Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy nidgy przenigdy

czy to zdrada????

Polecane posty

Mój chłopak smseuje z inną kobietą, rozmawia z nią przez gg (wiem, że to złe ale przeczytałam dziś jego archiwum, pisała mu, że tęskni za rozmową z nim itd). Taka sytuacja nie zdarza się pierwszy raz, przez okres pół roku miał już 4 takie "koleżanki", próbował się z nimi spotkać, ale ja mu zabrniłam, 2 razy wyszedł z domu i tak się z nimi zobaczył. Jak myślicie, czy to zdrada????

Uważam to za zdradę psychiczną... Boże dziewczyno obudź się:o Jak Ty moglaś mu na to pozwolić,żeby się spotkał i Ty z nim nadal byłaś!

mówił, że to zupełnie inna relacja damsko-męska - czysto koleżeńska. Wiem, pewnie jestem totalnie naiwna. 3 razy juz się wyprowadzałam i za każdym razem wracam.. Poczekam, jak potoczy się sytuacja z tą obecną dziewczyną. Jak się z nią potajemnie spotka to nie pozna mieszkania i samochodu jak wróci.

Jak się z nią potajemnie spotka to nie pozna mieszkania i samochodu jak wróci. tak tak :) wysprzątasz na błysk i umyjesz mu samochodzik zeby czasem od Ciebie nie odszedł :) a po tym zrobisz mu kolacje i sie z nim bzykniesz zeby mu pokazac ze jestes lepsza od tych jego kochanek na boku :) zrób tak - na bank z Toba zostanie i przy okazji nigdy wiecej Cie nie zdradzi :)

Gość faceci tacy są
a czy one wiedziały ze ma kobietę? czy omijał Twój temat?

halo czy ty naprawde mu na to pozwalasz?? ja ze swoim chłopakiem mamy wspolnych znajomych, wspolne kolezanki i kolegow. no wiadomo ze zna rozne dziewczyny ktorych ja nie np. z podstawowki ale nigdy w zyciu nie spotkal by sie z zadna dziewczyna, w dodatku za moimi plecami..! daj spokoj, nie chce cie urazic ale co to za facet, nie zalezy mu, czy co?? wrazen szuka?? bo nie wiem o co chodzi:/

ale to nie jest takie łatwe, wyprowadzic się. Bardzo chętnie bym to zrobila, ale po prostu kurde nie mam gdzie isc. Mało zarabiam, studiuję.. Wcale nie wysprzatałabym mieszkania. Obiecałam sobie, ze jesli jeszcze kiedykolwiek się to zdarzy to zrujnuje mu życie. Macie racje. Jestem głupia i naiwna, że pozwalam tak sobą pomiatac, ale naprawde cięzko jest zrobić ten pierwszy krok.

wez z nim pogadaj normalnie, bo uwierz mi, nie powinno tak byc, ja bym padla z zazdrosci i z nerwow jakby mi chlopak takie numery robil, skoro spotyka sie z nimi mimo iż mu zabronilas to skąd wiesz ze cie nie zdradza z nimi.. niech wybiera, jak taki mądry, powiedz ze sobie tego nie zyczysz albo niewiem co, kurde ciezko doradzic ale zrob cos z tym, rozumiem ze ci ciezko ale nie daj sie tak robic bo sie przyzwyczai i dopiero bedzie

Gość ccddasd
szuka sobie innej nie widzisz tego, ty jestes z braku laku dziewczyno przejzyj na oczy!

mam takie znajomego - facet lekko przed 40, dziewczyna ledwo po studiach. Zdradza ja na prawo i lewo - ona o tym wie/domysla sie/wszyscy o tym mowia a ona twardo sie go trzyma, bo nie ma gdzie isc (rodzice mieszkaja na wsi, sa biedni, ona do nich wrocic nie chce a kolezanka juz jej nie przyjmie, bo znalazła inną na jej miejsce) no wiec tak sobie kobieta trwa... czy jest szczesliwa? pomysl sama. I uwierz mi, ludzie rozstaja sie z gorszych powodów i w gorszych waryunkach i daja rade. Tobie widocznie jest tak dobrze jak jest. Powinnas odejsc po jego pierwszej obietnicy ze juz nigdy wiecej. Wybaczysz facetowi 2 raz to po 1 on pozwoli sobie na wiecej, po 2 Ty sie uzależnisz od ratowania tego związku na siłę...

w sumie to nie zdrada jak sie nie spotka i nic nie zrobi to daj mu pogadac ale nich to sie skonczy na rozmowie tylko

Gość cholera wie co on tam wyprawia
z nimi ...nawet gdyby to nie byla zdrada, to tak sie ona wlasnie zaczyna ...nogi za pas, czarno to widze

Gość Asia......
Poszukaj sobie takiego, któremu bedziesz wystarczała.. który Cię pokocha i nie będzie szukał dodatkowego towarzystwa.. Mój były tak tez robił, i co z tego, że połamałam mu karte sim, a raczej zmusiłam, żeby sam to zrobił.. zrobił drugi raz.. Na szczescie mam już innego, dla którego jestem najwazniejsza i nie ma wogóle opcji, żeby smsowała i pisał z jakąs inna.. ja mu wystarczam w zupełności:) Także on nie jest Ciebie wart..