Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esterra78

gdy atakuje nas choroba

Polecane posty

Gość Esterra78

Witam Nie bede sie rozpisywac. w skrócie powiem o co mi chodzi. Dwa tygodnie temu mialam robiony rezonans magnetyczny, przesiwetlenie glowy wykazalo niewielki gózek w mózdzku wielkosci 4 mm. Nie mowilam nic mojemu chlopakowi nie chce go ranic, ale tez nie umiem zyc z tą świadomoscią, ze okłamuję mojego faceta. Nie umiem cieszyc się z bycia razem. Czuję ze go oszukuje, powienien wiedziec w co się pakuje, z drugiej jednak strony boję się ze odejdzie i pozostanę sama. Może nie miałąbym takich dylematów, ale kiedys widząc kaleką kobietę ze zdrowym męzem powiedzial, że on jest chyba z nią z litości. Czuję że mnie kocha ale siedzi we mnie myśl że zasługuje na zdrową kobietę, nie wiadomo jak potoczy sie operacja usunięia guzka.... Czy ktoś mial podobnie, czy się udało???

Gość chłopak mnie zostawił
a zachodowałam tylko na tarczyce:O może twój okaże się inny? Ja bym powiedziała prawdę, przynajmniej dowiesz się z kim się zadajesz. Jakie rokowania?

ja mialam zlamany kregosłup lekarze dawali mi tylko 20 % ze bede chodzic ale on przed operacja mi powiedział ze co sie stanie co bedzie i tak zostanie ze mna do konca zycia ze mnie nie opuści... no i jest

Gość Esterra78
rokowania niby dobre, ale lekarz narazie za duzo nie mowi

Gość jeśli rokowania dobre
to tym bardziej mu powiedz, może masz niegroźną nieperowalną, łagodną torbiel, z którą będziesz żyć do 100 tki:)

Gość ej dzubekk a w
jakich okolicznościach złamałaś kręgosłup??