Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loit

Pierścionek za 80 tys zl

Polecane posty

Gość jenk
Niedostępność dla przeciętnej kobiety

Gość ja bym sie bała
mi sie wcale nie podoba:P tzn mieć bym go chciała bo jest wiele warty to można by go sprzedać:) a tak to nawet bym sie bała w nim chodzić żeby mi nie spadł, albo żeby mi go nikt nie ukradł;P

Gość jak na 18 karata
to wysoka cena, w USA 1-2 CT to standard w pierscionkach zareczynowych

diament ma wysoka klase czystosci i 1.8 ct, samo zloto nie jest duzo warte. osobicie nie chcialabym go nosic, mierzylam z ciekawosci taki z 1ct, byl wielki i brzydko wygladal na palcu, co dopiero taki prawie dwa razy wiekszy. moznaby go nosic bez obaw, zlodziej pomysli ze to cyrkonia:D

Gość Po pierścionek suknię i...
... na ślub - pięknym luksusowym Mercedesem S-Klasse w wersji Long. tel 0 791 220 021 www.autozkierowca.republika.pl Wrocław i cały dolnyśląsk.

Gość dzadzudzi
ble, brzydki ten pierscionek. taki odpustowy.. wystajace oczko, ktore o wszystko zahacza i jeszcze to zloto...:O i jeszcze za taka kase takie brzydactwo:O

Nie bałabym się, że mi go ukradną, bo kto wpadłby na to, że on tyle kosztuje? Po prostu nie wygląda na 80 tys. Ogólnie bardzo mi się podoba

Gość zawiedziona przyszła narzeczon
ja sie troche zawiodlam chce miec pierscionek z diamencikiem nie za duzym wrecz nawet dosc małym ale z diamencikiem znalazłam swoj ideał za 1400 zł ale moj chłopak powiedział ze maksymalnie na pierscionek da 500 zł :( fakt faktem chcemy sie zareczyc za rok moze troche pozniej i to nie jest kwestia tego ze go nei bedzie stac bo na pierdoly wiecej wydaje gdyby tak podliczyc cały rok poklociłam sie z nim bo chciałabym miec cos eleganckiego a taki skarb dostaje sie na całe zycie ale on stwierdził ze sie wyceniłam i głupio uparłam :(

Gość DAroraro
Twoja szansa? - sprawdź opis na moim gg: 16033578 i rozkoszuj się tym,co tam zobaczysz....! UWAGA ! -Tylko dla dorosłych!!! Twoja szansa? - sprawdź opis na moim gg: 16033578 i rozkoszuj się tym,co tam zobaczysz....! UWAGA ! -Tylko dla dorosłych!!! Poznaj swą największą tajemnicę,wejdź na : www.umieramy.pl/?NTYzMA==