Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaro12

Spotkanie z EX po 2 latach

Polecane posty

Gość jaro12

Nie miałem z nią kontaktu 2lata. sama do mnie zagadała smsem. wiedziałem ze chce sie spotkac po tym jak pisała kolejne smsy z "?" na końcu. Zaproponowałem spotkanie. Po czym poznam ze cos do mnie czuje a po czym ze tylko tak chciała sie spotkać ? Kiedyś byliśmy najszczęśliwsi... ale ja zawaliłem...

Gość jaro12
ale ja mam dziewczyne. mieszkam z nia. wiec muszę wiedzieć ze coś czuje jeżeli mam ryzykować. i niewiem czy sie nie wycofa jak jej powiem ze mam dziewczyne. CO ROBIĆ ??

Gość jaro12
Tu chodzi o uczucia i szczęście w życiu a nie o przemeblowanie prosty człowieku

Prosty czlek :) jaki komplement mnie trafil wieczorowa pora. Co do szczescia w zyciu to zgadzam sie ale nie po trupach ;) Ludzie to nie rzeczy ktore mozna zdjac z lady pobawic sie nimi i wymienic ... ale to chyba zrozumiale ?

Gość jaro12
nie mam zamiaru uzalezniac zycia od laski ktora nie wie 3 mnie kocha. i nasz zwiazek nie jest taki zajebisty. wiadome ze nie po trupach.... a z ex czułem sie wyjatkowo, jak z zadna inna. a Pani_sedesee_oryginal chyba ma okres i nic nie rozumie :)

Gość jaro12
Rybka na mini mini mi powiedziała :P Dlaczego znowu zawale ? juz nie pale jointów :) kiedyś miało przyszłość z obecną ale teraz jesteśmy na etapie albo w tą albo w tą .. aż tu nagle sms ehh .... z ex już 4 lata nie jestem ... ale ciągnie mnie coś... nie wiem jak to wytłumaczyć.

Gość a moge wiedziec
jak zawaliłes? i dlaczego mieszkasz z dziewczyną ktorej nie kochasz? Bo na bank nie kochasz skoro na skinienie byłej byś ją zsotawił

Gość nalewka wisniowaaa
Ja wlasnie zostalm tak potraktowana, Koles mnie zostawil dla swojej bylej . gDy tylko wykjazala zainteresowanie znow jego osoba ulotnil sie jak kamfora :o

Gość jaro12
uczucia mam mieszane ... nie moge powiedziec ze nie kocham albo ze kocham. i nie pędze na 1 jej gest. Mam pytanie ... jak moge rozpoznać ze ex coś do mnie czuje .... bo niewim jaką droge obrać ... który związek odbudować ..... wiem że i z 1 i z 2 było zajebiście. ale do ex mnie ciągnie :/

Gość nalewka wisniowaaa
koles widac wyraznie do ktorej bardzo kogo tu sciemniasz. Rzuci ci sie w ramiona i decyzja w mig bedzie podjeta

:P jaro juz cie mialem cwiercinteligentem nazwac ale po ostatnim postacie to ja tu widze pustke totalna ;) pytasz ludzi na forum jak masz rozpoznac ze ex cos czuje no kurwa :P nasraj jej na talez jak sie skrzywi to znaczy ze czuje ;) ... i to pyta gosc ktory byl x czasu z ta osoba...

Gość a moge wiedziec
hmmm poznasz jak a) zaproponuje ci to b) bedzie do ciebie nadal pisac, namawiac na spotkania, nęcić Prawdopodobnie jak powiesz ze masz dziewczyne, to moze sie wycofać, chyba ze dodasz ze to związek na skraju przepaści...no ale ona może czekać na jego rozpad nim podejmie jakiekolwiek kroki - ja bym tak zrobiła A teraz coś ode mnie...jeżeli nie wiesz czy kochasz dziewczynę, zostawi ją. Niech poszuka szczęscia u boku kogos innego...po co macie się razem męczyć? I co zrobiłes byłej, że odeszła? Ile masz w ogóle lat? Ile jesteś z obecną a ile byłeś z byłą? postaraj sie odpowiedziec na wszystkie pytania ;)

