Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 68kg

znalazłam faceta, który lubi grube

Polecane posty

Gość 68kg

a ja się odchudzam...

Gość kazdy lubi co innego
Ciekawe jest to jak bardzo sie od siebie roznimy, to co dla jednych jest nie do zaakceptowania cenione i szukane jest przez innych. Dlaczego nie którzy wolą chudsze a inni grubsze? Jak to jest? Czy to może mówić coś na temat innych upodobań? Zauważyłam, że czesto za puszystymi kobietami ogladaja sie mezczyzni szczupłej budowy i nie wysocy. Jak uważacie?

Gość jak sie dchudzasz to dla
siebie, dla swojego zdrowia i dobrego samopoczucia, nie dla niego, zatem nie powinno mu to przeszkadzać.

"Zauważyłam, że czesto za puszystymi kobietami ogladaja sie mezczyzni szczupłej budowy i nie wysocy" To ma sens, pewnie z racji karakanowatej postawy, boją się zapolować na coś konkretnego. A to błąd, bo trzeba wierzyć w siebie, dla tych słabszych duchem i abstynentów pozostają więc niskobudżetowe grubasy :P

Gość Animari
Gruba nie jesteś, no chyba ze masz 155 wzrostu, co najwyżej przy sobie, poszuka sobie innej, grubszej;) A tak serio to powodzenia.

Gość może morze
Facet, który lubi/wybiera grube to facet zakompleksiony z niską samooceną. Normalny facet bez zaburzeń wybierze też normalną dziewczynę, bez nadwagi. Taka jest prawda. I nie dorabiaj tej tzw. ideologii o bogatym wnetrzu, bo to śmieszne jest. :)

Gość a dla niego grube to
''znalazłam faceta, który lubi grube '' grube, zapewne 55kg przy 170cm wzrostu ;) :D

Gość dcsdcc
ile masz wzrostu, bo znajac zycie to pewnie nie jestes gruba tylko nie chuda a to duza roznica , ale mi tu ideologie dowaliliscie karlowatosc itd smiechu warte, jedni lubia chude inni grubsze kazdy ma swoj gust , ja sie jakimis wychudzonymi brzydze , nie podobaja mi sie i juz, gdzie to to zabierac sie za dziewczyne ktora ma tylek jak 14 letni chlopak gejem ani pedofilem nie jestem .

Gość 68kg
mam 170 cm wzrostu. on ma 174 i pakuje na siłowni i właśnie to jest najdziwniejsze. chyba że się nie doceniam.

Gość sheeeeeeeeeeeeeeeeeee
ejjj no nie przesadzaj, gruba to bys byla jakbys wazyla jakies 80 kg

Gość może morze
No i mamy odpowiedź :) Prawdziwy facet zaczyna sie powyżej 180 cm.:D Już teraz wiesz dlaczego Cie wybrał?

Gość karoolek......................
69 kg przy wzroscie 170 ? gdzie tu grubosc ? chyba ze to porównacie z wieszakami i chudzielacmi to tak ha ha ha ha ha ! juz wole taka gruba jak tu niz wieszak ktory jak mi sie w łózku rozbierze to wyglada jak trup ! zas kosci moge policzyc ... ale co kto lubi

Gość 68kg
to dlaczego każdy popiera moje odchudzanie TYLKO NIE ON!? wręcz mi zabrania tego.

Gość gfderto
70 kg jest do zakceptowania , chociaz wolałbym by laska wazyla 55 kg .. ale 90 kg to juz porażka

Gość gfderto
to dlaczego każdy popiera moje odchudzanie TYLKO NIE ON!? wręcz mi zabrania tego. te 8 kg musisz zrzucic .. Jak bedziesz wazyc 60 kg to juz bedzie duzo lepiej ..

