Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaa hel

do brzydkich dziewczyn D

Polecane posty

Gość najbardziej to rozstepy

Gość Coolturjka
no ja tez do naturlnie pięknych nie należe, ale co do wyglądu to zawsze można coś zrobić, coś z wlosami, podmalować się, przejść na dietę albo coś. Ja mam dużo włosów.. wszędzie-na głowie, nogach itp, krzywe zęby.. taką owalną, pulchną twarz i krzywe, niezbyt długie nogi, no ale buty na obcasie, albo jakas tunika i jazda ;DD tak to myslę,że nadrabiam charakterem, chociaż jestem trochę naiwna, ale myslę, że nie jest ze mną tak zle :) a więc dziewczyny głowa do góry, zawsze mogło być gorzej i pamiętajcie makijaż nie jest wrogiem! :D :*

1. cera (kiedy to się skończyyy) 2. ząbki dolne (mam w planach aparat) 3. cycki (tak o 1, max 2 rozmiary większe) 4. stopy (przynajmniej rozmiar mniejsze) :P:P:P

Gość brzydUla nad brzydule
1. cera :O 2. okropna oprawa oka (blond, rzadka :O ) 3. nos jak kartofel 4. male flakowate piersi 5. wielkie biodra :O 6. grube uda 7. "mycha" (takie znamie) na plecach :O 8. piegi 9. brzydkie paznokcie u stop 10. opadajace powieki 11. wielkie zeby :O:O.

Gość alezjestemskopana
1. waga w dól zdecydowanie 2. niski wzrost :( 3. krótki i grube nóżki fle 4. wałek na biodrach i brzuchu 5. małe dłonie z pulchnymi paluszkami 6. szerokie paznokcie 7. długi nos 8. wąskie usta 9. walniete krzeczaste brwi 10. walniete kręcone włosy 11.zmarszczki pod oczami które pojawiły się nie wiem kiedy i za cholere nie moge sie ich pozbyć 12. zjeb..... ziemista i tłusta cera 13. syfy na plecach na które już nie mam sił 14. cellulit 15. rozstępy 16. za duże cycki rozmiar maskryczny 70E! Masakra dobze chociaz że jeszcze tak mocna nie zwisają - ale będą napewno Ogólnie maskra

Gość fersanludio
schudnąć, uśmiechać się (jestem tak leniwa, że nawet tego mi się nie chce, a nieuśmiechnięta wyglądam nieciekawie)

Gość gfyjioa
1. krótkie i krzywe nogi 2.malutkie piersi z wystającymi żebrami między nimi 3. małe, okrągłe oczy 4. bardzo chude ręce 5. koślawe palce u rąk i stóp 6. szerokie paznokcie

Gość teraz jam
1. Cera trądzikowa 2. Chudoośc ;P [ mały biust i pupa] 3. Krzywe ząbkii 4. i noogi moglyby byc prostsze xcddd

Gość gfyjioa
Acha, i jeszcze głęboko osadzone oczy,tak, że prawie nie widać powieki. Przez to nie mogę malować oczu ciemnymi kolorami, zresztą jak bym nie pomalowała to i tak nie wygląda to tak ładnie, jak u dziewczyn z bardziej wypukłymi powiekami:O

Gość taka jedna 40 latka
Wiecie co dziewuszki??? Jaka Was tak czytam,to uswiadamiam sobie ,ze rowniez mam mase "dolegliwosci":D Mimo ,ze nie mam super zgrabnych nog (sa troche krzywe) i super pieknych zebów (rowniez troche krzywawe) to czuje sie atrakcyjna:D I wierzcie mi moje miłe ,ze nie jeden zawiesza na mnie spojrzenie. Najwazniejsze to byc zadbaną-ładna fryzurka ,nie rzucajacy sie w oczy makeup,fajny ciuch-acz nie koniecznie drogi:) Łatwo jest wygladac dobrze:) Fajnie jest rowniez ,gdy człowiek jest szczupły,to wiele załatwia,łatwiej wtedy o dobry wyglad. Pozzdrawiam Was moje miłe kobitki,nie poddawajcie sie:),walczcie o piekny wyglad ,dobre samopoczucie i ...szlachetne serduszka.

