Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hic sunt leones

Dlaczego uznaje się, iż kobieta jest zjawiskiem absolutnie wyjątkowym?

Polecane posty

Gość Hic sunt leones
Ale ja nie zadaję sobie trudu rozmawiania z nimi. Prawdę mówiąc, bardziej mnie interesują opinie kobiet w zadanym temacie.

Gość Hic sunt leones
A mi się zdarzało napotkać na mojej drodze życia wyedukowanych chamów. :)

Gość rekodzielo marokanskie
zapraszamy do obejrzenia nowych modeli marokanskich naczyn ceramicznych tagine w sklepie rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com

"Ale ja nie zadaję sobie trudu rozmawiania z nimi. Prawdę mówiąc, bardziej mnie interesują opinie kobiet w zadanym temacie." I jakaż to kobieta powie ci, że nie jest wyjątkowa ?? :D :D

Gość Hic sunt leones
Zatem się upierasz, że kobiety na ten stan rzeczy nie miały żadnego wpływu?

„bo mężczyźni kreowali przez wieki kulturę a mężczyźni lubią cycki więc wyszło jak wyszło” No już nie przesadzaj BNB. Co mają cycki do tego? Absolutnie wyjątkowa kobieta – prawie każdy w życiu kogoś uważa za taką właśnie osobę, nie ze względu na cycki, tyłek, twarz, włosy, czy co tam jeszcze jest, ale patrząc na całokształt, wygląd (kwestia naszego gustu), sposób zachowania się, poruszania, mimika, język ciała … i charakter (to także kwestia naszych upodobań). Ogólnie uznaje się kobietę z natury za piękną. Oczywiście nie ma tak, że wszystkie obdarzono hojnie urodą. Ale „zjawisko absolutnie wyjątkowe” – to tylko jedna, ta która działa na nas w określony sposób, która nas fascynuje.

i dlatego ludzie się żenia.... czy gdybykobieta nie była wyjatkowa to męzczyzna wybierał by sobie ja na całe życie?? ja bym nie wyszła za kogos kto nie był by dla mnie wyjatkowy :)

Gość Hic sunt leones
Ale Ty raczej, Milenko, piszesz o sytuacji, w której konkretna kobieta jest dla mężczyzny subiektywnie wyjątkowa. A mi chodzi raczej o wyjątkowość kobiety jako człowieka płci żeńskiej.

"Zatem się upierasz, że kobiety na ten stan rzeczy nie miały żadnego wpływu?" Jeśli o mnie chodzi to uważam, ze kobieta nie ma wpływu na to. Znaczy się, może inaczej. Oczywiście ma w takim względzie, że dbając o siebie, starając się być atrakcyjną fizycznie, ale także pod względem intelektualnym (może nawet przede wszystkim) - zwiększa wtedy szanse, że zostanie przez kogoś uznana właśnie za kogoś wyjątkowego. Ale nie ma wpływu w takim względzie, że nie może do końca kontrolować tego, albo wpływać na to, kto i czy ktoś uzna ją za taką wyjątkową osobę, za kogoś zjawiskowego. Może oczywiście stosować typowo kobiece sztuczki, żeby zwiększyć zainteresowanie swoją osobą, ale ogólnie to facet musi sam zobaczyć to coś niepowtarzalnego w kobiecie. Wiem oczywiście, że spłycam nieco temat, bo to jest ogólnie o postrzeganiu płci, ale chyba ma to też związek z tym o czym pisałem.

Gość Hic sunt leones
Właśnie, kolego, z całym szacunkiem, ale Twój wywód jest nieco nie na temat. Mi idzie raczej o absolutną niezwykłość kobiecego stanu. :)

Gość be 52
albowiem kobieta jest koroną stworzenia. istotą doskonalą i przez to wyjątkową ;)

Gość Hic sunt leones
Nie martw się, Alter Ego. Kiedy się nie ma nic specjalnego do powiedzenia, bije się jedynie pianę.

A ty 26 letni suchotniku jak tam się trzymasz w swych ślubach czystości? Zamoczyłeś ostatnio gdzieś? Tylko w wodzie sie nie liczy :p. Ale wiesz Jaruś, troszkę racji masz w tym co piszesz, zmieniam podejście w pewnych sprawach, bo widzę, że moje dotychczasowe postrzeganie kobiet i stosunek do nich jest jakoś dziwnie odbierany, tzn. nie tak jak bym chciał żeby był. Tylko wiesz, ty wcale nie jesteś lepszy w tym względzie, bo masz odchył w przeciwną stronę niż ja. Ale to temat na głębszą dyskusję, więc chyba sobie darujesz :P.

Gość Hic sunt leones
Cóś takiego właśnie, Ty przyszły sznyclu barani, próbuję właśnie przemycić. :)

A co ma matma do tego? Nie wiem którego się urodziłeś, wiem tylko, ze albo 25, albo 26 latek masz - strzelałem ;). Złoty spierdalaj proszę .

Gość be 52
wiem przeciez :)

Gość Hic sunt leones
Zatem, Baranino, Ty także jesteś wyjątkowa. :)

Gość odpowiadając na pytanie to
kobiety zwykłe kurw i lachociagi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość be 52
nalezę przeciez do wspomnianego rodzaju, wiec jestem jak najbardziej :)

No zajebiście - kobiety mają mnie za pantoflarza, co mija się z prawdą, zboczeni faceci biorą mnie za pedała :o. Co jeszcze, trzecie P? Popierdoleniec? To by chyba było najbliższe prawdzie :P, byłoby 3P :D. Popierdolony pedalski pantoflarz :classic_cool:.