Gość dcsdcc
Bo sie pytasz kolezanek ktore nie maja co robic tylko ogladaja glupie gazety, albo rozmawiasz z facetami ktorzy nie maja wlasnego zdania tylko ida z moda podoba im sie to co modne i na topie a ze wychudzone modelki sa na topie to to im sie podoba , a tak wogole to masz haloo skoro uwazasz sie za gruba , debilizm , jak bym moja slyszal 158 cm 52 kg i wielki pasztet

Gość za 3 kg masz juz nadwage
wg bmi, wiec nie wmawiajcie jej ze nie jest gruba, jest jakis wzor wedlug ktorego powyzej 65 kg przy takim wzroscie ma sie juz nadwage i to nie sa kafeteryjni spece tylko prawdziwi specjalisci schudnij 9 kg i zacznij umwaiwac sie z wyzszymi,a nie takimi kurduplami

podam jeszcze swoje wymiary: talia: 71cm biodra: 97cm udo: 60cm za 3 kg masz juz nadwage racja:) niestety, ale wolę prawdę niż wciskanie kitu. hmm, a mój facet zawsze miał grube, grubsze ode mnie. nie wiem co on w nich widział?

"gfderto - (...) wolałbym by laska wazyla 55 kg .." bo więcej niż te 55kg nie jestes w stanie podnieść?... to co z Ciebie za facet... ;)

Gość co za zalosny argument
wszystkie teraz maja by wielorybami,zeby sprawdzic,czy ich faceci je podniosa??? gratuluje rozumu sorry, ale grubas bez talii kobiety nie przypomina a kazda laska ktora ma plytkie gardlo nie jest kobieta?

A ja jestem gruba, mój facet chudziaczek i jest nam ze sobą rewelacyjnie :) i życzę każdej szczupłej kobiecie żeby jej facet patrzył na nią z taką miłością, czułością i pożadaniem jak mój Misio na mnie :)

zalezy jak Ci sie ta waga ułożyła - tzn w co poszła... dla 170 cm wzrostu - idealna waga to 60 kg. Aczkolwiek moja kuzynka tyle kiedys wazyła (przy tym wzroście) i oprócz ładnych nóg i piersi miała niezbyt ciekawy brzuch. Jesli chcesz sie odchudzac to sie idchudzaj dla siebie. Nie daj boze zaczniesz sie zapuszczac, bo facet lubi grube, przaytyjesz do 80 kg a on Cie zostawi i juz zaden na Ciebie nie spojrzy i dopiero wtedy bedziesz miala problem zeby stracic te kg.

Gość kazdy lubi co innego
ale sie temar rozwninał podczas mojej nieobecności ... :) Ja jestem kobietka przy sobie natomiast zazwyczaj odobaja mi sie Panowie raczej sczuplej budowy i niewiele wyżsi ode mnie - dodam ze to sie dzieje nieswiadomie, nie nastawiam sie ze facet ma tak być i już! Ale z drugiej strony jak widze ze kobieta jest wieksza od swojego partnera to nie bardzo mi sie to podoba i nie chce absolutnie tu nikogo obrazić b w pewnym sensie mnie rowniez to dotyczy skoro sie ogladam za chudzielcami :)

!!!!!!!!!!przypominam: 68kg, to JA. pokochał mnie grubszą, więc jak będę chudnąć, to tylko mogę mu się jeszcze bardziej podobać... mam nadzieję. zresztą on też ma zamiar nabrać masy tak z 15kg. więc będziemy razem wyglądać idealnie. on duży, silny, a ja krucha kobietka! już nie mogę się tego doczekać, może być tylko lepiej. poza tym podałam już swoje wymiary i są chyba dość proporcjonalne, no nie?

"Ale z drugiej strony jak widze ze kobieta jest wieksza od swojego partnera to nie bardzo mi sie to podoba" zgadzam się z Tobą. każdy mówi, że nie patrzy na wygląd, ale to nie prawda. dobrze jest, aby w związku było dobrze w relacjach między ludźmi, ale dobrze jest też wyglądać razem ładnie na ulicy. mam nadzieję, że spodoba mu się moja wizja NAS.

Gość dsdsadfcdsafdd
Ja mam 164 cm, ważę 52 kg i facet powiedział mi, że jestem raczej taka przy sobie :o dodam, ze nie prowokowałam zadnej dyskusji na temat mojej wagi

ja przed chwilą ze swoim rozmawiałam i od września razem walczymy! on przybiera na masie (mięśniowej!) tak z 10kg, a ja chudnę poniżej 60kg. tak do grudnia. mój skarb mnie rozumie! kocham Go. z nim na pewno się uda. i i tak zawsze będę i jestem dla niego piękna! :*

Gość a ja sie śmieje
frufru "gfderto - (...) wolałbym by laska wazyla 55 kg .." bo więcej niż te 55kg nie jestes w stanie podnieść?... to co z Ciebie za facet... a to dobre