Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaro12

Spotkanie z EX po 2 latach

Polecane posty

Gość brak słów czasami
mogę wyjeżdżać z czym chcę bo to publiczne forum :P A Ty najpierw uporządkuj swoje sprawy zanim zaczniesz z ex kombinować cokolwiek, bo inaczej będziesz tylko kolejnym chujem na tym świecie :O

Gość jaro12
Słuchaj wole być chujem, którego opinia obcego człowieka na jego życie prywatne nie obchodzi niż kolejnym nierozgarniętym nadużywającym redundancji człowiekiem, który czuje sie dowartościowany przez w/w typu wypowiedz. chcesz sie wypowiadać to załóż sobie swój temat .... ja przedstawiłem prostą sytuacje, gdzie potrzebuje porady nt. "Po czym poznam ze EX cos do mnie czuje a po czym ze tylko tak chciała sie spotkać? " ZEBY NIE ŻAŁOWAĆ CAŁE ŻYCIE!!! krótko zwieźle i na temat.

Gość brak słów czasami
wściekaj się ile chcesz, a prawdy nie zmienisz. Mam nadzieję, że CIę obie kopną w dupę za te Twoje kombinacje :O A jeśli ex nic do Ciebie nie czuje, to co? Dalej będziesz tkwił w związku z obecną i marnował jej czas? :O ŻAŁOSNY jesteś.

Gość jaro12
Żałosna to Ty jesteś. Co robisz o 3:30 ? chłopa nie ma ? :) nie dziwie sie.

Gość brak słów czasami
:D Jasne :P Znawca tematu się znalazł :P Słyszałeś może o czymś takim jak bezsenność? Czasem się zdarza :P

Gość jaro12
"wściekaj się ile chcesz, a prawdy nie zmienisz. Mam nadzieję, że CIę obie kopną w d**ę za te Twoje kombinacje A jeśli ex nic do Ciebie nie czuje, to co? Dalej będziesz tkwił w związku z obecną i marnował jej czas? " typowy polak ... nic mu sie nie podoba nie widzi pozytywu zarozumiały ... bierze pod uwage najgorszą opcje , życzy jak najgorzej i obraża innych :)

Gość brak słów czasami
przepraszam bardzo, pozytywu czego? Zdrady? :O

Gość jaro12
Bezsenność ? I KTO TU JEST ŻAŁOSNY :)

Gość tyrek
trochę Ci pomogę będzie wspominać te wszystkie dobre rzeczy które jej się przytrafiły , z Tobą rzecz jasna. Będzie wypytywać , ale wypytywać bardzo szczegółowo do momentu kiedy zapyta się o Twoje sprawy sercowe. Będzie sie do Ciebie zbliżać, będzie Cie obserwować i naśladować Twoją gestykulacje , będzie się bawić włosami , bizuterią. Będzie Cię dotykać, to będzie dotyk mało widoczny i mało wyczuwalny , ale będzie.

Gość jaro12
jakiej zdrady ? spotkanie to zdrada ?

Gość brak słów czasami
sam twierdzisz, że CIę do niej ciągnie. Więc wytłumacz mi co z Twojej strony ma na celu to spotkanie? :O

Gość jaro12
tyrek DZIĘKÓWA !!! fuckin' BIG ONE

Gość brak słów czasami
sama bym Ci dała radę i myślę, że więcej osób też, gdyby nie fakt, że kombinujesz z ex mając obecnie kobietę.

Gość jaro12
ciągnie... ale nie do łóżka .... ona. po prostu

Gość tyrek
Nie ma za co chłopie , korzystaj z życia ;)

Gość brak słów czasami
a jeśli się okaże, że ona coś czuje to co wtedy?

Gość jaro12
jak EX do mnie coś czuje to sie z nią hajtne ! ale przede wszystkim jak bede miał tą pewność to zakończe sprawy zanim do czegoś dojdzie

Gość tyrek
to wtedy krótka piłka, fuckfiend , czy może coś więcej . Bez owijania w bawełne.

Gość brak słów czasami
No właśnie. A jeśli nie, to dalej będziesz obecnej marnował czas, mimo że jej nie kochasz. I to właśnie jest żałosne :O

Gość jaro12
tylko Ex to jest kobieta dla której moge zaryzykować. a obecną kochałem ale sie zjebało ... :/ jak z ex nic ... to sproboje naprawić to z obecną. szukam szczęścia. co w tym załosnego ?

Gość brak słów czasami
To, że nie jesteś fair wobec innych.

Gość jaro12
jeżeli mam być szczęśliwy to nie bede tego uzależniał od innych. przecież to może tylko na dobre wyjść. jak pójdzie w tą albo w drugą .

Gość brak słów czasami
ja, ja, ja. Tylko Ty się liczysz? :O Szukaj szczęścia, proszę bardzo, ale nie kosztem innych :O Idę spać, szkoda czasu na rozmowy z takim egoistą :O

Gość jaro12
Zrozum jeżeli w 1 strone to ja i obecna bedziemy szcześliwi, jeżeli w 2 strone to ja i ex będziemy szczęśliwy a jak obecna znajdzie sobie kogoś to też będzie szcześliwa.

Gość ego ego ego ist taaaaa
Jak mogłaby być szczęsliwa z takim egoistą, który poszuka szczęścia gdzieś indziej jak się coś nie powiedzie? Obie będą szczęśliwe....dobre....

Gość a myslalem ze to baby tylko
takie sa....

Gość brak słów jak dla mnie
dla takich facetów jak ty,kalkulujesz jak w biznesie,miłość to nie biznes-przynajmniej dla niektórych:P,nie kochasz ani swojej byłej( 4 lata już nie jesteście- kochasz wyobrażenia o niej,wspomnienia a ludzie się zmieniają)ani tym bardziej obecnej.

Gość robinia12345
Jaro, jesli jej nie kochasz(obecnej) po co z nią jestes? Boisz się samotności?

Gość Youlka
no to ja dorzuce swoją opinejszyn drogi Jaro jesli kobieta po długiej nieobecnosci nadal mysli o Tobie(a uwierz można sobie życie poukładać) wiec jesli do tej pory nadal pisze,dzwoni czy w jakikolwiek sposób próbuje nawiazac kontakt-to jest oczywiste jak słońce,że kocha...gdybym trwała w matni dwa lata ,czekając na kogoś,kto nadal dudni mi w sercu,pisała i prosiła o sotkanie-to raczej w jednym celu-bez niego życie nie do zniesienia...zapytaj wiec jej osobiscie,bo my w jej serduchu nie siedzimy...mozemy tylko sobie ot tak mniemac,co bedzie gdy,a co by było...a moze by tak...