Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obudziłam się z ręką w nocniku

JEST ŹLE

Polecane posty

czuję się fatalnie, nic mi w zyciu nie wychodzi, tylko włosy i aż za bardzo. Wszystko mnie wkurza, mam pryszcze, świecaca na kilometr cerę, wielgachny nochal, grube uda, jestem strasznie owłosiona tam gdzie nie trzeba, bo na głowie to mam mało co. Do tego moja chorobliwa niesmiałość, która chyb apo części jest skutkiem mojego brzydkiego wygladu i złego samopoczucia zwiazanegoz tym włanie szpecaceym mnie wygladem . Jestem ciagle zła na siebie innych. Jestem mało inteligentna, albo powiedzmy sobie szczerze - wcale. Jestem brdzo stresogenna, stresuje się nawet wtedy gdy pomyslę o czymś nieprzyjemnym, czymś czego się boję. Teraz staram się zrobic prawo jazdy, już niedługo mam egzamin, a ja jestem beznadziejna w jeździe samochodem. Czasem coś mi się uda, ale to i tak niezbyt często. Niepowodzenia spotykaja mnie prawie co dzień. Nieudacznik to moje drugie imię. Najgorsze jest to, żeprzeciwnosci losu dodatkowo mnie pogrążają zamiast mobilizować do walki. Mam prawie 20 lat, a miomo to jeszcze nigdy nie miałam chłopaka, nigdy się nie całowałam. Tera to nawet boję się jak pomyslę, że mogłabym miec chłopaka i juz miałoby dojść do jakieść bliższej relacji, a ja jestem taka zielona na tym polu. Chyba bym się nie przyznała, ze nigdy nie miałam faceta i sie nie caowałam. Możan by wołać do mnie... (imię) dziewica czysta jak zakonnica. Ale do zakonu tez mi daleko.Więc ja już sama nie wiem co mam zrobić z swoją osobą. Dziś jestemw wyjatkowo paskudnym nastroju, bo zrobły mi się 4 prychole jak u ropuchy, mam tłuste włosy, w domu syf jak w oborze, a ja siedzę na kafe i nie wiem co począc. Wiec chyba przesiedzę tak do wieczora.

wszyscy przechodzą obojętnie, nie zwarzajac na problemy innych, nikt nie wyciągnął do mnie pomocnej dłoni, ani jeden miłosierny samarytanin

muszę stwerdzić, że tu na kafeterii panuję zatrwarzajac znieczulica

Gość nie moze być
co do owłosienia - za duzo tam gdzie nie powinno, a za mało an głowie - to jest na bank wina hormonów - za wysoki testosteron!!!!! do lekarza marsz!! badania zrobić na ten hormon we krwi i leki!!!!!!!

nie moze być - tak myślisz, że to moze byc to