Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aanus34252

MACIE TAK , ZE POCIAGAJA WAS BARDZIEJ ZAJECI MEZCZYZNI??

Polecane posty

Gość Aanus34252

np. sa sami i wtedy nie zwracacie na nich uwagi, a jak potem znajduja sobie dziewczyne to jakos patrzycie na nich inaczej??

Gość ja mam odwrotnie

Gość ania24-kl
mam 24 lata i kazdy moj dotychczsowy partner mial zone bo tylko takich lubie i w takich gustuje

Gość gfyffyhdu
o wlasnie zgadzam sie z poprzednia odpowiedzia i przez takie zdziry wlasnie rozwalaja sie zwiazki lub malzenstwa oby ciebie zdziro spotkalo kiedys to co ty lubisz robic innym kobietom a z reguły los sie msci i dobrze

Gość ania24-kl
a ja powiem tak mal o mni e interesuje ze oni maja zony, rodziny, bachory, podoba mi sie facet to go zdobywam, a akurat sie tak zlozylo ze najbardziej podobaja mi sie ci zonaci

Gość gfyffyhdu
do ania24-k ty ich niezdobywasz bo oni juz sa dawno zdobyci przez inne kobiety a ty poprostu lubisz jak inni spijaja smietanke a ty juz tylko samo gowno i tyle i oby cie kiedys bozia za to pokarala

Gość ania24-kl
nie, nie to ich zony dostaja resztki, bo jak mi moi mężcvzyźni mowia , jak wracaja d domu to raczej nie maja ochoty na baraszkowanie z zona

Gość Aanus34252
ale ja go nie podrywam ani nic nie chce go odbic!!! Tylko teraz jakos bardziej mi sie podoba taki "niedostepny" :P

Gość Aanus34252
wypraszam sobie - zdzira nie jestem :P

Gość ania24-kl
nie przejmuj sie dziewczyno to te zdziry tak z zazdrosci, ze przyjdzie mezulek do domku od takiej kolezanki np jak ja i jest tak wypieszczony ze z zonka nie chce mu sie nic robic - lubie tak

Gość gfyffyhdu
obydwie jestescie zdziry no to niby dlaczego ci mezowie zawsze z podtulonym ogonem wracaja do domu a takie zdziry zostaja znowu na lodzie i dalej licza na takiego bo zaden porzadny singiel niezechce takiej wystukanej przez wszystkich zonkosi lali

Gość ania24-kl
i bardzo dobrze ze wracaja do domu, a po cholere mi jeszcze chlop w domu, bleee, zeby jego skarppety wachac, przestan zrobi mi dobrze i do domu wypad, tacy zonaci sa najlepsi mniam

Gość kokorok
ty to masz rozj*****any krok fujjj

Gość ania24-kl
nie nie, moj kroczek jest wspaniały (tak mówia moi faceci), nie zmieniam ciagle ich, jak juz sobie upoluje to trzymam go sobie az sie fajniejszy pojawi, dopiero wtedy kopa w dupe, a ze wybieram, najfajniejszych i najwiernijszych swoim zonom to nie musze czesto zmieniac

Gość gfyffyhdu
sam wiek mowi za siebie 24 to jeszce gowniara tylko dostawanie pod noge ja rajcuje a do reszty to ona rozumu niema

Gość ania24-kl
ludzie ja nie chce konfrontacji, ja ich nie chce na stale oni mi tylko do jednego sa potrzebni, i niech w cholere wracaja do zon zadnych planow jeszcze nigdy nie mialam w stosunku do ani jednego

Gość Aanus34252
Matko! Ludzie :P To tylko pytanie było, nie chodzi o jakies rozbijanie malzenstw odbijanie, pytam z ciekawosci!! A tu jakies oskarzenia juz padaja , ze zdzira jestem. Czy ja dalam jakis powod zeby tak omnie pisac?!?! :) Zastanowcie sie!!

Gość no to mow
od razu anna jakas tam,ze ty poprostu,najzwyklejsza kurwa jestes,a nie owijaj w bawelne.

Gość ania24-kl
no to mow -------- kurwa bierze za to pieniadze i ma codzinnie innego, ja za to pieniedzy nie biore bo swoich mam dosyc i nie mam codziennie innego, tylko łapie sobie na jakis czas jakiegos misia i wtedy sobie z nim baraszkuje

Gość ania24-kl
ktoras tam napisala ze oni tak uwielbiaja swoje zony w tym, roku bylam na wakacjach we francji z...... moim mezczyzna obecnym ktory powiedzial zonie, ze jedzie do francji na 2 tygodniowe sympozjum , ale bylo w deche

Gość ania24-kl
acha tk w woli scislosci chcial zaplacic mi za te wakacje, ale na to nie pozwolila i zaplacilam za nie sama , we wrzesniu tez jedziemy gdzies jeszcze raz , bo tez ma sympozjum ale gdzie indziej hihihi,..... , a zona jego była tez na wczasach fundnął jej tydzien w kolobrzegu, podobno byla bardzo zadowolona :)

Gość Aanus34252
Czemu ja wyzywacie? To jej sprawa.. zreszta to nie tylko przez nia rozbijaja sie malzenstwa, przeciez MAZ jesli bylby wierny to nic by sie nie stalo ;)

Gość a znasz aanus
takie powiedzenie,,jak suka nie da,to pies nie wezmie",ono w dalszym ciagu ma zastosowanie ,jakbys nie wiedziala, a takie panny jak ta,ktorej tak bronisz,to nic niewarte pustaki,nie ublizajac pustakom,bo one chociaz do czegos pozytecznego sluza.

Gość ania24-kl
zazdrosnice i tyle w temacie