Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hic sunt leones

Dlaczego uznaje się, iż kobieta jest zjawiskiem absolutnie wyjątkowym?

Polecane posty

Gość Hic sunt leones

Zapraszam do dzielenie się poglądami. :)

Gość Hic sunt leones
No i?

Gość Hic sunt leones
Proszę o poważne wypowiedzi.

Gość Finduilas
mówisz o sobie?

Gość Finduilas
oj tak... mimo wszystko - jesteśmy niezastąpione

nooo właśnie :) każda jest wyjątkowa bo ile mężczyzn zakochuje się w kobicie bez opamiętania :P w koncu coś w niej widzi :P

>> każda jest wyjątkowa bo ile mężczyzn zakoch*je się w kobicie bez opamiętania Cieszymy się, że chęć zaspokojenia naszych popędów traktujecie jako zakochanie :classic_cool:

Gość Hic sunt leones
To wiadomo, wiadomo, że jest wyjątkowa. Ale jak na razie nikt z Was nie odpowiedział na pytanie "dlaczego"?

chyba większośc kobiet nie jest tak głupia by nie odróżić kogos kto sie stara o nia jako o nia nio wiecie co mam na mysli a staranie się o to by tylko poszła z nim do łózka.... to widac :)

Gość Hic sunt leones
Ale Twoja odpowiedź, Lili, jest mocno zdawkowa. Rozwiń ją, jeśli potrafisz.

Gość Hic sunt leones
I Ty ten pogląd podzielasz, Mi mała? A jakie jest Twoje osobiste zdanie?

>> hyba większośc kobiet nie jest tak głupia by nie odróżić kogos kto sie stara o nia jako o nia nio wiecie co mam na mysli a staranie się o to by tylko poszła z nim do łózka Taaaaaaa :d Najlepiej widać to na przykładzie kafeterii - "dalam mu dupy, a on więcej nie zadzwonił" :classic_cool:

Mnie zainteresowało podejście do kobiecości, do naszego piękna, do spraw seksu w starym filmie "Zapach Kobiety" z Alem Pacino. Główny bohater, weteran wojenny, który stracił wzrok opowiada o kobietach jak o cudach świata, nazywa je zresztą "paszportem do nieba", Boga nazywa z kolei geniuszem.:)

Gość Hic sunt leones
"Każdy człowiek jest sobie równy..." - Mi mała, czy Ty aby z całą pewnością to właśnie chciałaś napisać?

Gość Hic sunt leones
Bóg jest geniuszem. A kobieta jego doskonałym dziełem. :)

Ooo.. Znalazłam ten cytat:) "Women! What can you say? Who made 'em? God must have been a fuckin' genius. The hair... They say the hair is everything, you know. Have you ever buried your nose in a mountain of curls... just wanted to go to sleep forever? Or lips... and when they touched, yours were like... that first swallow of wine... after you just crossed the desert. Tits. Hoo-ah! Big ones, little ones, nipples staring right out at ya, like secret searchlights. Mmm. Legs. I don't care if they're Greek columns... or secondhand Steinways. What's between 'em... passport to heaven. I need a drink. Yes, Mr Sims, there's only two syllables in this whole wide world worth hearing: pussy. Hah! Are you listenin' to me, son? I'm givin' ya pearls here."

Gość Hic sunt leones
Trzeba by wykazać, kolego, że Boga nie ma. Zatem?

Gość faceci tacy są
wyjątkowa czy też nie--trudno powiedzieć ,ale może to Was trochę oświeci ********************************************************************************** Dlaczego płaczesz? młody chłopiec zapytał swą mamę. Ponieważ jestem kobietą, odpowiedziała mu. Nie rozumiem, odpowiedział. Ona go przytuliła i rzekła: i nigdy się nie dowiesz, ale nie martw się to normalne... Później chłopiec spytał swojego Ojca, Dlaczego Mama płacze bez powodu? Wszystkie kobiety płaczą bez powodu. było to wszystko co mógł mu odpowiedzieć. Mały chłopiec urósł i stał się mężczyzną i wciąż nie wiedział dlaczego kobiety płaczą. Nareszcie uklęknął złożył ręce i zapytał: Boże... Dlaczego kobiety płaczą (tak łatwo)? A Bóg mu odpowiedział... Kiedy tworzyłem kobietę postanowiłem ją uczynić wyjątkową. Stworzyłem jej ramiona na tyle silne by mogła dźwigać ciężar całego świata! Dałem jej nadzwyczajną siłę, pozwalającą jej rodzić dzieci jak również znosić odrzucenie, spowodowane czasem przez jej własne dzieci! Dałem jej stanowczość, która pozwala jej na opiekę nad rodziną i przyjaciółmi. Niestraszna jej choroba! Stworzyłem ją wrażliwą, aby kochała wszystkie dzieci, nawet wtedy, gdy jej własne ją bardzo skrzywdzą! Dałem jej siłę, aby opiekowała się swoim mężem mimo jego wad, Zrobiłem ją z żebra swego męża, tak, aby chroniła jego serce! Dałem jej mądrość, aby wiedziała, że dobry mąż nigdy nie skrzywdzi swej żony. Czasem jednak testuje jej siłę i wytrwałość żony w wierze w niego. Synu, na sam koniec Dałem jej również łzę do wypłakania. Jest to jej jedyna słabość! Jeśli kiedyś zobaczysz, że płacze, powiedz jej jak bardzo ją kochasz i jak wiele robi dla innych. I jeśli nawet wciąż płacze, sprawiłeś, że poczuła się o wiele lepiej. Ona jest wyjątkowa!!! ********************************************************************************** :classic_cool::P