Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xccc

dziewczyny po co trzymacie zdjęcia swoich bylych na

Polecane posty

ja go mam bo go nadal kocham chociaż już 3 miesiace go nie widzialam :( zostalo mi tylko jedno zdjecie.. :(

Gość ojojojojojojoj
ja tam mam zdjęcia z moim byłym. No żesz kurcze byłam z nim ponad 4 lata jeździliśmy na wakacje, chodziliśmy na imprezy. To co mam je teraz wszystkie skasować. Przecież to są moje zdjęcia pamiątkowe. Zdjęć "solo" mojego byłego nie trzymam, ale takich na których jestem ja z byłym, albo ja z byłym i ekipą wyjazdową nie mam zamiaru kasować, bo bym nie miała praktycznie żadnych zdjęć z wakacji czy innych sylwestrów. Posiadam również sporą kolekcję zdjęć z kumplami, czy te też powinnam wykasować ?

wlasnie to jest dziwne bo ja tez mialam z wakacji jak byla pierwszy raz w gorach ale moj ex jest ochydny z wielkimi odstajacymi uszami i ja przy nim zbrzydlam wiec nie za bardzo mam czego zalowac;)

Gość sg
bez kitu, nie dajmy się zwariować. byłam z facetem sześć lat, był całym moim życiem, wszystko robiliśmy wspólnie, każde wakacje, imprezy, śluby, chrzciny, wszędzie byliśmy razem. wszystkie zdjęcia, które mam to te, które robiliśmy wspólnie. nie będę pozbywać się sześciu lat życia, bo jakiś zazdrosny palant nie może przeboleć, że miałam faceta :o i nie wymagam tego od swojego lubego, to że ma foty ze swoimi byłymi nie oznacza, że liczą się bardziej ode mnie, no proszę was :o

nie no wiadomo ze jak ktos jest 6 lat w zwiazku to nie dajmy sie zwariowac...albo jak sa zdj w grupie np jakies urodziny to tez uwazam ze to nic zlego..ale takie jak np sie caluja??to juz nie wiem

Gość sg
i co z tego, że się całują na fotce? niczego to nie zmienia, przecież normalne, że się ze sobą całowali. no chyba, że ktoś wmawia sobie, że było inaczej i widząc takie zdjęcie wpada w szał zazdrośnicy/zazdrośnika to już inna historia. mnie tam wszystko jedno, czy widzę mojego faceta, który na fotce mizia się z jakąś panną, z którą był rok temu, czy tylko stoi koło niej, na jedno wychodzi. teraz jest ze mną, nie rozliczam go z przeszłości, bo chyba bym dostała pierdolca. i podobnego pierdolca dostałabym, gdybym miała teraz siedzieć, przeglądać te tysiące swoich fotek i usuwać wszystkie, na których się z kimś całuję 🖐️

Gość GD gdzieś tam
Doskonale rozumiem co czuje autor topiku. Byłam w podobnej sytuacji, to bardzo boli. Moj ex facet mial na kompie zdjecia nie tylko swojej ex (nago i nie tylko) jak rowniez nagie zdjęcia wszystkich kobiet które zaliczył :(. Wszystkie zdjecia na łóżku, one pozują- MASAKRA!!!!!!!!!!!! Na pytanie- dlaczgo trzyma? Mówił, że to jest pamiątka :(. Nie wytrzymałam tego (był tez inny powód) i odeszłam od niego.