Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przy nadziei

Ciąża?

Polecane posty

Gość przy nadziei

Czy możliwe są takie objawy jak senność, ból w podbrzuszu, mdłości (ale nie wymioty), ogólne zmęczenie, bolesność piersi w 1-2 tyg. ciąży? Okres spóźnia mi się już 6 dni i mam opisane dolegliwości. Zastanawiam się czy sobie czegoś nie wkręcam.

Gość szszszszs
Zrób test, według okresu to już ok 4 tydzień

Gość przy
Zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywny. Z tym, że tego samego dnia znowu się kochaliśmy bez zabezpieczenia więc na test za wcześnie. Dodam, że sikam 100 razy dziennie ale to dlatego, że dużo piję, pić mi się chce jakbym na pustyni mieszkała. No i co dziwne po każdym jedzeniu muszę iść do kibelka na nr2.

Gość przy nadziei
To ja wyżej. Do tego nie mam ochoty na słodkie (co u mnie jest niespotykane) i wogóle na niewiele rzeczy mam ochotę.

Gość no sie stresujesz
nie jesteś w ciąży, z reszta idz do lekarza

Gość Jestem w 14 tc
Ja zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki, wyszedł negatywnie, dzień później zrobiłam drugi test i taki sam wynik, tydzień później zrobiłam 3 test i wyszły dwie kreski

Gość przy nadziei
Czyli jednak mogę być w ciąży:) Tak czy inaczej ide w przyszłym tyg. do lekarza bo jeśli to nie ciąża to znaczy, że coś nie tak, że okresu brak. A z testu krwi jak szybko wychodzi?

Gość są możliwe
jak najbardziej są możliwe, równie dobrze to oznaka nadchodzącego okresu, objawy są bardzo podobne, ja miałam jeszcze bóle krzyża, biały śluz i temp. powyżej 37 stopni dlaczego nie zrobisz testu ???

Gość są możliwe
a to zrób test z krwi, wyjdzie już po ok. 10 dniach ja też sikałam 100 razy dziennie :) test zrobiłam jak mi się okres spóźniał 10 dni, z moczu od razu wyszedł, a potem zrobiłam jeszcze z krwi odczekaj może jeszcze z tydzień i zrób, ale wiem, ze takie czekanie to męczarnia, bo co chwila latasz do kibelka i sprawdzasz czy okres nie leci

Gość przy nadziei
No właśnie sikam 100 razy i za każdym razem z o obawą patrzę czy nie dostałam okresu. Z tego wszystkiego od dwóch dni zaczęłam brać kwas foliowy. Nie zaszkodzi. No muszę tak do niedzieli-poniedzialku wytrzymać.

Gość przy nadziei
No i w nocy dostałam okres. Szlag.

kurde mi tez sie spoznia:( i tez jakos dziwnie sie czuje;/ nie robilam na razie testu bo sie ...boje..:( nie wiem czy sie nadaje na matke;( lubie dzieci i one tez mnie lubia ale wychowac swoje to co innego prawda?? a jak nie dam rady??