Gość sratatatatatatatatata
u mnie nie podoba mi sie jedynie nochal,dlugi,z dlugim czubkiem,lekkim garbkiem i za szeroki ale nie ma to jak rodzina :D dostalam od dziadka 13tys i juz dokladnie za rok ide na calkowita korekte u takiej pani dr w Warszawie za 9tys:)

Gość glistha69
Ze swoim dużym opiegowanym nosem i małymi ostającymi uszkami już dawno się zaprzyjaźniłam.... Ale z dupą jak szalupa, potężnymi udami i mosiężnymi łydziorami nigdy....

Gość glista rozbawiłas mnie

Gość wiolkaxxd
- rozdwajające się paznokcie - wystający brzuszek , pod tłuszczykiem mocne mięśnie kwestia wyćwiczenia ;p

Gość wiolkaxxd
ja czuje sie bardzo dobrze w moim ciele, wcieram kremy antycelulitowe itd, biegam, cwicze tak czesto jak to mozliwe i trzymam diete bogatą w błonnik, warzywa, unikam smarzonych potraw, piję dużo wody. nie jestem pięknością ale dbam o swoje ciało i zdrowie, zeby celulit nie byl dla mnie problemem ;p

Gość ja tralalala
krzywe zęby- wykrzywiane nadal przez rosnace ósemki :o ( a kiedys były proste) krzywa przegroda nosowa, ślepa jak kura brak gustu w ubieraniu się 🌼 ale mimo to, ktos mnie pokochał taką jaka jestem

Gość mrsCohen
krzywe nogi, zęby, cienie pod oczami i za wysoka

Gość kompleks
jak tam patrze co wy tu piszecie to ja nie powinnam wogole wychodzic z domu mam nadwage nie jakas wielka ale z 5,6 kilo musze zrzucic ale brak silnej woli,3/4 ciala pokryte celulitisem i rozstepami ,mala nie proporconalna do ciala twarz okragla z odstajacym nosem jak pinokio ,furtki miedz zebami,bardzo chciala bym miec mniejszy biust mam d ale dla mnie to za duzy jyz nie doczepiam sie szczegolow jak tam palce u nog bo akorat na to nie zwracam wiekszej uwagi,mam duzy brzuch i boki takie faldy mam potezne to jest najgorsze ;///////////

Gość ho hoho moi drodzy
To teraz ja :D:D Zacznę od góry i będę schodzić w dół .. :) 1. Rzadkie, cienkie, bardzo szybko przetłuszczające się włosy, o bliżej nie określonym kolorze... :( 2. Wysokie czoło... muszę ciągle nosić grzywkę, bo wyglądam jak zombie z Frankensteina .. 2. Ostające uszy... a ściślej.... ekh.. jedno ucho :D .. taki kłampouchy ze mnie 3. Cera!!! Porażka... nie jakaś bardzo zasyfiała, ale za to... z mega skłonnością do czerwienienia się z byle powodu... aaa 😭 4. Małe oczka, z cieniutkimi rzęsami 5. Wąskie usteczka... takie tyci tyci :( 6.Jama ustna: :) a) krzywy zgryz (tzn. górny rząd zachodzi za dolny, czyli nie tak jak u zdrowych osób) b)prawy kieł jak u wampira, czyli wystaje do przodu... o zgrozo!!! c) żółty kolor!!! 7. Krosty na ramionach ... obrzydlistwo ... 8. Krótkie i grube palce z brzydkim kształtem paznokci (jak już chcemy być tacy drobiazgowi :p) 9. Małe piersi .. :( .. i do tego już lekki zwis.. przez źle dobrane staniki :( 10. gruby brzuchol... tzn. oponka od brzucha począwszy na pośladkach skończywszy ->> 11. ->> gruby tyłek z .. cellulitisem !!! :o:o:o 12. Grube uda!!! 13. Krzywe kolana!!!!!!!!! 😭:o😭 Tzw. X. 14. Krótkie nóżki .. :( 15. Wielkie stopy, z wielkimi paluchami i brzydkimi paznokciami... 16. Niski wzrost. 17. A tak poza tym: Ciągle jestem przygarbiona, brzydko chodzę, robię głupie (patrz. brzydkie) miny i żadne ciuchy na mnie fajnie nie leżą.... ->>>> to wszystko = jestem najbrzydszą dziewczyną świata 😭

