Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariuszewa

jakie tabletki wybrać???

Polecane posty

Gość mariuszewa

Witam od trzech lat zabezpieczam sie wkładka ale mam nieregularne cykle, plamienia i chciałabym brać zamiast niej jakieś tabletki.....tylko problem w tym że niewiem jakie śą najlepsze i najskuteczniejsze.......prosze o radę

lekarz dobierze na podstawie badań. to co dobre dla jednej, inna przyprawia o różne dolegliwości. nie ma jednych jedynych najlepszejszych na świcie ;)

to nie Ty wybierasz sobie tabletki tylko lekarz ginekolog na podstawie badan hormonalnych jak i takich rzeczy jak Twoja waga, bolesność miesiączek itp. a wszystkie rodzaje tabletek anty są tak samo skuteczne wiec lekarz wybiera tylko poziom hormonów odpowiedni dla Ciebie i o skuteczność nie musisz sie martwić

Gość mariuszewa
dziekuje dziewczyny.... a mam jeszcze jedno pytanie... czy? po tabletkch sie grubnie czy chudnie? i czy mają wpływ np. na psychę::PP

jak wyżej ;) zależy od przypadku. dobrze dobrane nie powinny wywoływać takich skutków. ja póki co nie przytyłam, trochę schudłam (moja zasługa raczej) a psyche mam zjechaną jak zawsze ;)

Gość mariuszewa
ja to już chyba schudnąć niemoge:::P mam 171 a ważę 53kkg.... ale tak po ciązy spadłam.... a moja mała juz ma 5 lat:::))) Jutro pójde do gina bo juz mam dosć wkładki w zeszłym miesiącu test pokazywał mi 2 razy ciąże byłam u ginekologa a tu lipa ani ciązy ani okresu okresu......