Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

proszę o obiektywne opinie

Polecane posty

Czy mój ojciec z którym nie mieszkam (ma wyrok za znęcanie się nad rodziną) ma prawo mieć pretensje : -o to że pojechałam z facetem na tydzień na wakację (z własnych oszczędności) ale przed ślubem. dodam że ojciec płaci mi za szkołę tak się dogadaliśmy - o to że mój facet i dziewczyna mojego brata pomagali mi i mojemu bratu w wyrównywaniu wjazdu w domu u naszych dziadków gdzie mieszkamy, znów argumentuje to tym że przed ślubem nie powinno się tak angażować - o to że zrezygnowałam z pracy którą on mi polecił, ponieważ uważam że stać mnie na coś lepszego. (dodam że nie pracuje od 2 tyg i szukam czegoś dobrego) aha mam 20 lat jakby było to potrzebne do wyrażenia waszej opinii. Proszę o obiektywizm i szczerość bo już nie wiem czy naprawdę jestem taka beznadziejna czy może on przesadza

Gość przeginam pałę czasem
twój ojciec jest kobietą?

Gość nie nie ma żadnego prawa
więc się nie przejmuj

Gość lekarstwo na braka
nalep mu przepychaczke do sedesu na czoło - powinno pomóc

hehe musiałabym spróbować, ale obawiam się że mógłby mnie zabić w dosłownym znaczeniu tego słowa niestety :-(

planuję następny wyjazd za pół godziny jadę do biura podróży.... powiedzcie że mam nie rezygnować...