Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hullahop

Dzis w tramwaju WPADLAM NA MOJEGO EX!

Polecane posty

Gość Hullahop

To nie byla wielka milosc, bylismy razem 6 miesiecy i to ja go zostawilam. Problem w tym ze STRASZNIE WYGLADALAM, bo jak z nim bylam to zawsze bylam ladnie ubrana, uczesana, dyskretny makijaz..Atu zobaczyl mnie jak mnie Bog stworzyl- bez makijazu, z rozczochranymi wlosami i do tego w okularach...):

Gość z głową w ch.murach
skoro z nim skonczyłaś to co się przejmujesz ja spotkałam exa i przez to, ze dobrze wyglądałam musiałam wysłuchiwać bzdur i propozycji, których wolałabym uniknąć-niezręczna sytuacja:O

Gość Hullahop
...no tak dziwnie sie poczulam i mysle sobie jasna cholera ze akurat teraz mnie widzi! (akurat wracalam z basenu i mialam mokre nie wysuszone wlosy zwiazane w kucyk) do tego odrosnieta grzywa wlatujaca w oczy no i te okulary!!!!):

Gość evamila
nie martw się dziewczyno - ja mam tak, że jak robie makijaż itd to nikogo znajomego nie spotykam, a jak nie mam makijażu + rozczochrane kłaki to jak na złośc spotykam byłych bojfrendów

Gość Hullahop
Nie przejmuje sie ale mamy wspl.znajomych i jak gdzies wychodzilismy to zawsze wygladalam super a tu taka marysienka...I do tego bylam w koszmarnych dresach no!

Gość z głową w ch.murach
:D ja też tak mam, że jak srednio wyglądam to akurat spotkam kogoś na kim chciałabym zrobić dobre wrażenie nie przejmuj się - i tak pewnie go w klacie zabolało jak Ciebie zobaczył a odezwał się chociaż, czy udawaliście, że się nie znacie?

Gość Hullahop
Z glowa w ch.- to ja go pierwsza zobaczylam ale to bylo wtedy juz przy moim przystanku i on stal obok drzwi. Zaczelam sie zastanawiac zcy mnie zobaczyl ale wychodzilo ze nie wiec mu machnelam reka przed oczami, usmiechnelam sie i powiedzialam "czesc uparciuchu" On jak mnie zobaczyl to przelknal sline i byl zszokowany ale zanim zdazyl powiedziec cos innego niz zwykle czesc to ja juz wysiadlam z tramwaju. Potem robilam sobie wyrzuty ze po cholere mu mowilam to czesc i moglam udawac ze go nie widze bo przeciez wylgadalam beznadziejnie..Niestety nie naleze do pieknych dziewczyn- wygladam ladnie jak nad tym popracuje i taka mnie zawsze widzial, no a dzis to byly stare dresy i jak juz mowilam poczochrane mokre wlosy po basnie...Jaki pech!

ja zawsze jak nie pomaluje się, nie uczesze i ładnie ubiorę to nigdzie nie wychodzę nawet na spacer w psem muszę lściń bo nigdy nie wiadomo kogo się spotka....

Gość Hullahop
Evamila- wiec potrafisz mnie zrozumiec jak sie czuje...

Gość Hullahop
Pannazapominalska- ja tez bym sie do niego usmiechnela tak, zeby zalowal gdybym akurat wygladala jak czlowiek a nie jak zmokla kura w dresach...

Gość z głową w ch.murach
to i tak przeszłość, także nie przejmuj się:) koleżanka swojego chłopaka poznała jak miała tłuste włosy i rozciagnięty dres na sobie, choć zazwyczaj wygląda nieskazitelnie. Do tego miała naburmuszoną minę i coś głupiego do niego powiedziała jak stali w kolejce do kasy w sklepie a on tak ją "rozbroił" dowcipem, że wymienili się nr telef.

Gość Hullahop
Bez przesady- ja nie mam zamiaru sobie robic wieczorowego makijazu bo schodze na sniadanie... To chyba normalne ze jak wychodzi sie z basenu nie wyglada sie najlepiej tylko chodzi o to ze akurat na niego wtedy musialam wpasc..

Gość ja ostatnio
jak szlam z mezem zobaczylam swojego ex w tesco pierwszy raz od 8 lat!! widzialam,ze ogladal sie za mna zdziwiony, na szczescie nie wygladalam najgorzej