Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturara

mam 30 lat i chcę robić maturę ciężko jest po tylu latach?zdawał ktoś podobnie?

Polecane posty

Gość maturara

pewnie przydałby sie jakiś kurs przedmaturalny,ale umnie za przedmiot chcą 500zł,to baardzo dużo

jak wcześniej nie chciało Ci się nawet matury zdać to teraz musisz płacić co poradzić... pewnie nikt Ci nie odp tu na to pytanie bo teraz prawie wszyscy są po maturze

Gość maturara
byłam młoda i głupia ateraz odchowałam dzieci i muszę ją zdać,ponoć w liceum dla dorosłych mozna zdawawac maturę starym systemem,czyli bez matmy

Gość 1234567......
ale ja nie rozumiem ......Ty chcesz iść do liceum wieczorowego i po 3latach zdawać maturę ?....czy tam z rozpędu nie chodząc teraz do szkoły iść i ją zdać ? bo jeśli tak to będzie Ci bardzo ciężko opanować cały ten materiał samej w parę miesięcy no chyba że jesteś super zdolna

Gość maturara
nie,ja skończyłam liceum wieczorowe 4letnie w 1999roku i chciałabym podejśc jedynie do matury 2009

Gość ja zdawałam jako stara dupa
poszłam na 3 lata do LO dla dorosłych!! maturę zdałam bardzo dobrze, nawet biologię rozszerzoną :) w tej chwili dostałam się na I rok studiów zaocznych :)

Gość zdawałam w wieku 24 i zdałam
nie dopuszczą cie do matury po tylu latach. maxymalnie 5 lat od skonczenia szkoły dopuszczaja do maturki. poza tym już we wrześniu należy złożyć podanie.

Gość małaa mii
ja mam 36 lat i mam zamiar podejść do matury w maju :D

Gość maturalna
a moze w jakimś liceum zaocznym, czy wieczorowym przyjęliby Cię do klasy maturalnej? Nie wiem, jaki masz status, czy masz ukończoną ostatnią klasę i nie masz matury, czy nie masz tej ostatniej klasy? Trudno coś radzić, wybierz się może, albo zadzwoń do kuratorium i tam powinni Tobie coś doradzić.

Gość maturalna
a, to chyba bedziesz musiała powtórzyć ostatnią klasę. Nie jestem pewna, dzwoń do kuratorium, albo idź do Twojej szkoły, którą kończyłaś 10 lat temu i tam się spytaj.

Gość maturara
mam wszystkiee klasy zaliczone,poprostu nie podeszłam do matury, i napewno mogę podejść,tylko zastanawaim się czy obowiązywac mnie będzie nowa matura,czyli obowiązkowa matematyka...

Gość 1234567......
no w tym roku to już się nie załapiesz nie wiesz że matury zdaje się w maju ? jak już w 2010 ....ale jeśli tak jest jak napisała .... zdawałam w wieku 24 i zdałam że 5 lat to max to nie masz szans tak zdawać jak już to zapisz się do szkoły wieczorowej i 3 lata normalnie będziesz chodziła na zajęcia ....

Gość maturara
jescze nie zwariowałam ,żeby dwa razy kończyć ogólniak!!! poza tym pisałam ,że chodzi o maturę 2010...zreszta chyba nie musiałabym wogóle tego zaznaczać..

Gość gość
Nie masz wykształcenia średniego, nie masz matury? Przerwałeś edukację i nie wiesz co dalej? U nas możesz ukończyć szkołę PODSTAWOWĄ, GIMNAZJUM lub LICEUM dla dorosłych. CZESNE i WPISOWE 0 zł!! Przyjmujemy tez na wyższe semestry. Polecamy również kurs eksternistyczny - szkoła średnia w mniej niż 1 rok ! U nas rekrutacja trwa cały czas. Rozpoczynasz w lutym lub wrześniu ! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne! Zapraszamy do naszego Sekretariatu w centrum miasta: Zielona Góra, ul. Dworcowa 39/1 tel: 883070678, 683070678 Można zapisać się również za pośrednictwem naszej strony internetowej - www.nova.edu.pl