Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzidzia maleńka

Ból

Polecane posty

Gość dzidzia maleńka

Od dwóch dni strasznie mnie boli brzuch zdecydowanie mocniej niż zazwyczaj przed okresem. Czuje się jakbym miała za minutę go dostać. Lecę do toaelty a tu nic sucho. jedynie co w niedziele na papierku miałam na śluzie ociupinkę krwi. Okres powinnam dostać albo dziś albo jutro. Temp nie mierzę regularnie ale wczoraj miałam 36,9 a dziś 36,8. czyli co okres napewno przyjdzie ? Nie ma szan ciąże? Pytam bo staram się o dziecko

Gość niestety nie jestes
bo temp spadla w dol a gdybys byla w ciazy to by sie utrzymywala ciagle na wysokim poziomie ponad 37 stopni. Nie martw sie nastepnym razem pewnie sie uda ❤️

Gość dzidzia maleńka
kurcze nie jest tak prosto zajść w ciąże...może coś jest nie tak ze mną?

Gość nie powiedziala bym
Mnie wlasnie bolal tak rzuch w lutym bede mama :P

Gość dzidzia maleńka
a więc tak w ciągu trzech dni temp. 36,9 36,8 36,8 dziś rano. Wczoraj wieczorem robiłam test wyszedł negatywny -hmm ale może zrobiłam za wcześnie . Sama już niewiem. Od kilki dni boli mnie brzuch . Drugi dzień zamiast okresu po podcieraniu papierem mam ślady na papierze już myśle że okres jest a podpaska i tak czysta

Gość dzidzia maleńka
????/

Gość Mała Lu
czekaj cierpliwie... jeśli okresu nie dostaniesz w ciągu najbliższych dni zrób ponownie test. Nikt Ci tu nie potwierdzi na 100% że jesteś w ciąży albo że nie jesteś.