Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cruciverb

czy jak meżczyzna prosi do tanca kobiete to powinien zapytać o zgode jej partner

Polecane posty

Gość cruciverb

czy to sredniowieczne maniery czy tez tak powinno sie robic na wszelkich imrpezach, np weselach ? czy to obciach?

Gość MEGA OBCIACH
a co to Twoj facet to Twoj pan i wladca?:o chyba kobieta potrafi za siebie zadecydowac!

Gość MEGA OBCIACH
do partnera kobiety moze rzucic jakies kuriozalne "porywam Twoja Pania/kobiete/dziewczyne/zone itp."

Gość cruciverb
on uwaza ze tego wymaga kultura...

Gość MEGA OBCIACH
*porywam do tańca

Gość MEGA OBCIACH
to zle uwaza, przeciez juz powiedzialam:o

mnie się to podoba i wg mnie ma swój urok jeśli ktoś pyta się tylko mnie, odpowiadam, że najpierw proszę zapytać lub poinformować sympatycznego pana obok nie chodzi o pana i władcę, ale o wzajemny szacunek, podejście do związku z innym nastawieniem niż "a ja mogę sam/sama" ile kobiet chciałoby by ich partner bez słowa odszedł od nich by zatańczyć z inną?

Gość panitaka
owszem, powinien zapytac, czy nie ma nic przeciwko, ale oczywiscie kobieta sama za siebie decyduje. a ty mega obciach chyba nie wiesz, co moiwsz.

Gość la donna
Tak, powinien, a partner kobiety oczywscie powinien sie zgodzic, nawet jesli mu sie to nie za bardzo podoba.

nie jestem niczyją własnością, żeby pytać mojego partnera o zdanie, czy o zgodę :O to ja decyduję o tym, czy z kimś zatańczę czy nie, nie mój partner

Gość laskamamama
tjaaaaa... - ty chyba nie kumasz o co chodzi o unosisz sie jak smarkula jakas... chodzi o zwykla grzecznosc, formalnosc, by zapytac i tyle. a facet sie zgodzi i ok. nie ma tu nic do rzeczy to, czy ty sie czujesz jak czyjas wlasnosc... dojrzej emocjonalnie troche...

"tjaaaaaa..... - nie jestem niczyją własnością, żeby pytać mojego partnera o zdanie, czy o zgodę; to ja decyduję o tym, czy z kimś zatańczę czy nie, nie mój partner" a jak Twój partner Cię zostawi samą pod ścianą i pójdzie sobie tańczyć z jakąś obcą laską która go poprosiła to strzelasz wielkiego focha :D grzecznosc wypada żeby zapytac najpierw kobietę czy zechce zatańczyć, a potem jej towarzysza czy nie ma nic przeciwko temu. chłopak autorki ma pojęcie o dobrych manierach.