Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwa_tor

polska młodzież to dno

Polecane posty

Gość obserwa_tor

Uważam ze polska młodziez to dno do potegi entej: Podam trzy przyklady, ktore zaobserwowalem w przeciagu ostatnich 3 dni: 1.Dzis rano okolo 8 smej robielm zakupy w sklepie weszła trójka ludzi 2 facetów i kobieta i kupili 3 żubry - ładnie tak od rana 2.w niedziele bylem z zona i dzieckiem na plazy, przyjechał kwiat polskiej mlodziezy 5 facetów , 2 dziewczyny i........ krata piwa, ich zachowanie było skandaliczne dookola ludzie, male dzieci a u nich przecinek to ku rwa, ku tas, chu j, piz da itd., rzucali kamieniami, do morza biutelkami - szk 3. w sobote stoje sobie pod marketem, a tam takich dwoch 16-17 latków, rzuca w mape miasta (taka tablica) gwiazdka wycieta z blachy (taka a'la ninja) , dziadek w wieku 60-70 lat zwrocil im uwage to usłyszał "ty stary chuju jak Ci sie cos nie podoba, to zaraz w Twoja głowę porzucamy' no tym razem bylem sam(bez zony i dzecka) i nie wytrzymałem w kroczylem , bo mi sie dziadka szkda zrobiło gnoje sie stawiali, jeden i drugi zaliczył w pysk i mowie dzwonie po policja, to jak poszli miedzy bloki cwaniaczki to sie kurzyło za nimi. I TAKA JEST POLSKA ŁODZIEZ, GDZIE SA RODZICE

Gość kajtuślalaiiiiiiiiiii
No bo nic innego oprócz kurwa ,huj i tego typu podobne nie maja do powiedzenia szcególnie puste dziewczyny

Gość Lolllek
Niestety, to prawda. Pokolenie "róbta, co chceta". Degeneracja

Gość obserwa_tor
no ja nie twierdze, ze wszyscy sa jakies wyjatki ale z moich obserwacji to sa naprawde wyjatki, a mam gdzie pobserwowac, mieszkam w miejscowosci ndmorskiej i napatrze sie na kwiat polskiej mlodziezy przez 2 miechy, to jest szok szok i jeszcze raz szok, skad sie tacy zwyrodnialcy biorą

mam takich znajomych. oni uwaają, że to ,,fajne'' jak kurwa głośno rzuca albo sobie pivo kupią i sączą na rynku.

Gość Prosto w occzy
Efekt przebywania na portalach internetowych, gdzie najgłupszy temat jest najlepszy, byle obrażał tradycyjne wartości, kościół, itp.

Gość Syf jeden syf
"iali, jeden i drugi zaliczył w pysk i mowie dzwonie po policja, t" dobrze że oni nie zadzwonili bo miałbyś sprawę pobicie to wiekszy paragraf niż niewielkie uszkodzenie cudzego mienia " Idealista się znalazł. Najlepiej nie robić nic.

Gość wrocmy do jaskin
albo jedz do usa, tam zobaczysz kwiat mlodziezy wychowaj sobie porzane dziecko i pozniej narzekaj

Gość obserwa_tor
bardzo zaluje ze nie zadzwonile, a sprawy sie nie boje, generalnie to jak im zwrocilem uwagi to do mnie z łapami polecieli, ale cóż pech nacieli sie na niepozornego czlowieczka, a mysle ze gdybym zadzwonil, to jakby przyjechali to poprawka po nmnie by byla

a na mnie dziwak mówią, bo zamias łazęgować i mordę drzeć wolałam w dmu siedzieć albo na rolkach jeździć.

Gość Co tu dużo mówić he
Skoro Doda to szczyt marzeń, to co się dziwić ...

Gość laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dokładnie, jak od każdej reguły tu też są wyjątki, a prawda jak zwykle leży po środku. Jestem nastolatką i zdaję sobie sprawę z tego, jak zachowuje się młodzież.Ale nie wszyscy.Zresztą to, że piją moim zdaniem nie jest w ich zachowaniu najgorsze.;/ Ja wymieniłabym gorsze rzeczy.Wystarczy wejść do pierwszej lepszej szkoły, by zauważyć ciekawe zjawiska ;P Ale no ekhm, nie wszyscy tacy są, jak już powiedziałam. Nie wszyscy mają Adhd, nie wszyscy piją, palą, myślą o chłopakach, solarium...bawią się w przebieranki jakby to było najważniejsze. Tak więc nie obrażaj od razu całości.

Gość No tak true
Faktycznie, 5 na 100 jest w miarę normalna. Bardzo pocieszające

Gość obserwa_tor
Brzydki Niski Beznadziejny ---- w jakim Ty swiecie zyjesz czlowieku, ja mysle ze jakby Policjanci przyjechali to by im jeszcze poprawili, a Ty jakies kosmiczne rzeczy mowisz

Autorze, zastawia mnie kim zostanie w przyszłości Twoje dziecko. W końcu ono także będzie miało kontakt ze szkołą, a więc nie uniknie spotkania ze złym towarzystwem. Skoro dorośli ludzie są z reguły kulturalni w codziennych sytuacjach, a ich dzieci są patologiczne, to winą należy obarczyć tych, co wychowują, ponieważ sami są przystosowani do życia społecznego, ale pozwalają, by młodzież wartości czerpała z ulicy, albo z zupełnie przypadkowego doboru znajomych w szkole.

Gość ksxmjn
obserwa_tor ty tez byłes dnem i twoje dzieci i wnuki i prawn...tez beda dnem.

Gość obserwa_tor
mam nadzieje i przyoze wszelkich staran aby moje dziecko nie zaliczalo sie do tej patologii, ktora nie tylko ja zaobserwowalem przez ostatnie 3 dni, ale obserwuje sie na codzien, bo ja mysle ze wiekszosc winy lezy po stronie rodzicow, i wiekszosc sie wynosi z domu

Gość ksxmjn
obserwa_tor a ja byłam na plazy i jakos młodych nie widziałam z piwem,tylko własnie mezczyźni posiadajacy swoje rodziny pili piwo,takz eich zony tez sobie piwkowały. Co do wczesnego kupowania piwa i trunkow alkoholowych,to tez spotkałam sie z tym,ze to nie młodzi kupuja,tylko starsi i nie menele.

Gość ksxmjn
obserwa_tor naucz sie pisac słowo na co dzień.

Gość obserwa_tor
no mnie akurat nigdy nie rajcowało rzucanie chuj ami na ulicy i upierdzielanisie do nieprzytomnosci w miejscach gdzie sa ludzie i robienie z siebie posmiewiska, a zaswiadczam Ci ze swiety nie bylem, ale nigdy nikt nie widzial mnie na ulicy jak sie zachowuje ponizej krytyki

Gość ksxmjn
obserwa_tor nie wszyscy źle sie zachowują

Gość obserwa_tor
ksxmjn ------------- i uwazasz ze to normalne jest jak rodzice maja male dzicko i sobie piwkuja obydwoje na plaży????

Gość obserwa_tor
a czy ja napisałem ze wszyscy sie źle zachowuja, mam rowniez stycznosc z mlodymi ludzmi z racji tego, ze mam bardzo młodą żonę, oni tez pija piwo imprezuja itd. , ale zachowuja sie na jakims poziomie

Gość ksxmjn
obserwa_tor-oczywiście,ze takie zachowanie rodzicow jest nieodpowiedzialne.Napisałam o tym aby pokazac,ze nie tylko młodziez tak sie zachwuje,a przede wszyskim ludzie ktorzy juz do młodziezy nie naleza.