Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona kafeterią

Kafeteria wpłynęła źle na moje myślenie na temat...chyba wszyskiego

Polecane posty

Wlazłam tu raz a teraz mam poryte w bani. Zaczęło się od tego, że szukałam odpowiedzi na jakieś babskie pytanie dotyczące cery czy czegoś podobnego. Zaczęłam czytać UCZUCIOWY. I wiecie co? Jestem przerażona!!! Po tych wszystkich postach stałam się zazdrosna o faceta, wyobrażam sobie że pewnie mnie zdradzi o ile już tego nie zrobił. Zaczęłam się zastanawiać czy mnie kocha. No panie święty to paranoja. Tu siedzą tylko zrospaczone zdradzone i kochanki. I teraz co zrobić aby moje myślenie wróciło na stare tory? Wiem - przestać to czytać, ale co z tego jak już pewne rzeczy mi zostały w głowie :o

Gość my sie smiejemy czasem
z dystansem podchodź do tego ja należę do tych co mają tylko polewkę z dzieciaczków i nudziarzy to jest nie rozsądne brac jakie kolwiek rady z kafe do siebie serio

Nigdy nie czytaj tego, co piszę. i jak najrzadziej tu zaglądaj. Innego wyjścia nie ma. Bo normalnych ludzi też tu nie ma. A na pewno szczęśliwych:( Po prostu.

Gość gdzieś to było
dzieki amaleta ;)

zawiedziona kafeterią Tu siedzą tylko zrospaczone zdradzone i kochanki. Recze, ze nie tylko. Poza tym skoro tak na Ciebie dziala to forum po prostu je zmien badz nabierz dystansu. Co do podejrzen i chorego myslenia to Ci przejdzie tylko nie mysl o tym i zmien tematyke:)

Gość
I bardzo dobrze ze zostalo ci to w glowie ,bynajmniej wiesz czego sie mozesz spodziewac.Czego ci z calego serca nie zycze.

Gość pozytywka krzywka
polecam topik o pozytywnym myśleniu nie ma co sie przejmować serio są normalni i są pojeby jak wszędzie ;) tylko my swoich twarzów nie widzimy

Gość słodki nick dupciu masz
dupcia marzenie a ja tam sobie czytam, bo mam niezly uwab, odchodza tu niekiedy jajca na maxxa Nie traktuj tego co tu pisza powanie fajny nick szkoda żem gej bo mi sie żle kojaży

nie zauważyłam podobnego tematu. Zofiara ----> to jest bez sensu. Przeszłam sporo i byłam w paru związkach. Oczywiście miałam świadomość tego, że facet może zdradzić ale nie było to moja obsesją. Teraz zaczęłam się przyglądać facetowi - czy się ogląda za innymi, jak mnie traktuje, czy okazuje mi miłość i takie tam pierdoły. To jest beznadzieja. Zawsze było mi dobrze z moimi facetami, ufałam im i żaden z nich nie zdradził (no przynajmniej ja nie wiem nic o tym). A teraz? Wszystko na odwrót. Mam tylko podejrzenia. Bez kitu - musze się od tego uwolnić

Gość tu siedzaom same zryte bererty
albo sraczki i staraczki. nie identyfikuje sie z zdana z powyzszych grup, dlatego tu nie bywam, nie czytam i nie wyciagam zadnych wnioskow z aplaniny tu piszacych. Tobie radze zrobic to samo

Gość co to jest za słowo
co to jest aplanina powiesz mi?

Też starałam się tego nie robić ale stało się - moje myślenie uległo zmianie pod wpływem właśnie tych zrytych beretów. Sam fakt, ze przestanę czytać nie wystarczy - ja musze odzyskać dawną siebie czyli normalną wierzącą w lepsze jutro dziewczynę :o

Gość zdystansowana osoba
idż na pozytywne myślenie tam piszą normalni ludzie jak już czemu tak wszystko bierzecie do siebie trzeba trochę dystansu do życia ludzie

nie mogę znaleźć tego pozytywnego myślenia, dajcie linka

Gość jesli masz niewyksztalcony cha
rakter to lepiej zebys tego nie czytala, jak szukasz przyjazni wsparcia idz do przyjaciol czy psychologa inaczej wyrosnie z ciebie zenska wersja ofermy

Gość zryty beret mam
dobra cza iść bo sie jebie w łebie od kafe ile sie mozna śmiać z innych

Co za głupi temat:P.To tak jakby ktoś się dowiedział od kogoś że znajomy jest niebezpiecznym rzezimieszkiem i miał pretensje do tejo osoby która o tym poinformowała:O.Ale żenua totalna:O.

