Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktossssssssssssssssssss

ocencie moje cialo ... ZDJECIE

Polecane posty

Gość miły25
masz fajne ciało nie masz sie czego wstydzic moja dziewczyna jest szczuplejsza wazy ok 54kg i miseczki c/d lat 25 ale to kwestia gustu osobiscie mi sie podobasz ciekaw jestem ile masz lat

Gość ktosssssssssssss
18

Gość jest okkkk
mam podobne cialo, ale waze 3 kg wicej przy tym samym wzroscie;) nikt mi tyle nie daje, wiec sie nie zdradze:P nawet moja endokrynolog byla zaskoczona:D wiem, ze sie podobam, wrecz bardzo, mezczyzni sie ogladaja, niesetety wielu nie ma smialosc, a szkoda:( powiem Wam, szczegolnie Tobie autoko i littlesensitive, ze najbardziej krytyczne opinie pisza kobiety nie grzeszace uroda. akurat tu sie nie pojawila bazienka i MalutkaTaka, przynajmniej nie na czarno, one sa ponizej przecietnej z twarzy, bo chyba figury maja ok, a czesto jada po ludziach na calej lini....

Gość ktossssssssssssss
jesli nawet uznam krytyke ktora tu kierowono to i tak czuje sie atrakcyjnie... bo tak jak piszesz... czuje ten wzrok na sobie... ;) Pozdrawiam wszystkich i dzieki za opinie :)

Gość mikei23
Nie ma za co. Trzeba doceniac to co dobre.Według mnie nie musisz chudnąc, ale jak sie zle czujesz w swoim ciele to mozesz spróbować. Nie widziałem Twojej twarzy ani nie znam Twojego charakteru, ale jeżeli jest na poziomie twojego ciała to Twój facet to szczęściasz. A propo jak coś nie wyjdzie wam(czego nie życze) to napisz:). A tak na serio to życze szczęscia i powodzenia na maturze(jak nie pisałas) albo abys dostała sie na studia! Pozdrawiam

Jak spojrzałem na pierwszy rzut oka to już myślałem że mieliśmy przyjemność się poznać :P Ale jednak kilka drobnych szczegółów się różni. Ja uwielbiam takie ciała. Do bzykania idealne. Nie grube, obleśne i nie chude że nie ma za co złapać ale takie w sam raz :)

Gość kjhfdjsgb
Jak dla mnie ok.

Jak dla mnie super, na pewno zawiesił bym na tobie oko :) A co do sutków to są ekstra idealne!

Gość ladna kobieta z ciebie

piersi ładne ale sutki :O ciało generalnie widać że przy sobie. jakiś 164 i około 60kg. Nogi masz... no po prostu je masz :) co za tym idzie tyłek też ojjj pewnie jest :)

Gość Miejscowyyyy
Prawdziwa kobieta nic dodac nic ując :) Ciałko na medal nie za gruba nie za kościste ;) no i te spore piersi... pomarzyc

Gość Różaaaaa
ah te kobiety jakiś Ty wybredny !! :classic_cool:

Gość gorąca 40-stka
jestem kobietą , weszłam tu przez przypadek , twoje ciało jest ok. Przecież normalne kobiety nie sa modelkami , nic nie jest idealne . Kazdy ma jakieś mamkamenty. albo są chude lub otyłe kobietki . Chyba nie widziałyście brzydkiego ciała , to Twoje jest w sam raz . Jak ktoś ma super idealne wymiary - niech startuje na modelkę . Ładne i proprcjonalne masz ciało , piersi też ok. Wy wiecie ,że są kobiety z malutkim biuścikiem - jak ja np. po ciąży , albo z dużym np. H, i mają problem , albo takie po amputacji piersi . Ludzie stuknijcie się w głowę !!! i przestańcie dziewczyny krytykować . !!!!