Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intercyza

Inetrcyza

Polecane posty

Sprawa będzie przedstawiała się tak, że jak zapisze WAM, to będzie WASZE, a jak zapisze tylko JEMU, to będzie tylko JEGO. To Cię boli?

Intercyza mętna cipeczko użyj innych i bardziej wymyślnych inwektyw bo ta była cieniutka i nawet mojego śmiechu nie wzbudziła. Albo skup się jednak na swoim majątku :P W każdym razie majtki ,które masz na tyłeczku zawsze będą twoje nawet jeśli maż weźmie na nie fakturę na swoje imię i nazwisko :D:D:D:D

Gość Intercyza
To mnoie trapi, żeby nie przehulał tego o dzieciaki nasze się boję :(

Gość bjj
co za wyrachowana suka, chcialbym zeby twoj przyszly maz to przeczytal

Gość bjj
przeciez widac ze traktujesz go jak dawce nasienia, co latka swoje przyszly i trzeba sie rozmnozyc przy jak najwiekszych zyskach dla siebie ?

Gość Hmm niech ja dobrze zrozumiem
Wchodzisz w związek małżeński z założeniem, że Twój małżonek: a) przepije pieniądze b) jak nie przepije to przehula :O To po cholerę za niego wychodzisz? Nie lepiej poszukać lepszego materiału genetycznego? skoro to wszystko 'dla dzieciaczków'? :O I jeśli tak faktycznie martwi Cię przyszłość dzieci to po co Ci informacja, czy dostaniesz dom po teściowej? Obojętnie które z Was będzie właściecielem dzieci i tak dziedziczą

Oj już dajcie spokój, wielka sprawa... intercyza. W dzisiejszych czasach, to nie jest jakieś zjawisko z kosmosu. A faceci, którzy tak się bulwersują i uważają ją za dyshonor, to, żeby nie urazić, ci py jakieś wołowe. Znaczy się du py. A Ty, jeśli się chcesz zabezpieczyć, to już chyba masz jasność w temacie, tyle padło odpowiedzi. :)

Gość Hmm niech ja dobrze zrozumiem
Ależ mnie nie bulwersuje intercyza wcale, ale motywy dla kórych autorka chce spisać takową. Ja rozumiem zabezpieczenie- uczucia przez lata może się wypalić, zmienić itp. ale założenie, że przyszły mąż to pijak i hulaka?

najlepszą inwstycją na szczęśliwe życie jest dobry partner. Jeśli chcesz się zabezpieczyć autorko- pomyśl przede wszystkim o tym.

Gość facet z daleka
Przeczytalem te wypowiedzi i tylko utwierdzam sie w przekonaniu ze niekotre kobiety to wyrachowane s... Intercyza Przeczy Malzenstwu bo jesli przysiegasz przed Bogiem"I CI NIE OPUSZCE AZ DO SMIERCI"!! to jak mozesz zakladac teraz ze moze sie rozsypac???? Po co sie zenic? Bo rodzina nalega? bo tak wypada? mozecie sobie zyc w wolnym zwiazku ktory do niczego nie zobawiazuje,zamieszkac w domku po Babci a niech partner ci czynsz placi! po co wam wogule malzenstwo??

Gość Intercyza
Czy wy nigdy nie macie wątpliwości co będzie po ślubie? Jak to się wszystko ułoży? Ja tak się czasem zastanawiam i mam wątpliwości dlatego takie pytania

Gość facet z daleka
no wiec jesli masz watpliwosci to sie nie zen,inaczej sklamiesz przed oltarzem,,,,widze ze wielu traktuje malzenstwo jako uklad handlowy,

Gość Intercyza
dlaczego sniby skłamię przed ołtarzem? ślubuję przecież miłość i wiernoś i uczciwość małżeńską. A kto powiedział, że podczas trwania małżeństwa będę nieuczciwa?

Gość facet z daleka
"ORAZ ZE CIE NIE OPUSZCE AZ DO SMIERCI!!!!" tym sklamiesz

Gość Intercyza
Nie ma bodźca nie ma reakcji :D