Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały chomiczek

Co sądzić o kobiecie, która co roku robi w domu remont aby sie pokazać

Polecane posty

Gość mały chomiczek

przed koleżankami ? Dodam, że sama zarabia grosze ale jej maz ma kupe kasy i ona nawet bez jego wiedzy robi te remonty bo przeciez nie moze zyc gorzej niz jej kolezanki :-o

Gość sądzę że nie potrafi
mądrze wydawać pieniędzy :)

Gość loka..
A co Ciebie to obchodzi?- zawisc,zazdrosc?

moze chce cos pozmieniac bo jej sie nudzi w tym samym otoczeniu a ty juz od razu zazdroscisz.. moja mama tez lubi co rok latem cos pozmieniac, przemalowac, zmienic tapete itd..

Gość mały chomiczek
Ale rok w rok remonty mieszkania ? Maz jej juz chwilami nie daje rady ale aby nie ogladac jej fochow to nic nie mowi:-o Do czego w ogole to doszlo ze kasą ktorą zarobi mąż rządzi żona i on jeszcze pyta się czy na jakieś swoje przyjemności może brać :-o

Gość mały chomiczek
tylko ze to nie sa remonty ktore kosztuja 2000 zl a trzeba dopisac jedno zero i jeszcze wiecej. Oni za ta kase by sie wybudowali juz dwa razy ale ona woli remonty :-o Nie licze nikomu kasy, ale spotykam sie z ich corka ktora akurat popiera mamusie :-o obie sa przyzwyczajone do luksusow jakie im zapewnil ojciec i nie wiem jak ja dam rade w przyszlosci zwlaszcza jak moja kobieta jest taka jak jej mamusia - ksiezniczka:-o

>> i nie wiem jak ja dam rade w przyszlosci zwlaszcza jak moja kobieta jest taka jak jej mamusia - ksiezniczka Od początku stawiaj sprawe jasno, przecież to ty jesteś facet. Nie bądź cipa, nie bój sie jej, bo jak sie nie postawisz, to będziesz miał tak samo przechapane jak jej ojciec :o

Gość 555-666-555
Chłopie ale dziwne pytanie zadajesz.Jak to księżniczka to ją zostaw.No chyba,że w między czasie wygrasz miliony w totka to będzie Cię na nią stać:-P

Gość Kamilllka
"...Do czego w ogole to doszlo ze kasą ktorą zarobi mąż rządzi żona .." Zapewniem cie, ze tak wlasnie jest w wiekszosci domow, bo - poza nielicznymi negatywnymi przypadkami - to wlasnie z reguly kobieta potafi racjonalnie gospodarowac WSPOLNA kasa.

mały chomiczek- hmm nie bedę zgadywać skad wytrzasnąłeś swój nick :D zmień dziewczynę i po problemie chomiczku ;)

Gość nie dla psa kielbasa

Gość jkhgbjhb
Radze uciekac , skoro cale zycie byla tak wychowywana to juz sie nie zmieni , lepiej wiej ile sil w nogach , chyba ze chcesz cale zycie byc sluzacym we wlasnym domu.

Gość barbie w trampkach
Dziwna jestes jak myslisz ze remonty robi sie zeby sie pokazać. Ja mysle ze ta kobieta z "groszami" jest ok, bo przeciez nie mieszka sama tylko z mezem i nie robi remontu tylko swojej polowce domu. A Ty jetses zazdrosna i tyle.

"Zapewniem cie, ze tak wlasnie jest w wiekszosci domow, bo - poza nielicznymi negatywnymi przypadkami - to wlasnie z reguly kobieta potafi racjonalnie gospodarowac WSPOLNA kasa." :D:D:D🖐️