Gość ech siada kafe na muzd
amancie tobie siadło na mózg bo mnie chyba tak

Gość AAlkoholiczka
zależy z jakim nastawieniem wchodzisz na kafe, ja wchodzę po to, zeby się rozerwać i pośmiać, bo odpowiedzi z humorem jest tutaj co nie miara :D A w głowie już mam poukladane i żadne cafe nie zrobi mi sieczki z mózgu :)

Gość tak mamy zryte berety
co z malaglupia miała taki interesujący topik i gdzie on sie podział

Gość no i kto tu siedzi naprawde
nie ma co sobie brać tych rad do siebie ciekawe czy na wakacjach jest taki sam ruch i tyle nowych tematów co w normalnym roku szkolnym

Gość on wie najlepiej
:) dla mni kafe jest forma rozrywki w pewien sposob;) zagladam raczej rzadko jednak mysle ze sa tu osoby ktore po prostu nie maja sie komu wygadac wyzalic czy poradzic i szukaja jakos ujscia dle swoich emocji:) Podchodzcie z dystansem do tego co czytacie bo niektorzy po prostu specjalnie pisza glupoty - dzieciaki sie nudza i tyle;) pozdrawaim:) aaa nie podejrzewaj faceta:) zaufanie procentuje a jak bedzie Cie chcial zdradzic to i tak to zrobi a Ty sie dowiesz o tym ostatnia;) takze ufaj;) pozdro

Gość ja też jak czytam
książkę - sorki - e-booka :-) SF - to potem się boję, że mnie ufo porwie! Przecież skoro to jest napisane w INTERNECIE - to znaczy, że tak jest, nie?

Gość ooooooooooo...........
Zaczęłam czytać UCZUCIOWY. I wiecie co? Jestem przerażona!!! ---wydaje mi się,że warto czytać ,jedynie z sowitą opłatą (mam nadzieję,że paniom moderatorkom dobrze płacą) też tu kiedyś w naiwności wdepnęłam,wlazłam w jakieś absurdalne układy i trudno mi sie było pozbierać,ale z peryspektywy czasu-jeśłi człowiek potrafi złapać dystans,to nawet to miejsce może posłużyć do ćwiczenia,chociażby asertywności... co do topicku PM-w pierwszej swojej fazie jest super,potem zaczęło się tam pranie mózgu,teraz powraca spokój,ale trzeba uważać na takie miejsca,bo mogą niby pomóc,ale -paradoksalnie-bardzo namieszać w sferach duchowych

* za sowitą a ostatnio-kafeteteria bardzo wpłynąła na moje myślenie na temat prawiczków,kiedyś broniłam ich a teraz muszę uważać ,aby nie zacząć się nad nimi pastwić...oczywiście mam namyśli prawiczkową elytę z kafe,oboszącą się ze swoim nieszczęściem i analizą własnej,prawiczkowej głębi:D cóż,w realu kryją się i pewnie trochę wstydu mają przed publicznym roztkliwianiem się nad sobą,w necie obnażają się bez zahamowaniań:D

Autorko,mi akurat temat,który założyłaś bardzo podpasował,bo też mam parę przemyśleń na temat tego miejsca.... co jest ważne? -dystans (ale czasem przewrotnie-człowiek się wkręca i to jest główne niebezpieczeństwo ) -poczucie humoru (ale...to samo ,co wyżej) - nie wchodzenie na stałe i na długo pod czarne nicki (wyjątkowo na tym forum grozi to uzależnieniem i faktycznym zryciem psychiki) no to pa:D

..oczywiście mam namyśli prawiczkową elytę z kafe," pewnie z dwóch prawdziwych by sie w tej "elycie" znalazło ;)