Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justa82

Mężczyźni doradzicie? - poważnie

Polecane posty

Gość Justa82

Bardzo chciałabym poznać zdanie płci męskiej odnośnie jednej poważnej kwestii dam przykład: poznajecie dziewczynę na dyskotece, jest bardzo miło, wymieniacie się nr tel i..... rozstajecie się Na drugi dzień i przez kilka następnych kontakt przez sms-y, propozycja ponownego spotkania, ale żadnych większych konkretów Jak wg Was dziewczyna powinna się zachowywać, co pisać, aby spodobać się facetowi (innymi słowy dobrze się zakręcić) ;) Jakie sms-y lubicie dostawać? Co pisać, aby Was zaintrygować, ale nie wyjść z drugiej strony na łatwą i głupiutką ?

Gość napisz mu tak
może pójdziemy do parku na lody, a potem do Ciebie na loda?

Gość mimimimimimimi
przede wszystkim chciałbym wiedzieć czy dana delikwentka lubi łąke bo jeśli nie to odrazu jest u mnie skreślona, nie ma to jak spacery i kosz piknikowy oraz kremowo-żółty pies wesoła chadzajacy koło nas. My objeci w miłosnym uscisku, delikatnie głaskałbym nasego kremowo-żóltego psa, a Ty z wiankiem na głowie spiewałabyś hity metallici i jadła kanapki z almette.

Gość mimimimimimimi
przefarbuj psa to może coś jeszcze z tego bedzie...

Gość Justa82
być sobą - no właśnie niby nic, a tak dużo szczególnie w sytuacjach, w których chcielibyśmy wypaść jak najlepiej lub w trochę stresujących A lubicie dziewczyny z inicjatywą czy wolicie sami proponować np. spacer, wyjazd nad rzekę itp? I czy dziewczyna może się zgodzić w mairę szybko na spotkanie czy lepiej trochę poprzeciągać?

Gość mimimimimimimi
nie spuszczaj sie tak nad tym, zrób jak czujesz, nie udawaj i nie badź tak zakompleksiona

Gość Justa82
Może ktoś jeszcze się wypowie? :-)

Gość wszystko zostalo juz
powiedziane:)

Gość Tańczący z Wiedźmami
Sms'y to tylko smsy , szału nimi nie zrobisz faceci to głównie wzrokowcy .

Gość Justa82
jeszcze chciałabym poczytać Was :-)

Gość sorki Justa
bo ja kobietka... ale faceci nic nie piszą, to ja Ci podpowiem, że z tymi "wzrokowcami" to nie do końca prawda, mój mąż bardzo długo znał mnie tylko z sms(ów) i maili pisałam zaczepne, ironicznie, dwuznacznie i wesoło :D

Gość Justa82
Dziękuję Ci bardzo za zainteresowanie i radę i po spotkaniu został Twoim mężem? Jak to zrobiłaś? :-)