Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaa hel

do brzydkich dziewczyn D

Polecane posty

Gość ciekawaaa hel

Czego w sobie najbardziej nie lubicie? Co chciałybyście zmienić NAJBARDZIEJ:) możecie wypić w kolejności od 1 i dalej :P

Gość ja mam tylko 2 rzeczy
1. cera- tradzikowa 2. piersi małe i tyle tak to jestem ładna:P

Najbardziej nie lubię charakteru. Potem: zapuścić długie włosy, wyleczyć tę głupią cerę do końca i ściągnąć aparat orto.

Gość 1.krzywe zęby
2. cienkie włosy. 3. wałki na biodrach 4. galaretka na udach. 5. rozstępy na biodrach 6. wąskie wargi 7. ... - pisać dalej?

Gość ciekawaaa hel
1.krzywe zeby - tak pisz dalej :P

Gość ciekawaaa hel
przecież nad charakterem zwszemożna popracować. Poza tym mówimy tutaj o wyglądzie zewnętrznym. A czego w swoim charakterze nie lubicie?:)

Gość ciekawaaa hel
adenozynotrójfosforanowa- co z nimi nie tak? Ja chciałabym mieć nogi ak Karolina Kurkova - mega długie, chude i zgrabne :p albo jak Tyra Banks :D ona ma super nogi:D grube uda, ale łydki baardzo chude :D fajnie to wygląda ;) (Tyra to modelka:P)

Gość 1.krzywe zęby
7. odstające uszy - kwestia wydatku 1700zł na operację plastyczną. 8. sflaczały biust po tabletkach anty... 9. ... skłonność do mojego faceta drania, przy którym nie czuję sie piękna,a powinno być inaczej! Wygrałam? Mam najwiecej do wymiany:-)

Gość ciekawaaa hel
1.krzywe zeby - ze mną nie wygrasz. Teraz ja : 1. krzywe zęby 2. wielki nos 3. małe usta 4. niezbyt ładna cera 5. obwisłe policzki 6.zniszczone cienkie rzęsy 7. cienkie zniszczone włosy 8. niejędrny biust 9. duży brzuch 10. brak talii 11. nadwaga 12. duże stopy

Gość sollasolla
Ja generalnie byłabym ok ..... "tylko" te 20 kg :P:P:P ( ale żeby nie było tak przerażająco ;), to mam prawie 180 .. Pozdrawiam :D

1. Niski wzrost 2. Cienkie i słabe włosy. 3. Małe tzytzki. 4. Brzydka i blada cera. 5. Wielkie dupsko. 6. Wielki nos. 7. Blizny na całym ciele. 8. Wąskie usta. 9. Kolor oczu(mogłyby być bardziej zielone niż brązowe:P) 10. Odstające jedno ucho :D i dalej nie chce mi się myśleć :P

1. Mogłabym schudnąć. 2. Chciałabym mieć włosy do pasa! 3. Za choolere nie mogę pozbyć sie trzevh pryszczy a są najbardziej widoczne a)pod okiem b)pod wargą c) na środku! nosa!!! są wielkie :/ ble!

Gość sollasolla
Wiesz co " z każdym dniem" ... przeraziłaś mnie ...:O Rozumiem krzywe zęby, małe "tzytzki", brzydkie włosy.. etc. Ale tym, że Jeteś niska pobiłaś nas Wszystkie :P:P:P Ps. A tak poważnie błagam - zamień się ze mną ;)

sollasolla --> ale wiesz, nikt nie docenia tego, co ma :D Ja naprawde chcialabym być wyższa o jakieś...10 cm ;) Ile masz wzrostu? Możemy sie zamienić jakby co ;)

Gość a ja chciałbym w sobie zmienić
1. Nos 2. Wzrost 3. Cycki 4. Cerę

Gość sollasolla
Dobra, dobra dam Ci spokojnie 10 cm, ale pod warunkiem, że weźmiesz jeszcze 10 kg :P .. Mam 178 :)

Gość 120cm w pasie nie lubię

Gość Oto ja Pamela
ja oprócz zębów, które niedługo będe już prostowac, to bym chyba tylko zylaki leczyla, ogólnie chyb a git.