Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona kafeterią

Kafeteria wpłynęła źle na moje myślenie na temat...chyba wszyskiego

Polecane posty

Gość ooooooooooo...........
pewnie z dwóch prawdziwych by sie w tej "elycie" znalazło -che che che...pracy doktorskiej nie pisze w tym temacie,dlatego nie wiem ile jest prawdziwych a ile farbowanych....:D:D:D

ilu a nie ile ...ops...ale to chyba mały błąd.:D

Gość zdystansowana maxymalnie
kiedyś zaglądałam na kafe pod czarnymj nickiem nawet nie pamiętam teraz za bardzo robiłam sobie polewke z innych i wiem że mi jedno z kont zablokowali fakt co niektórzy chcą ci zrobić banie np powiesz ,że póki co w związku ci sie układa pojawi sie samozwańczy specjalista/stka i usiłuje ci wmówić ,że tak nie jest ;) jak można się tutaj czym kolwiek przejmować tym bardziej ,że ci ktoś wciska kity robi prowokacje albo takie jaja kwadratowe odchodzą ,że głowa mała ....wiele z was sie zastanowi czy aby jest tu jakaś bardzo nieliczna grupka w ułamku procenta co jest normalna ;)szkoda co niektórych dzieciaków tylko bo dzieci jeszcze są naiwne i łatwo wierne

szkoda co niektórych dzieciaków tylko bo dzieci jeszcze są naiwne i łatwo wierne -poruszyłaś prawdziwy problem.czasem dojrzały,zdawałoby się,że ukształtowany psychicznie człowiek przechodzi tutaj niezłe zawirowania, Inna sprawa,że na tym forum panuje swoista bezkarność w zamieszczaniu liknków do stron,dla dzieci mogących być istnym szokiem

Gość to nie jest normalne do konca
no tak masz rację a najgorzej jak dzieciaki podłapią pomysły jakieś debilki ,że jest np galerianką albo w wieku 16lat puszcza sie za kase

Gość no i co i jak by to
wczoraj pamiętam,że był taki wątek laska założyła i sie chwaliła ,że ma 17lat i sex za kase kilka osób powiedziało co myśli i nagle temat znikł a ona twierdziła ,że to dobry sposób na życie albo jakś smatkata szydzi z "polaczków" ktoś podłapie głupie pomysły ale może na fora powinny wejść osoby tylko pełnoletnie chociażi dorośli też mają zryte berety

Gość rozwodzicie sie nad tematem
ktorego nie powinniscie poruszac. siedzicie tu z wlasnej i nieprzymuszonej woli:P chcecie miec zryte berety:D wasza sprawa, chcecie rozrywki, bawcie sie. ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze dystans i poczucie humoru tu nie wystarcza:P tu siedza taaakie swiry,:D ze psycholog wysiada;) milego

siedzicie tu z wlasnej i nieprzymuszonej woli -jeśli już to siedzimy,bo chyba asystent nie pisze za Ciebie

siedzieć ,od czasu do czasu -można,wszak robi się to na własne ryzyko, gorzej jest jak sie człowiek zasiedzi:D:D wracam do realu,pozdrawiam:)

Gość ja tutaj tylko bywam
nie siedze:P a to mala roznica:D nie lap za slowka madralko:D caluski. tez spadam

Gość aby to uj szczelił
mi sie źle dzieje jak se poczytam kafe pozdrawiam nie dajmy sie zwariować z większym dystansem dożycia

Gość a jja
byłam kochanką.chciałam sie wyżalić, znaleźć tu bratnią duszę,a zostałam zbesztana i mój facet też,od razu wyrok,że mnie oszukuje itp....też mi się pomieszało w głowie...ale wszystko ułożyło się inaczej.on nie oszukiwał, jest już po rozwodzie , tak jak obiecywał i żyjemy sobie szczęśliwie-on nazwany na kafeteri oszustem a ja k...wą :-))))

Gość a jja
o co ci chodzi???? jak byś się ożenił, a po jakimś czasie stwierdził byś i ty i żona,że to niewypał , siedzielibyście razem do końca życia, tym bardziej ,że nie ma dzieci????????????????????????????? ona ma innego , on ma mnie i wszyscy są szczęśliwi

Gość a jja
i widzisz,sam jesteś przykładem osoby, która nie znając tematu wydaje wyrok PPP

Gość a jja
no...dało się wyczuć ironię z twojej wypowiedzi:-)

czytam , czytam , czasem cos napisze jak mnie temat zainteresuje ale k..urwi ( to cześciej) ale ogólnie szczęsliwa i szczera ze mnie osoba i zadne forum tego nie zmieni , czego innym zycze

Gość mam zrytom banie