Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosienka277

Spotkanie po latach

Polecane posty

Czesc wszytskim Chcialabym sie doradzic co robic.Otoz zostalam zaproszona na impreze przez znajomego w najblizsza sobote.Ma byc tam rowniez moja pierwsza milosc,mezczyzna ktorego zobacze po 7 latach.Bylismy ze soba ponad 3 lata poniej nasze drogi sie rozeszly.To nie ejst czlowiek mi obojetny.Jest moja pierwsza miloscia.Przez lata chcialam sie z nim skontaktowac zobaczyc i dopiero teraz po 7 latach mam taka mozliwosc!On ma dziewczyne ja rowniez mam chlopaka ktory jest w Anglii.Doradzcie jak sie zachowac?Czego nie robic a co moge zrobic aby go odzyskac jako przyjaciela.Co zrobic aby chcial po tym spotkaniu utrzymywac kontakt? Jak mam go do siebie nie zrazic.Nadmienie iz ma do mnie zal ze odeszlam od niego)z powodu jego zdrady i ze mu nie wybaczylam).Jak to wszystko rozegrac aby nikt z naszych partnerow nie ucierpial(bo jestem pewna ze do czegos dojdzie miedzy nami) a jednoczesnie zeby sie on nie zrazil.To bedzie dla mnie wazne spotaknie doradzcie jak sie zachowac w tej sytuacji?

Gość kajtuślalaiiiiiiiiiii
Ty go wciąż kochasz .To przebija z twojego postu.Idź i przekonaj się czy to dalej ten sam chłopak co przed laty.I jeszcze jedno,gdyby on cos do ciebie czuł zrobiłby wszystko aby z toba być w ciągu tych 7 lat.Także nie łudź się że on za tobą tęsknił tak jak ty.

Gość kajtuślalaiiiiiiiiiii
Ma o ciebie żal że mu nie wybaczyłaś zdrady?????Teraz doczytałam.Kobieto,opamiętaj się chcesz łez to utrzymuj z nim kontakt.Skąd wiesz że do czegoś dojdzie ???????????????????Szanuj się ,bo coś wydaje mi się że małolata jesteś.Facet cię wykorzysta i kopnie w dupsko