Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arekk35555

dziewczyna beksa

Polecane posty

Gość Arekk35555

wiem że są laski co w nerwach rzucają talerzami i inne takie..ale moja..ona wiecznie płacze jak jej coś nie pasuje niby pełna życia radosna ale wiecznie ryczy jak coś jest nie tak...Wystarczy że zadzwoni do mnie jakaś koleżanka wróce pózniej niż obiecałem zaraz wkręca sobie że się z kimś "bzykałem napewno"i płacze w niebogłosy na początku mnie to bawiło(oczywiście jej nie zdradzam)ale teraz ten jej wieczny płacz mnie drazni

Gość wrazliwiecwrazliwa
nie pomodge Ci, mam podobnie - i moj mnie zostawil:-o ja jestem zbyt wrazliwa i zabraklo mi zapewnien mojego ze wszytsko jest ok, ze jestem najwazniejsza, nawet jak nie pisze, dzwoni

Gość do arkaaa
kocha Cię bardzo, a ze jest wrażliwa, to bardzo przezywa wszystko... Nie zostawiaj jej, spróbuj jją zrozumieć, mów d o niej dużo i zapewniaj o uczuciach z czasem, moze po kilku latach, przejdzie jej, ale bedzie Ci zawsze wierna i oddana

Gość Sylwia52352
Ehh... ja też jestem beksą...ale bez przesady. Płacze gdy zawsze się pokłócimy. Tylko on tego nie rozumie i jeszcze się wkurza;/

Gość donieś na nią gdzies
Ja też jestem beksą, ale uwierz, że płacz się nie bierze z niczego u mnie bierze się z totalnej bezsilności, albo tego że mój partner nie rozumie mnie. Więc trochę trudno mi uwierzyć, że tak ZUPEŁNIE bez powodu płacze. Chyba że jest histeryczką i ma problemy emocjonalne.

Gość dziiwna dziewczyna
z tego wynika ze ta dziewczyna jest jakas histeryczka i niedojrzala do zwiazku, nie potrafi odroznic rzeczy powaznych od glupot, jezeli ona placze z byle glupoty to co bedzie jak trafi sie naprawde powazny problem???