Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdoleeeeeeee

ale jestem zła

Polecane posty

Gość ja pierdoleeeeeeee

Jestem ze swoim facetem 4 lata :/ oboje pracujey ja zarabiam 1200zł on ponad 2000 tysiące... i teraz tak - chcialibyśmy zamieszkać razem ( kupić jakiś małe mieszkanko) z tego wzgledu że ja pracuje od niedawna niemam odłożonej zadnej kasy a mój chłopak ma około 100 tysięcy które dostał od rodzin za sprzedane działki po dziadkach ..postanowilismy poszukać jakis ofert kupna mieszkania i dziś kilka znalałzłam a mój facet ubzdurał sobie żę na wiosnę dopiero:/niewiem jak mówię o mieszkaniu to on jais taki dziwny sie robi mówi na wiosnę na wosnę i na tym kończą sie nasze rozmowy:/ ja mam 20 lat a on 24

Gość ja pierdoleeeeeeee
bardzo śmieszne:/

Gość tralala123
On wcale nie chce z toba zamieszkac. Liczy ze do wiosny sie rozstaniecie. A co do zarobkow to z takiej pensji to nie ma co odkladac :P

Gość ja pierdoleeeeeeee
powiedzał mi przez telefon teraz ze gadam jakbym miala 50 lat zze tak chce uciec juz z domu:/ i ze do wiosny to bedzie mial jeszcze wiecej kasy :/ a rozstanie nie wchodzi w gre:D:D:D

Gość ja pierdoleeee
no raczje jakby chciał sie rozstać to by nie planował zaręczyn w moje urodziny 5 wrzesnia:/ a wiem że ma piersionek bo znalazłam niechcący w jego rzeczach

Gość ja pierdoleeeeee
i wiem napewno że to jest piersionek zareczynowy dla mnie:D

Gość ja pierdoleeeeeeee
kochance:...ale wy mnie chcecie zdołować ale się nie uda niestety:) ubawiła mnie ta kochanka hahahahaahhhhhhhahaaaa