Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fanka Doduni ***

Kolczyk w języku - poważne pytanie i chęć uzyskania odpowiedzi

Polecane posty

Mam mieć kolczyk w języki ale bardzo się boję, to prawda że mogą zrobić błąd i coś się nie uda że np. rozdwoi mi się jezyk na czyli pezpołowi na pół po pęknie, albo czy mogę stracić czucie i smak? proszę o poważne odpowiedzi, ile na ile przypadków sie nie udaje?

Gość la mam ba P
miałam kolczyk jakieś 3 lata , jak robi fachowiec nic nie boli i nie ma ryzyka zlapie takimi szczypcami przebije iglą z dziurka i wsadzi do tej igly kolczyk potem przelozy i zakreci , nie bedzie cie meczyc napewno ze pierw przekuje a potem bedzie manewrowac w jezyku kolczykiem napuchnie jezyk fakt dlatego tez odpowiednia jest dlugosc kolczyka ja mialam 18 pani powiedziala ze i tak za krotki najlepiej od 20 w wzwyz poniewaz jezyk pochnie i jest ryzyko ze kolczyk wpadnie do srodka i jest potrzebna interwencja chirurga , jadlam tydzien same jogurty i najlepiej bez owocow bo one nprawialy mi bol ale to nie zasada kazdy inaczej to przechodzi mi wyszlo na plus schudlam pare kilo , co sie stalo ze sciągnelam ... bardzo bardzo niszczy zeby pozdrawiam mam nadzieje ze pomoglam