Gość jaro12
Od dzisiaj pije tylko wiśniówke :P "a moge wiedziec jak zawaliłes? i dlaczego mieszkasz z dziewczyną ktorej nie kochasz? Bo na bank nie kochasz skoro na skinienie byłej byś ją zsotawił" a nie lepiej Ci ze tak sie to skończyło ? ze nie jesteś z chłopem który by Cię nie kochał tak bardzo jak swoją ex? albo widział w Tobie jego ex? oczywiście ja tak nie mam przykłady podaje...

Ja sie kurwa nie dziwie ze tyle kobiet nieszczesliwych jest najlepsze ze i masa podobnych idiotek na kazdym kroku ... oby z daleka uhhh

Gość jaro widac ze
jestes jakims totalnym przyjebanym idiotom...nie dość, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem to masz mentalność kijanki... po prostu zal dupe ściska. Moja rada, wyruchaj obie i nasraj im na klate czubku

Gość jaro widac ze
idiotą*

Gość jaro12
sorx pomyliłem posty(chodziło mo o wiśniówke) Obecna nie wie 3 mnie kocha i nie chce sie rozstać. dla byłej przez 4 miechy byłem hamem mam 26 z byłą 3,5 roku , z obecną ponad 2,5

Gość jaro12
jak nie chcesz pomóc to po co sie wypowiadasz... załóż własny temat i tam sraj na klaty perwerze

Gość jaro12
to sie nazywa odpowiedz na temat :) minimalnych bólów zycze :P

Gość pfff zywy banal
hehe tez kiedys bylam z takim matolkiem...i tez sie z nim spotkalam po latach- a wiesz po co? po to, zeby sie na nim zemscic:) myslal ze chce do niego wrocic itd :) a tu niespodzianka :) pobawic sie i zostawic :) jego dziewczyna mi dziekowala, ze jej pokazalam z jakim kretynem byla. mam nadzieje, ze ta dziewczyna tez chce Cie tak zalatwic, bo ja nie wiem gdzie ty masz mozg. skoro z obecna jestes nieszczesliwy to po co to ciagniesz? teraz Ci zdrada dojdzie niedlugo a ex Cie w dupe kopnie :) bo tak to zazwyczaj jest:)

Nie da sie budowac szczescia na czyims nieszczesciu - jedni to wiedza, a inni przekonuja sie na wlasnej skorze taki ludzki zywot

Gość jaro12
banal ? nie mialaby sie za co zemscic... a nikogo nie chce zdradzam nie jestem taki.... czemu to ciągne ? dlaczego to tylko moja wina? wszystko na faceta ? Dlaczego nikt nie wiezy ze nam sie uda (jezeli ex cos czuje - i o to pytam !) ? jezeli coś czuje to dlaczego nie sproobować? szczescia na nieszczesciu ? ani ja ani obecna nie jest szczesliwa, a jednak ona nie chce sie rozstac. pezciez obydwoje z nieszczescia mozemy wyjsc na szczescie ... przeciez po to te ruchy !

Gość brak słów czasami
A Ty autorze to taki biedny misiaczek? co to "ona nie chce się rozstać" więc się będę męczył, tak? Bo ja nie rozumiem. Twierdzisz, że obecna nie wie, czy CIę kocha - a na moje oko to Ty raczej nie wiesz, skoro już kombinujesz jak by tu z byłą... :O Żałosny jesteś :O Dawno już powinieneś obecnej dać spokój, skoro ex Cię interesuje.

Gość jaro12
biedny misiaczek? :/ .... Kobieto zadałem proste pytanie! Po czym poznam ze EX cos do mnie czuje a po czym ze tylko tak chciała sie spotkać? " a na moje oko to Ty raczej nie wiesz," nie obchodzi mnie Twoje oko jak i opinia Twoja na mój temat. :) Proste pytanie ... prosta odpowiedź, a Ty mi tu z misiaczkami wyjeżdżasz...