Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keserakerserrr

Straszny problem z koleżanką!ma 28 lat i jest dziewicą !!!!mówie serio!!

Polecane posty

Gość keserakerserrr

jakbyscie ją zobaczyły to masakra.. tak piękna ze nie widziałam jak zyje takiej laski jeszcze jak ona.. wysoka smukła a twarz megamega piękna.. takie połączenie angeliny jolie i adriany limy oraz belucci choc w to trudno uwierzyć ale z każdej coś ma.. i ona jest dziewicą.. ma faceta ale boi sie tego zrobic..co jej doradzić.. ona boi sie ciązy ..poza tym ma traumatyczne przezycia..i depresje.. ciągle placze do mnie bym jej coś pomogla a ja nie wiem co robic..lubimy sie cholernie i chce jej pomóc..żal mi jej ze w tym wieku jeszcze nic.. co moge zrobic..? poleccie jakiegos seksuologa dobrego ..

Gość o fak nie wierze

Gość adfsdfasd
najlepsze co zrobisz to się odpierdolisz i popracujesz nad sobą bo pewnie ciebie nikt na trzeźwo nie tknie :o

No cóż ... Tak naprawdę wiele osób w jej wieku jest dziewicami/prawiczkami , ale się do tego nie przyznaje , lub mówi o tym tylko niektórym... Ja bym jej radzila pójść raczej do psychologa, lub psychiatry nie seksuologa skoro jeszcze nigdy tego nie robiła to ma raczej jakieś psychiczne zachamowania

Nawet znam osobiście dziewczyne która ma 23 lata i jest dziewicą.. No i mój facet ma kolegów którzy mają 28 i są prawiczkami.. Ci ludzie muszą być bardzo zamknieci w sobie poprostu

ja mam 33 lat i też jestem prawiczkiem a morze chce ofiarować dziewictwo swojemu mężowi przynajmniej nie będzie w piekle