Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga1234556667777

zauważylam ,że

Polecane posty

Gość kinga1234556667777

podobam się kobietom .. czesto słyszę od nich komplementy ,żebym tak często slyszała od facetów.. nie raz jak przechodzilam koło jakiejś grupki dziewczyn to mowiły ,, patrz jaka ladna dziewczyna" ,a nawet w lazience w galerii mnie zaczepily i chwaliły moje włosy ,że są piękne itd.. Ale niestety jestem hetero więc się z tego nie cieszę :( może powinnam zostać lesbijką? :(

Gość kinga1234556667777
już nie mówiąc o koleżankach mojej mamy, teraz jedna byla mnie nie było oglądala zdjęcia to mnie chwaliła jaka to aldna jestem, pielegniarki w szplitalu gdzie pracuje moj ojciec podobnie ,ale lekarze to już nie skomentują :( dlacego tak jest :(

Gość kinga1234556667777
może to dlatego że jeżdżę na wózku?

Gość kinga1234556667777
tak jasne trolu

no sorry ,ale nie wypada ,żeby koledzy Twojego ojca się przy nim Tobą zachwycali :D kobiecie jest często zręczniej powiedziec komplement niż facetowi

Gość prawda jest taka że jak
kobietom się podobasz to i facetom bo kobiety w stosunku do innych kobiet mają wyższe wymagania niż mężczyźni. Kobiety patrzą nawet na szczegóły typu paznokcie , rzęsy, makijaż itd

Ja też tak mam!! kiedyś w pracy nawet dwie koleżanki się do mnie przytulały...tzn. nie w tym samym momencie... raz z jedną rozmawiałam i ona mnie nagle tak objęła i patrzyła mi w oczy.. potem z drugą rozmawiałam za jakiś czas i ona też tak jakoś się przytuliła do mnie... też często słyszę, że mam piękne włosy itd.. normalnie mogę zostać lesbijką :D

no ale weź... wyobraź sobie że jakaś dziewczyna się do Ciebie nagle zaczyna tulić...można się zdziwić nieźle:D