Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rytmmmyyy

ogolilam sie!

Polecane posty

Gość rytmmmyyy

ogolilam sie wczoraj wieczorem na zero za pomoca kremu veet, jak narazie nic nie nie swedzi i nie piecze! zawsze golilam maszynka jednorazowa z gilett i to bylo pieklo... :)

Gość rytmmmyyy
aha no i ciekawe jak bedzie pozniej :)

Gość ikozo
a cipe dasz polizać ?

Gość rytmmmyyy
czemu nie?

Gość ikozo
jakąś odmianę bym sobie zaordynował,bo do trzech lat bez przerwy obciagam swojemu listonoszowi :o

Gość do rytmmmyyy
Zdecydowanie lepsze rezultaty daje depilowanie kremem zamiast golenia. Po goleniu zawsze miałam okropne czerwone wypryski, a po depilacji kremem zero. Zaobserwowałam, że te wypryski w gównej mierze powodowane są odrastającymi włoskami i widocznioe po depilacji nie podrażniają one tak skóry. Poza tym po depilacji stosuję krem spowalniający odrastanie włosów i to też pomaga - daje świetne rezultaty nawet gdy podgalam odrastające włoski lub te, które zostały po depilacji. I wydaje mi się, że nie trzeba wywalać takiej kasy jak na Veet. Ja kupiłam cztery razy tańszy Vanity z cukrem i daje takie same rezultaty. Zazwyczaj trzymam go dwa razy dłużej niż piszą na opakowaniu - nie podrażnia skóry a efekt jest pewniejszy. Krem po depilacji tej samej marki.

Gość Marco22252
Zapodaj fotkę jak masz przed depilacją i po depolacji? ocenimy różnicę?

Gość ja tez raz uzylam kremu
do depilacji z EVELINE ,chcialam sobie rece wydepilowac i koorwa wydepilowalam , wloski niby fajnie i szybko zeszly ale za jakas chwile wyskoczyly mi krostki na rekach po tym choojostwie ,tak jak by kaszeka posypal i czerwone a na drugi dzien na cale cialo mi sie zrobilo, juz dwa miesiace sie z tym poram i juz prawie zginelo tylko troszke na rekach zostalo ,takze radze z takimi preparatami uwazac.. ' ja juz nigdy wiecej takimi swinstwami nie bede sie smarowac.

Gość do rytmmmyyy
i nie tylko do rytmmmyyy. Ja zauważyłam, że skórę miałam podrażnioną, gdy zastosowałam krem dzień po dniu. Jednakże wystarczą 3 dni przerwy, aby skóra nie reagowała negatywnie. No a krem po depilacji naprawdę łagodzi, jest wydajny i można go stosować kilka razy dziennie, ale 1-2 razy dziennie w zupełności wystarczy. Do koleżanki, która zastosowała Eveline. Kremy są różne i jedne mogą szkodzić, a drugie nie. Ja bym się nie poddawała po jednym niepowodzeniu i spróbowałabym przetestować na małej powierzchni inny krem.