Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość che chce why I

chce umorzec

Polecane posty

Gość che chce why I

nie nawidze sie kurwa przez te jebane piegi !!!! nie nawidzę!!!! wszystko bylo by ok ze mną gdyby nie te syfy na ryju :( bylabym siwtna laska kazdego faceta moglabym miec a tak :O:O:O chciaz na mnie lecą ale widzą mnie w makijarzu ktory troche je zakrywa a jak zmyje tapete to masarka :(:(:( i dlatego nie mialam nigdy faceta a mam 20 lat , raz sie probowalam zabić nie wyszło drugi raz juz sie boje spoko kurwa dlaczego mnnie takie nieszczescie spotkało co ja klurwa bogu zorbiłąm ? wolalabym zdechnac albo komus oddac zycie :(

Gość che chce why I
i nawet nikt tego nie wie ze ja tak ciepnie i przezywalm, nie okazuje tego wsrod znajomych a tak naprawde mam dość zycia DOSĆ KURWA. a jak sie mna facet intersuje to i tak wiem ze nic z tego nie bedzie i odpuszczam ZAWSZE a takie fajne dupy bym miała a tu huj :(:(

Gość Przestań bluźnić
Piegi mogą być bardzo seksowne. Pooglądaj sobie galerie modelek!

Gość hbjhg98yhlkhhjk
pisze się umorzyć

Gość che chce why I
widziałam wiem są łądne ale ja nie potrafie zaakceptowqc siebie mam kompleksy ktorych nigdy sie nie pozbede nigdy :( szczeglonie widzą gładkie buzki kolezanek :( nawet tych brzydkich :O

Boze nie mow tak......... na pewno nie jest tak zle..... wiesz ludzie maja gorsze problemy np. spojrz na to... http://www.sluzbazdrowia.com.pl/pic/tro5.jpg prosze bardzo..... chcialas sobie odebrac zycie przez jakies pryszcze?pewnie masz jakies pojedyncze a zobacz co przezywa ta dziewczyna... nie poddawaj sie sa rozne kremy masci poprobuj:*

Gość oj chyba
jesteś porządnie wkurwiona ?

sorki tu chodzilo o piegi ci... ehhh sorki glupol ze mnei.... a wiec piegi... piegi faceci wlasnie lubia..... sa sexi :) teraz sa coraz modniejsze ja tez mam troszke piegow i uwierz podoba sie to facetom

Gość che chce why I
nie przez pryszcze przez PIEGI :O:O PIEGI!!!! wolalabym miec pryszcze przynajmniej to da sie leczyc a piegi?? sa i beda :( mam 20 lat i nie znkiły

Gość che chce why I
troszkę masz?? ja ma na nosie cały nosek~!!! i policzki!!! i to takie okropne i jest ich w huj :(:(:(v jakbym miala troszkę to by mi nie przeszkadzały chce umrzeć :(

dla ciebie sa lepsze pryszcze niz piegi ?? Boze dziewczyno nie wiesz chyba co mowisz... chcialabys miec pryszcze tak jak ma ta dziewczyna i wygladac tak niz teraz jak ty wygladaSZ?? pewnie jestes sliczna dziewczyna ... a piegi tylko dodaja ci uroku.. przestan juz tak gadac...

Gość oj chyba
rzuć fote a my ci dobierzemy make up i fryz,zobaczysz będziesz cudna ,co tam piegi ja mam takie syfy ze gdyby nie syn dawno bym ze sobą skończyła ,a tak muszę rzucić tapetę ,wyjść na rower i jest jakoś ok.

Gość che chce why I
ale ja wiem jak sie malować bo w makiajrzyu laska jestem niezła ale bez pudru masarka!!! i widzisz ty masz meza dziecko a ja??? dokonca zycia bede sama przez to świnstwo!! co z tego ze faxceci na mnie lecą jak ja mam takie kompleksy ze nie potrafie sie przełamac

Gość che chce why I
nie wiem dlaczego bog mnie tak pokarał? co ja kurwa zrobiłam?? wolalabym sie nigy nie urodzić , nienawidze zycia kurwa nie nawidzę :(

nie rozumiem cie.. mowisz ze jestes super laska rozumiem w makijazu... ale pewnie temu wybranemu facetowi moglabys sie dac poznac a nie poddawac pewnie bys sie spodobala jemu.. pokochalby cie taka jaka jestes a nie.... ja tez mialam kompleksy z cera... kiedys mowilam sobie ze w zyciu bym swojemu facetowi nie pokazala sie bez makijazu a teraz po domu chodze bez makijazu i dla mojego faceta jestem naj !!!