Gość ho hoho moi drodzy
Aha, zapomniałam o czymś bardzo istotnym... chodzi o barwę mojego głosu... G! Gdybyście mnie usłyszały.... mam głos, coś jak ludzie którym w tv zmieniają głos takim specjalnym urządzonkie, :p żeby ich nikt nie poznał (no wiecie.. np ofiary przestępstw)... a do tego nie wymawiam "r" (nie w każdym wyrazie, ale np słowo "rower" brzmi u mnie mniej więcej jak "roweych", a "bar" to "bach" )... źle się czuję w moim ciele .. niestety :o

kobitki trzeba sie wziasć za siebie i tyle bo takie użalanie nic nie da:p masz nadwage? to schudnij pare kilo mniej słodyczy tłustego czerwona herbatka i ok;) zniszczone lub przetłuszczające sie włosy wymagają odpowiedniej pielęgnacji wystarczy dobrać odpowiednie kosmetyki do swojego rodzaju włosów. żółte zęby? no to pasta wybielająca może nie będzie po niej nie wiadomo jakich cudów,ale przy systematycznym stosowaniu napewno się troszkę rozjaśnią:) kłopoty z rzęsami? można dostac także fajne odżywki do rzęs,wytuszowac je ładnie mascarą i już inaczej. no z cellulitem to jest walka nie do wygrania ale zawsze można troszkę zmiejszyc:krem odpowiedni,pic dużo wody,zielonej herbaty,masaże,ciepłe zimne prysznice:) NAPRAWDE Z WSZYSTKIM MOŻNA SOBIE PORADZIĆ TRZEBA TYLKO CHCIEĆ!:)

Gość lsdwnwm
mam za malo wlosow, i sa za krotkie mam brzydki nos, usta i oczy, oraz piegow troche nie lubie etz moeje karnacji nie podbaja mi sie molje zbyt male piersi nie nawidze etz swojego brzucha, jest za duzy, nieproporcjonalny mam za mala dupe i plaska moje nohi sa zachude i za krotkie no ogolnie rzecz biorac nie ma we mnie nic ladnego , nawet charakteru dobrego mi brakuje

legalna, rozumiem Twą szlachetną intencję, ale z bliznami na ciele zbyt wiele zrobić nie można :) mam 15 szwów na ramieniu, przez co pewnie do końca życia nie założę zwykłego topu, o sukienkach na ramiączka/bez ramiączek nie wspominając :) (a tak mi się podobają!) minęło 6 lat, więc się z tym pogodziłam.

wait for it--> ja tez mam bliznę troche wyzej niż pierś zostałam zaatakowana nożem. no i z tym trzeba sie niestety pogodzić...masz rację;)

Gość kakao w kubeczku
legalna > moze masz troche racji z tym dbaniem o siebie, ale co to da, jak oprocz tego ktos posiada jeszcze wiecej wad z ktorymi juz nic nie zrobisz (wzrost, biust, male oczy, wielkie stopy, wielki nos itp)?

Gość Co wy z tymi paluchami
to żle ze drugu jest dłuższy od pierwszego? Ja tak mam i uwazam ze fajnie to wygląda. Moj dzidek ja zobaczył kiedys moje palce u stóp to powiedział '"no ty to dobiero będziesz rządzic swoim chłopem" No i się sprawdziło :D

Gość BigGrove
Jestem facetem, ale też napiszę :) 1. Trądzik młodzieńczy 2. Blizny i przebarwienia 3. Żółte zęby 4. Próchnica (prawie wyleczona) 5. Nerwica 6. Przepuklina mosznowa (możliwe, że torbiel, czyli nowotwór) 7. Jestem chudy 8. Wysoki cholesterol 9. Brzydkie łokcie 10. Krzywce palce I trochę by się jeszcze znalazło. Mimo wszystko tylko 3 rzeczy mnie irytują z tych wszystkich, mianowicie trądzik, blizny, przebarwienia, żółte zęby i przepuklina. Do reszty się przyzwyczaiłem. Dbajcie o siebie ludziska :)