Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalinkaaa

Sprzątanie ! Natalinki P

Polecane posty

Sprzatacie dzis cos? ja musze pozmywac i zrobic pranie atak mi sie nie chce........ i jeszcze obiad a nie wiem co zrobic... na 17 musze zrobic bo tak moj narzeczony przychodzi\ ma ktos jakis pomysl?:P:D:D

Gość ryż z sosem chińskim albo
makaron z sosem bolońskim.

hmm a cos z ziemniaczkami co do ziemniaczkow? tylko ze mam bardzo maly wybor a nie moge wyjsc z domu bo nie mam kluczy :( moj narzeczony przez przypadek wzial dwie pary.... co do ziemniaczkow .... :(:(

Gość bezmózga istoto
zrób placki ziemniaczane

placki ziemniaczane roilam wczoraj...... :( a pomyslalam jeszcze nad zupa barszcz biały ale nie mam kielbasy ... mam wszystko oprocz tego.. nic sie nie poradzi prawdA??

chce zrobic cos sama gdyby nie ta kielbasa to bym zrobila barszcz bialy !! taki jak on lubi:( a przeciez nie zrobie barszczu bez kielbasy !!:(

wszystko wymienic? a wiec maslo smietane papykarz :P jajka papryke czerwona i zolta pomidory dwa ogorki male cebule musztarde dwa plastry sera wedliny duzo... i to wszystko... :( a takto ryz makaron przypraw duzo..

hejka Daniel.. :) to dobre wyjdzie ryz z pomidorami ogorkami cebula papryka groszkiem i kukurydza? jak dokladnie to zrobic?? bo nigdy nie robilam :)

Siekasz cebulę, wrzucasz do garnka na rozgrzaną wcześniej oliwę (albo olej, ja robię wszystko na oliwie, nienawidzę oleju). Kroisz resztę warzyw, wrzucasz do garnka i dusisz. Przyprawiasz jak tam chcesz. W tym czasie osobno gotujesz ryż, potem wszystko mieszasz i masz.

jak to nie? kafeteria podchodzi pod tlen.. a na tlenie takie emotniki sa.. wiec w czym trudno bylo sie domyslec?