Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak mam mu to powiedziez

Chcialabym od czasu do czasu w czasie sexu dostac w twarz od faceta

Polecane posty

Gość Jak mam mu to powiedziez

Aby mnie gwalcil, bil, traktowal jak zwykle scierwo, smiecia i rasowa dziwke. Ale boj sie ze on mni nie zrozumie :-/

Gość cQEKQEM
Jak mam mu to powiedziez no to niech cie keidys jakis sgwałci,to odechce cis ie takiego traktowania.jestes chora,powinnas sie leczyc u psychiatry.

Gość cQEKQEM
truskawka17,jezeli uwazasz,ze autorka jest normalna,to ty takze nalezysz do chorych osob. Chciałabys byc zgwałcoan,chciałabys byc bita.Wiesz,zabawa w gwałt i lekie klapsy to zabawa.Zapytaj sie zgwałconej kobiety ktora była bita czy to takie wspanałe.

Gość on..
jak on nie bedzie chciał umłów sie z innym na taka zabawe moze warto raz sprubowac czegoś innego

wiekszosc kobiet jakie znam wlasnie lubia byc moze nie gwalcone bo to zle okreslenie..(autorce pewnie tez o to dosadnie nie chodzilo) ale w jakis sposob tam hmm.."ponizane"(?) podczas sexu. uwazam to za cos normalnego.:)

Gość sędzia.
cQEKQEM-ostry sex kumasz tempa strzało

Gość ***meg***
Ja lubię jak mój facet wykazuje przewagę w łóżku, jak mówi co "zaraz mi zrobi", jak używa wulgarnych słów,. jak karze mi się "wypinać", jak nazywa mnie "dz...", ale bez bicia, no ewentualnie małe klapsy w tyłek dla podniecenia... To taka nasza "gra". Każdy ma jakieś fantazje, pragnienia. Nie wuważam by autorka byla nienormalan. Na pewno nie chcialaby przzyc prawdziwego gwałtu a jedynie chciałąby by facet wykazał w łóżku trochę siły, ale wiedział kiedy jej "nie" znaczy nie i by wiedział kiedy ma "przestać".... Prawdziwy gwałt to koszmar ale taka zabawa z własnym partnerem może być urozmiaiceniem , jeśli oboje wiedza jak ma to "wyglądać" i oboje tego chcą...

Gość marcellll
Autorko,chcesz,to ja cie moge zeszmacic :-) tak ci wpierdole,ze mnei popamietasz :-) i bede cie walił az cie rozerwe,chcesz,to masz :-)

Gość sdvsvda
Zgadzam sie ze autorka jest normalna tylko urzyla zlego slowa . Nie wiem jak wyglada Twoj zwiazek i jaki jest Twoj facet ale jezeli jest normalny i lubi sprawiac Ci przyjemnosci to mu to powiedz np w trakcie pieszczot albo seksu siedzac na nim powiedz mu to do ucha , mozesz tez pokazac mu porono z takimi zabawami i powiedziec ze miala byc ochote . Tylko nie pytaj sie go o zdania na ten temat zanim on nie pozna Twojego bo mozesz sie zawiesc , jezeli uwazasz ze mu sie napewno nie spodoba to zacznij od czegos delikatniejszego , zwiazanie, klapsy w tylek jakies rozkazy itd a potem bedzie coraz "mocniej" , tak bylo ze mna nigdy takich zabaw nie lubilem wrecz mnie obrzydzaly ale gdy poznalem moja obecna dziewczyne i zobaczylem ile przyjemnosci sprawiaja jej takie zabawy - sam to polubilem i mi sie bardzo spodobalo tylko trzeba wiedziec gdzie jest granica .

Gość ***meg***
Ja z moim mężem stosujemy kajdanki, lubię, gdy ma nade mną przewage, ale dobrze wie na ile moze sobie pozwolic, a czego nie moze i obojgu nam to odpowidada. Ostatnio pojechaliśmy do lasu, tam kazał mi "obciagać", potem "bez ceregieli" oparł mnie o drzewo i nazywał "dz..", używał wulgarnych słów, orgazm miałam bardzo szybko... Wiem ze podnieca mnie to tylko z nim, nigdy nie chcxialabym przezyc takiego seksu z kims innym, obcym. Jemu ufam, wiem ze nie zrobi mi krzywdy :-)

Gość Mięsień
Moim zdaniem należy niepozornie pżykuć chłopaka do łużka i go gwałcić i podnieccć słowem teraz twoja pani cię ma dla siebie i masz jej być posłuszny powalić go pięściami w piersi i dac mu pare plaskaczy w poliki potem trochę pejczuw ia potem łaskotki i iść spać ostawiając go pżykłutego

Gość Łoo jacie
no dobra ja ci przypirdoleee

to chcesz byc rasowa dziwka czy scierwem??????????? jesli chodzi o pragnienie uleglosci to jest to calkiem czeste marzenie wielu kobieta a marzenia sa po to by je spelniac

Gość aredsa
skad jestes - chetnie ja cie zeszmace jak bura suke... jak jeszcze nikt dotad.