bądź głupia! sex jest ważny w związku! otwórz sie na przyjemności!!!! DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO!!!!! wyeliminuj stresujący czynnik...kup zamek tak jak radzą! poćwicz może trochę, albo tak jak mówiłam postaraj sie o kiepskie swiatło ;) :) może swieca wystarczy :) i ta bielizna co mąz prosił!!!! może powinnas lampke wina wypic, by hamulce pusciły i wio!!!!! daj męzowi to czego pragnie! przeciez to dla ciebie tez będzie bardzo przyjemne jesli tylko sie postarasz :)

Gość co zrobić.
Mąż nie widuje mnie nago bo wstydzę się swojego ciała. 2 razy uprawialiśmy seks po ciemku a ja nic nie czułam i w dodatku się wstydziłam.

Gość co zrobić.
Znacznie lepiej czuję się , i o dziwo że nie jest to dla mnie krępujące , jeśli to ja pieszczę męża wibratorem . Nie mam wtedy żadnych zahamowań sexualnych . Dla mnie jest już obrzydliwe jeżeli to mąz wkłada mi penisa lub inne gadzety w otwory .

Gość co zrobić.
Waszym zdaniem to mam tylko nadstawiać d upy mężowi i nie protestować. Moje odczucia się nie liczą

Gość co zrobić.
Podszywy beznadziejne

Gość co zrobić.
"Waszym zdaniem to mam tylko nadstawiać d upy mężowi i nie protestować........" podszywie zjeżdzaj

No niestety, problem twki w Twojej głowie. Idź do psychologa. Twój wstyd jest nieuzasadniony, a na pewno nie w stosunku do męża. A kupienie eleganckiej seksownej bielizny mogłoby po prostu zamaskować Twoje niedoskonałości, które i tak pewnie Twój mąż uwielbia. Poza tym, dlaczego w takim razie nie wróciłaś do swojego wyglądu i formy sprzed porodu? Niestety, chcąc być w związku, trzeba ulegać kompromisom i starać się o względy drugiej osoby. Teraz Twój mąż czuje się pewnie oszukany. Kiedyś urozmaicone życie erotyczne, a teraz seks po ciemku :/ Ja bym Ci zaproponował psychologa.

Gość co zrobić.
Przeciez dogadzam mężowi tak , że odczuwa przyjemność . Ale ja czuję sie nie atrakcyjnie i nie potrzebuje już sexu .

Gość v hjn bn
Poza tym, dlaczego w takim razie nie wróciłaś do swojego wyglądu i formy sprzed porodu? Na głupsze pytanie nie stać Cię ? :)

Gość J.D. a ty
Masz żonę , która urodziła dziecko?

Gość enben
o macieju kobieto porąbało cię? biedny ten mąż ,jak nic znajdzie sobie inną i mu się nie dziwię

Nie jest to najgłupsze pytanie, to raz. Nie mam, ale znam takie. W dwa lata po porodzie na pewno nie wyglądały już tak, żeby miały się czego wstydzić, to dwa. Po trzecie, to wygląda, jakby autorka tematu wpadała w jakąś depresję, nie chcąc przy tym samej nic zrobić. To wiadomo, że poród to nic przyjemnego. Może zrobić pewne spustoszenia w organizmie i tak się dzieje. Jednak kobieta, która o siebie dba i chce się podobać, na pewno w ciągu 2 lat jest w stanie dojść do dobrej formy, a na pewno takiej, która nie pozwoliłaby jej się wstydzić własnego męża. Do autorki, dogadzanie mężowi to nie wszystko. Mężczyzna z reguły lubi czuć się uwodzony przez swoją partnerkę (bo taką Cię poznał, czyż nie?). A jak teraz próbujesz się tylko przed nim ukrywać, to w końcu przestanie postrzegać Ciebie jako seksowną, podniecającą osobę i zacznie szukać na zewnątrz. Niestety. Ja rozumiem, że to od Ciebie do końca nie jest zależne, a raczej, że nie robisz tego specjalnie, ale to jest kwestia psychiki. Albo coś chcesz zrobić, albo nie.