Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xccc

dziewczyny po co trzymacie zdjęcia swoich bylych na

Polecane posty

Gość xccc
no to własnie mam klops, bo moja obecna ma zdjęcia na kompie ze swoim byłym. jestem totalnie wkurzony

Gość xccc
a możesz mi powiedziec po jaką cholerę?

Gość a ja mam zdejcie z bylym
na pulpicie-rozstalismy sie w zgodzie,a zjdecie jest na pulpicie bo bardzo ladnie na nim wyszlam i jest fajne tlo,no a on tam jest to tego juz sie nie wymarze....ale moj luby tez sie troche na to wkurza ale nbie rozumiem czemu.

Gość srymtutu
ja wywalilam wszystkie jego foty

Gość xccc
ja się ze swoja chyba przez to rozstanę, mimo ze jesteśmy ze soba od prawie roku.

ja nie trzymam takich zdjeć. Nie chciałabym, zeby mój mąż trzymał zdjecia byłej, wiec po co ja miałabym trzymać zdjecia byłego...? Pozostanie w moich wspomnieniach ;) to wystarczy.

Gość chyba zartujecie
a dlaczego niby mam niszczyc zdjecia bo jest na nich moh byly? chory jestes koles.. jezeli nie ma ich na pulpicie czy nie oglada ich non stop to ja nie widze problemu. To sa wspomnienia! byly byl przed toba i tego nie zmienisz.

Gość xccc
jak się razem całuja przytulają, co za wspomnienia? jak jej było z nim dobrze? to po co jest ze mna? niech do niego wraca!

Gość chyba zartujecie
No to co z tego, ale lize sie z tymi fotami? mysli o nich, drukuje sobie? pewnie nie tylko leza w folderze. sorry ale nie mozesz jej kazac wymazac wspomnien. one zawsze beda, po prostu przyjmij to do porzadku dziennego, chyba ze na prawde wydziwia z tymi zdjeciami i ciagle oglada. Jakby mi chlopak powiedzial ze mam wykasowac zdjecia z moimi bylymi to bym go zabila smiechem..

Gość xccc
nie wiem co ona z nimi robi, juz mnie to nie obchodzi. Ona tez juz mnie nie obchodzi. albo sie z kims jest albo nie. To tak jakbym ja trzymał zdjęcia swoich byłych dziewczyn, albo gołych bab z netu. jakas porażka.

Gość chyba zartujecie
marny jestes skoro tak mowisz, moze i lepiej ze ja zostawisz bo widac ze masz jakies niezdrowe zapedy. Moze jeszcze jej zabron kontaktu z mezczyznami bo to ci szkodzi? a z drugiej str to jakim prawem jej przegladasz zdjecia na kompie..

Gość xccc
miałem zgrac zdjecia na płytę jej kolezanką stad zobaczyłem tamte. Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie będę nikogo oceniał ani diagnozował zapedów. Dla mnie pewne zachowania w związku sa nie fair i tyle.

Gość superlaska w adidaskach
nie należzy trzymac takich zdjec jesli mieszka sie razem i wspolnie uzywa kompa.niech sobie sa gdzies na płycie głeboko w szufladzie ewentualnie.a laska, ktora pisze ze trzyma na pulpicie jest dla mnie totalnie pojebana i kompletnie nie liczy sie z uczuciami partnera.

Gość chyba zartujecie
Zachowanie nie fair to zdrada i tym podobne a nie trzymanie zdjec bylego. Sorry ale on przed toba mial to co ty teraz masz.. i zostanie w pamieci nawet jak bardzo bedziesz probowal jej tego zabronic..

i nikt nigdy nie mial do mnie o to pretensji...nawet zdarza sie mi je ogladac z innymi. a ile zabawy przy tym!:)

Gość to w takim razie jaki jest
Twoim zdaniem cel robienia sobie zdjęć? po to, żeby niszczyć? to może niech poniszczy zdjęcia z koleżankami z wakacji np. przecież to już było. po co zdjęcia. po co do tego wracać. koleś, jesteś chorobliwie zazdrosny, a to chyba świadczy o jakichś Twoich kompleksach..

Gość fgjgkmd
no sorry, jak mam innego faceta to mamw ykasowac wszystkei inne zdjecia? wszystkie pamiatki, zdjecia z wakacji9? :D

Gość xccc
ja juz napisałem chcecie to trzymajcie te zdjęcia, ona tez może, każdy ma wolna wolę ale i sa tego konsekwencje. Rozumiem jakbysmy mieli po 16 lat ale nie w bedąc na 4 roku studiów mieszkając od prawie roku ze soba i planując wspólną przyszłość. dla mnie to nieakceptowalne. to nie szanuje uczuc bliskiej osoby, sprawia ze czuję się jakbym był substytutem miłości, która jest tam gdzies na tych zdjęciach. moze i dobrze, że to zobaczyłem, teraz wiem że ja dałem z siebie wszystko a ktoś oszukiwał. jest mi cholernie przykro i cięzko, ale takie jest zycie. pozdrawiam

Gość gdhjs
doskonale cie rozumiem moj facet mial foty swojej bylej na kompie :O i to jeszcze takie dziwkarskie.Nie rozstalam sie bo wszystkie skasowal przy mnie z wlasnej woli :P

Gość ja tam nie mam zdjec
ex na kompie.. ale jak mnie naleci to sobie wchodze na nk i sobie go oglądam :P po co ma sie mój chłopak czepiac :D

Gość hiena cmentarna
ja trzymam, bo jestem sentymentalna, nie będę pozbywać się ich tylko dlatego, że obok mnie jest mój były. każda z tych fot to wspomnienia, już nawet nie chodzi o ex, a o wakacje, wyjazdy, poznanych ludzi, wszystko :o nie wzdycham do tych fot, nie oglądam ich codziennie, nie komentuję wyglądu mojego byłego i nie wspominam jaki on był zajebisty, więc nie widzę problemu. mój facet też nie 🖐️

Gość ha ha ale pora-cha
a co ja mam powiedziec,poznalam chlopaka przez net,super nam sie gadalo i flirtowalismy sobie,wyslalismy sobie fotki i coraz lepiej nam szla rozmowa,zaplanowane bylo spotkanie. Ktoregos razu on mowi,wyslij mi jeszcze jakies swoje fotki,no to mu wyslalam,a on mi pisze,no to ja tez wyslalem ci kilka,zadowolona otwieram poczte ,a tu zdjecie: on i jakas blondi,drugie zdjecie-on i jakas czarnula,pytam kto to?A on no to moje byle Ewa i Agnieszka:D

mi sie same jakos skasowaly zdj ze starego kompa ale nie mam czego zalowac a jak by moj terazniejszy chlopak by powiedzial zebym skasowala zrobila bym to bez klotnie nie chcialabym tez zyby on trzymal zdj ze swoja ex:/