Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18 lat i pół-wawa

Nie lubię znajomych mojego chłopaka !!

Polecane posty

Gość 18 lat i pół-wawa

Nie czuję się dobrze w ich towarzystwie.Oni mają zupełnie inny świat.Nie bardzo mam o czym z nimi rozmawiać.Są zupełnie inni niż ja.Jego koleżanki to głownie sportsmenki i tak też się ubieraja.Ja staram się być elegancka i zawsze nosze szpilki.Jak gdzieś razem idziemy mam wrażenie,że każdy się na mnie dziwnie patrzy.Zawsze starałam się dogadać z każdym,ale z nimi nie umiem.Co raz częściej kłocimy się z chłopakiem,który zarzuca mi,że neguje jego znajomych, a moi wcale nie są lepsi. Zastanawiam się czy ktoś ma podobnie... Macie ze swoimi partnerami wielu wspolnych znajomych?

Gość guciiiiaaaa
Znajomi mojego chlopaka nie akceptuja mnie i woleli by zeby mial inna dziewczyne :o mam tego dosc.Ale dalam mu wybor albo znajomi ( glownie durni koledzy ktorym 'zabralam' kumpla i nie ma z kim na piwo isc czy mecz ) albo ja ... Wyszla z tego spora awantura i juz dwa dni sie do mnie nie odzywa.Zazdroszcze dziewczynom ktora maja dobre stosunki ze znajomymmi chlopaka.

Gość Carmen Elektra 23333
A ja lubie znajomych mojego faceta ;D z wzajemnoscia :D

Gość ja nie znam znajomych mojego
faceta, ani on nie zna moich.

Twój chłopak powinien robić wszystko, byś poczuła się dobrze wśród jego znajomych, a nie jeszcze robić Ci o to awantury:o A to, że jesteś elegancka to nic złego, przynajmiej zawsze wyglądasz lepiej od tych jego koleżaneczek :D

Gość Rosssi
Ja mam ten sam problem, zwłaszcza gdy spotykamy się w większej grupie oczywiście jego znajomych. Wtedy siedzę i po prostu słucham ich rozmów i wspomnień (wszyscy znają się jeszcze z liceum), a jak cokolwiek powiem to mam wrażenie, że mnie ignorują. Dodatkowo wydaje mi się że mają do mnie żal że nigdy kiedy jest ze mną nie może wypić z nimi żadnego piwa, bo potem odwozi mnie. Mój chłopak na szczęście nie jest z tego powodu na mnie zły, ale też chyba ciąży mu ta sytuacja. Chodzę z nim na te ich zloty tylko ze względu na niego, ale zastanawiam się czy nie lepiej byłoby gdyby spotykał się z nimi sam

witam, ja mam podobny problem: mój chłopak ma znajomych jeszcze z czasów liceum i do teraz się często spotykają. Niestety ja nie jestem z tego powodu zadowolona, ponieważ muszę z nim chodzić na te spotkania, śluby, urodziny. Jeżeli mówię, że nie chcę iść, że chce zrobić coś innego od razu na mnie krzyczy i zaczyna się awantura, że nie akceptuję jego znajomych. Wcześniej Łukasz - mój chłopak zwierzył się swoim przyjaciołom jakie mam wady, błędy i jaka to ja jestem okropna. Oni z tego powodu nie mają o mnie dobrego zdania, dlatego też jest mi przykro jak się z nimi spotykam. Zresztą przez to, że mój chłopak wręcz zmusza mnie do spotkań z nimi, zaczynam mieć ich dość. Nie wiem jak długo to wytrzymam, go chciałabym też mieć czas dla siebie i moich znajomych, a liczą się tylko jego znajomi i jego rodzina. Pod tym względem jest okropny. Poradźcie mi coś joanka

to samo u mnie :( nie znoszę jego kolegów. Oczywiście znają się z liceum i ciągle o tym gadają, nie mają dziewczyn więc ja dla nich też nie istnieję. ogólnie lipa. Uważam że ludzie powinni dorosnąć do tego że pewnego dnia kumpel po prostu ma dziewczynę a nie tylko kolegów i chlanie... porażka, ale mamy przerąbane dziewczynki

a i w przeciwieństwie do niektórych z Was mi nie wolno chodzić na ich spotkania, bo to są ich spotkania z liceum a ja jestem po za ich klasą.