Gość che chce why I
probowalam kremu, cytryny ogorka pietruszki i nić~~~~~!!! zero efektu !!! zero!!!!!!! mam dość , przez to mam taka zrytą psyche ze idzie sie tylko pochlastać :(

Gość oj chyba
ile masz lat ?

Gość Pomyśl
Ty chyba masz nie z piegami problem. Piegi to przy tym drugim pryszcz

Gość che chce why I
mam 20 lat, i wiem ze gdybym nie miala piegów bylabym szczesliwa miala kazdego faceta i wszystko!! a tak jestem sama a wszyscy znajomi maja druga polowke aja :*:(

Gość che chce why I
i przez te piegi i kompleksy taka włąsnie jestem!!!! nie potrafie ich zaakceptować a wokolo tyle fajnych facetów ahhhh mam dwoch na oku im tez sie podobam a tu lipa zakompleksiona jestem i nie stworze zwoazku nigy pewnie :(

Gość che chce why I
ostatnio byłam na rzecce poopalac sie i kacpac i tam był facet ktoremu sie podobam , i mi tez sie podoba strasznie IDEAŁ!!!!!!! a ja bez tapety i oczywiscie mnie podrywal kapalam sie z nim smarowal mnie olejkiem ale on byl najebany jak dzik i pewnie dlatego :(:(:(

Gość che chce why I
dlaczego mnie to spotkało :( mam nadzije ze koniec swiata bedzie w 2012 bo dluzej nie wytrzymam a drugi raz nie zabije sie bo i tak nie wyjdzie :(

Gość che chce why I
tak nie nawidze siebie i boga za to co mi zorbil i pamietam ze kiedys no pare razy oplulam siewety obrazk komonujny co wisial na scianie juz go sciagnelam tak czy tak :o podARŁam ta ksiazeczke z modlitwami i w gole :(

Gość che chce why I
myslalam kiedys by zaćpać sie na smierc :( bo co mi z takiego marnego żywota no c o kurwa :( cierpienie i łzy dniami i nocami nocAMI no chyba ze jestem pijana albo nacpana :(

Gość che chce why I
oki to bedzie moj topik i tu se bede pisac moje zale :( kurwa dzis spotkamie z tymi szmatka,mi i T.... i znowu sie napierdole :O:O nie chce kurwa az tak :O:O: czemu ja zawsze do zgona :O:O: a jutro osiemnaska przyajciółki :D bedzie cpanki i chlanie i to jest kurwa moje życie??? chlanie cpanie i nic wiecej nie mam z zycia nic !!!

Gość che chce why I
w co ja sie kurwa ubiore jutro??? szkoda ze nie jest ciepło wyskoczyłabym w sexi spodeneczzkach i szpilach a tak lipa :(

wiesz co ci powiem? ? jestes nienormalna.. przestan uzalac sie nad tymi piegami !!:/ mowisz ze jestes zajebista dziewczyna to nia badz a nie... myslisz ze faceci patrza tylko na twoje piegii ogarnij sie dziewczyno ciesz sie ze BOg dal ci zdrowie a nie:/ Boze... myslalam ze jestes w miare normalna

Gość che chce why I
wole rozstępy i sadło zrzuciła bym je i huj a piegów sie nie pozbedziesz do zasranej smierci bede je miala :( wiem ze to co pisze jest glupie ale mi cos na mozg siadło przez to wszystko co mnie doświadczyło :( a ten co nie ma piegów nigdy mnie nie zrozumie .

Gość che chce why I
skoro bog dal mi takie nedzne zycie niech je teraz odbierze bo ja nie mam sił nie mam

Gość che chce why I
ciekawe jakbyscie sie czuły bedac dzieckiem jak ci dokuczja ze np,. opAlałas sie przez sitko??? i teraz te frajery do mnie zagadują i chca sie umawiać ale ja przez nich mam uraz i komplesky :(:(: