Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzialenka_12345

co sądzicie? proszę o rady.

Polecane posty

Gość Madzialenka_12345

witam. mam dwa pytania do doświadczonych kobiet. 1. tydzień przed okresem uprawiałam z partnerem seks analny. okres dostałam po 3 dniach od spodziewanego terminu(jednak w tym miesiacu byłam na antybiotyku i miałam przed okresem trochę stresu.) zwykle okres trwał 5-6 dni a tym razem po 4 się skończył. co prawda był bolesny i występowały skrzepy ( pewna kobieta mi powiedziała,ze jak okres jest bolesny i występują skrzepy to na pewno nie doszlo do zaplodnienie, nie wiem czy to prawda) jednak mam jakies dziwne uczucie,ze cos jest nie tak. delikatnie boli mnie podbrzusze a jestem 3 dni po okresie... jak sądzicie? 2. chciałabym zacząć brać tabletki antykoncepcyjne, możecie mi coś o nich przybliżyć zanim pojde do lekarza? boję się , że przytyje ... z góry dziękuję.

Gość panienka N-ka
seks analny ,okres a ta mysli ze jest w ciazy..litosci :/

Gość Madzialenka_12345
no niby jakieś tam szanse są ...

Gość panienka N-ka
jakie? bo nie widze tu zadnych

Gość Joooooooooooooooooooo
Nie no ja podpinam się pod to pytanie. Wiadomo, ze wewnatrz do zapłodnienia nie doszło, ale jeśli cos wypłynęło z pupy i dostało się jakos do pochwy?

To powyżej to czarne poczucie humoru. To poniżej zresztą też. Czy plemniki waszych facetów to małe kopie mcgiver'ów? Same sobie przejdą? To rzeczywiście straszne, kiedy kobiety seksują się, a potem zadają takie pytania. Trochę edukacji, drogie panie...