Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aanus34252

MACIE TAK , ZE POCIAGAJA WAS BARDZIEJ ZAJECI MEZCZYZNI??

Polecane posty

Gość nooooo naprawde
jest czego zadroscic,normalnie az jestem zapieniona z tej zazdrosci,chyba sobie zaraz wlosy z glowy powyrywam. nie dosc,ze pusta to jeszcze denna. dziewucho! opamietaj sie!,robisz z siebie posmiewisko i nic wiecej,skoro sama siebie nie szanujesz,bo tak jest,to czego wymagasz od innych,chwalac sie takim tanim wyswiechtanym chwytem. jestes poprostu obrzydliwa,kobieta ktora nie ma swojej godnosci ani szacunku,to poprostu tania dziwka,ktora sie wymienia jak gumki na penisie. zal.

Gość ania24-kl
wiesz tania to moze ja nie jestem, bo moj status finansowy bardzo czesto przewyzsza status moci partnerów, a ja po prostu lubie sex z zonatymi mezczyznami i mozecie sobie mowic co chcecie, nie chce stalego partnera, nie chce bachorów i bede tak zyc jak teraz bo mi to odppowiada

Gość Aanus34252
nie bronie jej.. tylko kazdy ma prawo zyc jak chce. Niektorzy sie szanuja, niektorzy nie :D

Gość fiorelka.s
Tak tylko pamietaj ze nie bedziesz wiecznie miec 24 lat i nie będą wiecznie na ciebie faceci leciec..przyjdzie czas wyjśc za mąż urodzic dzieci..a wtedy jakas inna 20 letnia zdzira bedzie leciec na twojego męzusia..naturalna kolej rzeczy..więc korzystaj puki możesz..przynajmniej pozniej bedziesz rozumiala te dziwki co podrywają twojego męża nie zwazając ze ma dom dzieci zone(czyli ciebie) bo sama tak robisz.

Gość nooo iiiiiiii
zatkało kakao Aniusie hehe

Gość rrrr45353
frrrrrrrrrrrr