Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaa hel

do brzydkich dziewczyn D

Polecane posty

Hehehe, ja mam mimo wszystkie małe piersi, a jak mi się schudło, to one też :o Wole czekać na cud i może podrosnę :D W końcu mam dopiero 17, moja mama ma 168, moja siositra 168, moj ojciec 180 to ja chyba też powinnam coś z życia mieć :D

Gość trytytyty
a ja mam 160cm, 60 kg- taka klucha ze mnie:( mam duży nos małe cycki pryszcze cienkie włosy

Gość roseeeeeeee
a ja mam 1,60 i po prostu czuje sie jak maly karzel :( to moj najwiekszy kompleks...poza tym duzy nos,cera-zaskorniki z ktorymi uporczywie walcze.

Gość pasztet jakich mało
1 brzydkie palce u stóp 2 krzywe nogi 3 płaska dupa 4 szerokie biodra w stosunku do talii 5 owłosione przedramiona (na szczęście białe włosy) 6 pyzata twarz 7 fatalna tradzikowa, naczynkowa, przetłuszczająca się cera 8 małe oczy 9 cienkie, przetłuszczające się włosy 10 mam zbyt jasną karnację 11 brak cycków a i tak się za mną oglądają:D Faceci są ślepi.

Gość ipaipaipa87
1 krzywa jedynka 2 cienie pod oczami 3 mały biust- ratuje mnie tylko moja proporcojnalnosc 161cm i 50kg 4 blizny na nodze 5 i denerwujacy duzy paluch u nogi ktory wsuwa sie pod nastepny:P ale za to tyłek mam fajny:)

Gość ipaipaipa87
aaa i zaskórniki:P a fe!

Gość jkbjergk
1wzrost 2nos 3cycki 4usta (dosc waskie) 5owlosione rece :O 6wlosy cienkie (tym razem na glowie) 7cera (niby nie trądzikowa, ale jakaś dziwna. mam troche kaszaków, malo 8widocznych, ale ja je widze wyraźnie!:P) 9cellulitis na udach, od kiedy utylam na wakacje pojawil sie mega maly, ale jednak na brzuchu, ktory mam szczuply!!:O 10malo jedrna pupa ze sklonnosciami do potówek na niej 11na nogach i wzgórku kroski po goleniu 12srednio prosta postawa co dziwne nie uwazam sie za brzydką i mam powodzenie oraz chlopaka od 3 lat :)

Hyhy ... po przeczytanie paru postow jedno moge stwierdzic :) YETI istnieje i nie jest na wymarciu ;)

Gość jkbjergk
aa! dodalabym jeszcze 13palec, ktory znajduje sie kolo najwiekszego u mnei jest dluzszy niz ten wlasciwy, ktory powinien byc najdluzszy! 😡 wkoorvia mnie pasztet jakich mało - napisalas: "szerokie biodra w stosunku do talii" to chyba zaleta! u mnie roznica miedzy talia a biodrami to 37 cm. uwazam moja talie za najlepsza czesc mojego ciala a Ty nazywasz swoją wadą! oszalałaś :P

Gość pasztet jakich mało
jkbjergk - mnie niestety te biodra szpecą i nie mogę nosić takich ubrań, jakie bym chciała, gdyż przez to, że mam bardzo wąską talię wydaje się optycznie, że moja dupa to szafa 3 drzwiowa (86cm). Niekorzystnie to wygląda, tym bardziej, że jestem filigranowa. O właśnie!Kolejna moja wada! 13(?) niski wzrost

-chcialabym miec wlosy do pasa a mam narazie lkko za ramiona(straaasznie trudno mi zapuscic) no i zeby byly moje naturalne poki co sa farbowane poniszczone tymi cudami -nosek moglby byc troche mniejszy troche wieksze piersi-male C badz duuuuze B i byloby super idealna cera az do starosci hehe niewyobrazam sobie miec zmarszczek za te 20-30 lat kiedys bardzo chcialam miec niebieskie oczy, ale teraz bardz sie ciesze ze mam ciemne oczy i to chyba wszystko aa i fajnie by jeszcze bylo jakby mi wlosy nie rosly na nogach, po pachami i w okolicach bikini bo to udreka sie tak golic co kilka dni a na laseroe eksperymenty to mnie nei stac

Gość jedziemy z tym koksem
1. wielka dupa 2. krotkie nogi 3. paskudne stopy 4. krotka szyja 5. brzydkie wlosy 6. zeby 7. waskie usta 8. ohydny nos 9. male cycki 10. brzydkie lopatki 11. szorstka skora, gdzieniegdzie krostki 12. wlochyyy nie tam gdzie trzeba jeszcze pare rzeczy bym wymienila (tak, mam tego wiecej!), ale jeszcze mnie ktos skojarzy po opisie :D

