Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xzetkax

Do wszystkich ciężarnych i już mających dzieci

Polecane posty

Mam pytanko: od kilku dni pobolewa mnie brzuch, troszkę jajniki, tak jakbym miała dostać @, ale do @ jeszcze 6 dni. Dodatkowo czuję takie naoliwienie w środku, na wkładce takie białe plamki śluzu jak przy dniach płodnych, czasemi zmienia on kolor na żółtawy, dwa razy miał kolor kawy z mlekiem. Czuję taki mały ścisk w żołądku, jestem głodna ale cokolwiek chcę zjeść to zbiera mi się na wymioty. Hmm ale kilka dni temu troszkę się przytrułam jakimś jedzeniem, więc może jeszcze niezupełnie mi przeszło. Zastanawiam się czy mogą to być objawy ciąży??? Może poprostu dostanę wcześniej @, w końcu wakacje upał, mam za sobą ciężką podróż, to może się coś rozregulowało. Wizytę u gin mam niestety dopiero na jutro :(. Powiedzcie co o tym myślicie???

zetka ja niestety nie mam jeszcze dzieciątka, ale życzę tobie, aby twoje objawy były ciążowe :)

wiem, że jest już wiele podobnych postów, ale może któraś z was coś mi podpowie, może czułyście się podobnie??? bardzo was proszę dziewczyny odezwijcie się.

mozliwe że jesteś w ciąży,ale teorie potwierdxi lekarz a jeszcze lepiej jak zorbisz sobie test, polecam PRE TEST wykrywa ciąże po 6 dniach od zapódnienia

Gość nie odpowie ci
bo jest mnóstwo takich tematów

MojeSkarby - wydaje mi się, że na test troszkę za wcześnie - przepraszam ale nie wierzę w testy które wykrywają ciążę już po 6 dniach od zapłodnienia. Ale dziękuję ci bardzo za zainteresowanie.

Gość to moze byc tez opoznione
albo dodatkowe jajeczkowanie, w czasie upałow organizm wariuje.