Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka tragediaaaa

namoczone kurzajki robia sie olbrzymie!

Polecane posty

Gość jaka tragediaaaa

czy wy tez tak macie? walcze z kurzajami na stopie i wyglada na to ze brodacid i scieranie tego pumeksem pomoglo, teraz jua jak patrze na sucha stope to widac tylko lekko zdarta skorke ale rowna, niestety rzecz sie zmienia jak namocze stope (podje na basen czy jezioro) wtedy w tym miejscu robia sie 2 wielkie kratery! nie ma w srodku nitek, czarnych punktow ani nic. Krater w srodku jest gladki! i ile bym nie pilowala tego na rowna za kazdym namoczeniem znow wychodzi. Az sie wstydze isc nad jezioro!!! Czy to normalne???

Gość jaka tragediaaaa
no nikt nie wie czy to normalne???

Gość u mnie też po namoczniu
kurzajki robią się wielkie:o Z tym tylko,że ja mam je nie na stopach ale na dłoniach(dokładniej to po wewnętrznych stonach palców)Wymrażałam je u dermatologa jakiś rok temu,miała kilka miesięcy spokój ale teraz na nowo się pojaiwiły:(

Gość jaka tragediaaaa
najlepsze jesto to ze to juz chyba nie ma tam kurzajki ale tak jakby caly czas naskorek rogowacial.. buu jak stopa jest sucha to spoko w ogole nic a nic nie widac! a jak mokra to maja po centymetrze...

Gość może idź z tym do dermatologa

Gość jak pokonalam kurzajki
Na kurzajki najlepsze jest wymrazanie azotem u dermatologa.Ja walczylam z kurzajkami na stopie kilka ladnych lat bez efektu.Stopa wygladala zle ale po namoczeniu wrecz obrzydliwie.Polecam wymrazanie oraz dodatkowo brodacit lub mocniejszy lek na recepte.

stosowalam Brodacid naprawde pomógł w ciągu 4-6 dni zeszły wszystkie a bylo ich aż 3.polecam