Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anahahahahaahahjsbajsasa

boze straszne.....

Polecane posty

Gość tokio Ice
Tak sobie mysle, jak bardzo odwrocily sie ludziom pojecia. Widzac tytul topika, spodziewalam sie zdjec z jakiejs katastrofy. A tu zwykli ludzie, zadowoleni z zycia. Oj, kobitki, tak bardzo zajmujecie sie tym, co macie na zewnatrz, ze kompletnie zaniedbalyscie wnetrze.

Gość stasió
tu nie ma nic do śmiacia :o

Gość Jakubowski R.
tokio ICE boziu dlaczego nie ma więcej takich dziewczyn jak ty? Na około samo blacharstwo i pustactwo... :(

Gość jak to co a te oblesne
zeby? :o pryszcze na ryju :o i tluste wlosy :o ohyda! i to tylko z braku higieny bo gdyby laska myla zeby i czasami odwiedzala dentyste to nie mialaby ich takich zepsutych, zel do mycia twarzy nie kosztuje duzo, jakis krem matujacy i szampon :o i wlasnie to jest okropne :o Wystarczy troche o siebie zadbac a ta panna chyba pasty do zebow nigdy nie widziala :o

Jasne jasne... teraz piszecie o jakimś wnętrzu... a zawsze jak tylko pojawi się topik ze zdjęciem do oceny i laska jest z wyglądu blacharą to jedziecie po niej jak po szmacie... albo ktoś powie że idzie na solarium (Natalinka chyba ostatnio) to zaraz piszecie że to pusta laleczka. A teraz świętych zgrywacie... bo na zdjęciu są bardzo zaniedbani ludzie..

Gość zgadzam sie z aky
jak jest topik pt. "co o mnie sądzicie" a na zdjęciu naprawdę ładna i zadbana dziewczyna to wszystkie piszecie "fuj", "okropna jestes" itd. a jak ktoś wklei naprawdę straszne zdjęcia to piszecie ze dziewczyna nie jest najgorsza :o

Gość Taka Mała ....................
aky ! masz racje te ludzie tutaj niektorzy to głąby i prostaki! nie widza ze ludzie sa na prawde zaniedbani albo wlasnie Natalinka do solarium co powtarzala ze teraz tylko chce isc zeby zlapala opalenizne ladna to pojechali ze laleczka bo do solarium lazi non stop.. haha smieszni jestescie ! wlasnie.. jak ktos pokaze swoje zdjecie to jadą po nim ostro ale jak ktos wklei zdjecie kogos ze straszni sa to juz ze autorka topiku to nienormalna i zakompleksiona ! skonczeni idioci !!

Gość agamalina
yy...to nie chodzi o to że w topiku"co o mnie sądzicie koteczki bo jestem taka super i chce żeby wszyscy mówili mi jaka to ze mnie lacha" są brzydkie dziewczyny czy coś...tylko o to że ktoś jest tak....PUSTY że pyta sie ludzi na forum jak go oceniają...sorry ale według mnie to jest idiotyczne...ludzie...hm...inteligętni i z lekką kulturą nie zapytają się obcego "dzień dobry, jak wyglądam?" a tu jest jakaś PIĘKNOŚĆ w rozmiarze 32 tipsy na 5cm i najlepsza klientka solarium z Głuchej Dolnej która szuka zdjęcia obcych ludzi i ich obgaduje...oj nie nie bo zaraz będzie poruszenie, ona nie obgaduje!!! broń boże ona komentuje ;] dlatego tak reagujemy...trzeba umieć dostrzec różnice pomiędzy tym tematem a tym jak ktoś sam daje swoje zdjecie do "oceny"

Pokazywanie swojego foto na forum wcale nie świadczy o "pustocie". Nie można oceniać kogoś po jednej wypowiedzi albo kilku zdjęciach. można powiedzieć to co ewidentnie widać, np. że ktoś ma brzydkie zęby albo ma nadwagę. Można oceniac jego wygląd, ale nie charakter!

Gość Mądra Głowa_
po pierwsze "inteligentny" a nie "inteligętny" po drugie co tak bronicie tą laskę ze zdjęcia? sama sobie zrobiła "ziazi" umieszczając takie zdjęcia w necie. Jak już ktoś chce umieścić zdjęcie w necie to przynajmniej powinien umieścić takie po którym człowiek nie będzie miał odruchu wymiotnego.

Gość Mądra Głowa_
i jeszcze jedno.. ja jak patrze na to zdjęcie to pierwsze co mi się rzuca w oczy to nie miłość jaka jest między nimi, tylko te wstrętne popsute zęby które są na pierwszym planie. I zapewne nie tylko ja tak reaguję.

znęcacie sie nad biedną dziewczyną, a może to jej facet umieścił tam ich zdjęcia, widocznie on nie czuje odrazy i to chyba najważniejsze, zazdrościcie ludziom szczęścia i tyle

Gość widze ze pisala tu kolezanka
oj kobieto za plecami tej dziewczyny udajesz swietna kolezanke a potrafisz jej zdjecia pokazywac na ogolnym forum....ze jest zamieszczone w interncie nie oznacza ze wszyscy musza wiedziec o tej stronie. wstydz się.. tacy jak ty koncza bez przyjacioł....