Gość Tamta234
1. Małe piersi (a raczej ich brak) 2. zbyt wieeelki wzrost a za mała waga (wyglądam jak chodząca anoreksja) 3. Nos jak skocznia Małysza 4.Wory pod oczami sięgające do kolan 5. żółte zęby z przedziałkiem. 6. Krzywo pocięte włosy 7. paskudne paznokcie 8. ogromna dolna warga 9. Wszystkie choroby na jakie cierpię 10. Nieśmiałość no. Troche tego jest, jak mi sie przypomni cos jeszcze to napisze :)

Gość lola88
E tam kobitki nie przesadzajcie. Nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba ;) 1. krzywe zęby -ale białe 2. cyc w rozmiarze 70e- postarza ale jędrny i gładki doczekam się czasów że będę z niego dumna 3. wąske usta- można podmalować i uwydatnić 4. cera skłonna do zaskórników- trochę systematyczności i jest już dużo lepiej A w ogóle to się lubie :D Nie oddała bym swojego delfiniego czoła za nic.

Gość coffeine
uwaga... przebijam wszystkich :D 1. za geste i zniszczone włosy 2. wysokie czolo 3. brwi buszmenskie :D 4. niezbyt ładna cera 5. małe oczka 6. brak rzęs 7. brak cycków 8. duzo szpecących pieprzyków 9. nie za piękny brzuch 10. sflaczała dupa 11. grube łydki (uda są w porządku ale łydki... :( ) 12. pozołkły paznokiec u stopy 13. wzrost 176cm 14. ach i jeszzce krzywe zęby :D 15. ogólna galaretowatość ciała 16. grube palce u rąk 17. ręce owłosione jak u goryla no to tak wymienilam tylko te najwieksze wady :D

Gość przebijam Cię coffeine
No to teraz ja :D 1. cienkie rzadkie włosy 2. cera trądzikowa 3. małe cycki 4. brak tyłka 5. żółte zęby 6. wielki nos 7. brzydkie nijakie małe oczy 8. bardzo małe usta 9. drugi palec u nogi dłuższy od pierwszego 10. oponki na brzuchu 11. rozstępy na tyłku i udach 12. blada cera 13. karłowaty wzrost 14. chude nogi 15. bardzo wąskie biodra 16. język mosznowy 17. jasne rzęsy 18. dziecinnie chude palce

Gość a ja jestem gruba jak
płetwal błękitny :(

teraz ja: Wysokie czoło Ogolnie podłużna, nienaturalna twarz(dobrze ze wymyslili grzywki) za małe oczy duzy,brzydki nos pyzata gęba bladziocha teraz ciało: Krzywe,krzywe,krzywe nogi!!i krotkie totalne zaniedbanie - cellulitis na udach,posladkach,nawet nad kolanami tlusciutkie uda duza odstajaca dupa saadlo na brzuchu sucha skora bladziooochaaa pekajace naczynka,widoczne zyly(po mamie) MAM 18 LAT,KTO MNIE CHCE? ;))

Gość mi rosną czarne kręcone włosy
mi rosną czarne kręcone włosy na: palcach u stóp udach z tyłu włosy mam nawet w dupie!! na brzuchu na brodawkach nie chce mi sie z tego powodu żyć nie wiem jak sie tego pozbyć!!!! to rośnie w zastraszającym tempie, a po goleniu i tak mam czarne , ostre kropki i tworzą mi się krosty! ;(;(;(;(

Gość
czy zaraz pojawi sie tu jakis sponsor co nas zamieni w drugie halle berry i adrainy limy ? 😭

1. kolor włosów - mysi 2. za geste puszące się włosy 3.przetłuszczające się włosy 4. cera trądzikowa, wrażliwa czerwona bleeeeeee 5. małe oczka 6. wąskie usta 7,brak koście policzkowych taka pyzowata twarz 8.krótka szyja 9.zbyt szerokie ramiona 10. grube ramiona 11. kurza klatka piersiowa 12. małe piersi 13. sutki jeden jest inny od drugiego 14. zbyt duza ilosc piepszów 15. brak talii 16. oponka 17. celulit 18. rozstępy 19 krótkie nogi 20. wogole wzrost (160) 21. okropne stopy za długie do ciała (40 rozmiar) 22. przydkie i nie krztaltne paznokcie u nog i rąk 23.nadwaga 24. plecy trądzik 25 na ramionach mam krostki 26 przy oku mam cos alla piepsz generalnie ze mnie to jest takie małe brzydkie i śmierdzące gówno którego nikt nie chce. Wiecie patrze w lustro i chcę mi się żygać

Gość 1.krzywe zęby
Ale mam ubaw czytając to! :-D każda z nas a sobie coś co zarzucienia i teraz chwalimy się tym, co chciałybyśmy ukryć, zmienić...