Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaaaa

tEMAT O ROZMOWY xD

Polecane posty

Gość misiaaaa

Jak zwykle jak gadam z chłopakiem po paru minutach nie ma tematu do rozmowy . Może powiecie mi o czym tak zazwyczaj gadacie z chłopakami albo co? Bo zazwyczaj sie nudzimy ; / HELP xD

hmmm trudne macie klimaty ehehe :p my sie z chlopakiem nigdy nie nudzimy w naszym towarzystwie:) nawet jak milczymy czy cos... nie wiem tak po prostu jest moze nie pasujecie do siebie?):)

Gość misiaaaa
nom .. em .. nie chodzi o moją połówke ; ]] .. ale zazwyczaj nie ma o czym gadać z chłopakiem xD .. jakie tematy prowadzicie .? ; ] no help bo pomysłu nie mam ; pp

dziewczyno.. jak ja jeszcze ze swoim facetem nie bylam i gadalismy np. przez tel albo na gg... to zawsze bylo o czym gadac nawet o niczym :) nie rozumiem jak mozna nie wiedziec o czym gadac... jak nie wiesz o czym gadac gadaj o pogodzie hehehe

Gość misiaaaa
nom bo ja pisze z chłopakami przeważnie przez neta x D i ja napisze hej on hej ja co tam on nic a ja aha potem głupie pytania nudne co robisz itp .. i nie ma o czym gadac ; /

hmmm..... mmoge zapytac ile masz lat ? takie rozmowy sa straszne xd :) zreszta to sie chyba nawet rozmowa nie nazywa:p rozmowa to jest na jakis konkretny tez temat a nie hej hej co tam nic bezsensu..

Gość misiaaaa
no zazwyczaj 14-latki nie maja o czym gadac x D ..

Gość marioal342
mozesz spytac czym sie interesuje itd jakies pierdoly.. jakiej muzyki slucha , co dzis bedzie robil.. itd

no to w takim razie nie gadaj na gg albo znajdzcie swoj temat wspolny.. jakies zainteresowanie... albo np. jak juz macie po 14lat to glupie ale jak widzi rok szkolny jakie przerazaja go przedmioty .. no nie wiem . ja tam zawsze mam z kims o czym gadać

Gość misiaaaa
Własnie temat " szkoła " nie chciałabym poruszać x D