Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slamigirk

kto lubi salami...

Polecane posty

Gość slamigirk

z mikrofali? ja daje 1:00 minutke i takie fajne przypieczone slone sie robi wlasnie jem polecam :)

salami....:O ser hochland w plastrkach ze szczypiorkiem-4min w mikro. polecam lepsze to niż martwe zwierzę.

nie jestem wegetariankom i neichce byc mieso jest dobre na mozg to jets prawda odkad jaskiniowce gotowali mieso zaczeli myslec i robic nazedzia ale sprubuje jak smakuje :)

widać po twojej pisowni, że od mięsa się myśli HOCHLAND polecam- na byki ort działa chyba lepiej.

preczytaj co mam w opisie o sobie mieszkam w angli 3 lata i sie nieuczylam pisac poprawnie po polsku :/ ale jak mowilam sproboje hochlanda

skonczylam 1 klasa tylko odrazu w angli poszlam do 4 teraz ide do 1 gimnazjum a powinnam do 5

sporo w polsce byłaś- ortografia nie boli, ja w Twoim wieku miałam w małym paluszku:O

tak ale ja juz zapomnialam co mnie tam uczyli bo teraz copochwile pisze po angilesku to mi nie potrzebne jest ale moze i jest bo jak tu skoncze studia to wroce do polski Z ANGILESKIM PAPIEREM ;)

Gość ale Ty kciukiem czepliwa jeste
jak stara baba:O

angielski papier ci sie nie przyda, jak z polskim na dno idziesz..będąc Polką. co to za język angileski?:O

bo jak będąc Polakiem można nie znać ojczystego języka. noszz qrwa jego mać:O tego się zawsze czepiać będę.